Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 209
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Лиа,  Hug

Скрит текст:
празникът на Нисан

и за "оправяне на вкуса" - рози  Wink

или розите ще ни "оправят вкуса" или приносителя, но резултата се надявам да е положителен!

# 616
  • Разград

# 617
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug
Не можах да пия с вас сутрешно кафе ,за това сега сервирам следобедното  smile3521

Лиа Hug,Ринка Hug,Иле Hug
Ванинка колажа е в много приятен есенен цвят smile3521
Ванче Hug мерси за клипа  bouquet
Момичета в темата на ЛиН Тони постна инфо за наградата на Мурат ,а Усмивчица го преведе.Ето го.
http://sinematelevizyonlifestyle.com/2012/10/murat-yildirima-vat … s-murat-yildirim/

Печелившите на наградата „Джузепе Шака“ млади учени бяха обявени на 26.10.2012г. Победителите се избират от жури, председател на което е Джузепе Сантаниело, почетен председател на държавния съвет.
   Спечелилият наградата „Млад учен“ в категорията за Кино и Театър е Мурат Йълдъръм, от Турция.
   Наградата отива при млади хора под 35 годишна възраст за приносът им към обществото. Ето защо това не е специално награда за най-добър актьор или за специфична роля, а за основен принос  към обществото и за човек, който е модел за подражание на младите хора. Наградата е посветена на младият студент по архитектура Джузепе Шака, починал на 26 годишна възраст по време на честването на католически религиозен празник.
   Церемонията по награждаването ще се проведе на 10.11.2012г. от 17:30 в Aula Magna в Pontifical Urban University, Ватикана.
   Ние от Синема Телевижън се възползваме от възможността да поздравим Мурат Йълдъръм за това постижение.

# 618
  • на брега на Дунав
Здравейте! Hug Поздрави на всички! Hug Hug Hug

Понеже няма много информация  ще сложа и интервюто с Пелин Акил.

http://bizimkahve.gazetevatan.com/haberdetay.asp?hkat=1&hid= … &yaz=G%FCncel

Снимка няма да слагам Joy Joy Joy

# 619
# 620
Влизам в темата и ме посрещат усмивки и танци  smile3521
Ринка Hug
От мен една щастлива Аху  smile3521

И още нещо  smile3521

http://prikachi.com/images/702/5437702A.jpg

# 621
# 622

Здравейте!
Кафета усмивки, хора и прекрасна награда, много хубави снимки дори и на Ирфан Joy Joy
Йос прочетох интервюто с Пелин/ Нисан, Hug как няма да и харесва екипа на Тихите, то от ръцете на единия отива в другия и все готини момчета.  Peace

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 18:29 от eliNIM

# 623
# 624
# 625
# 626
Като го гледам  , сигурно е непосредствено след като остана пред кафето сам и страдащ , и в чии прегръдки, само ако знае кой го доведе в това състояние , ще избяга на мига.
И кой е зад гърба му, ужас #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire е наистина е горкия Еджевит

# 627
Листът  на Гурур вече  се коментира, и двамата са озадачени, дали не  е компромат но за кого. Възможно ли е да е срещу Нисан, за да се отдръпне от Еджевит, сметките  излезнаха криви на Гурур, или на мен ми се иска да е така Joy Joy Joy

# 628
# 629
МОМИЧЕТА,
 Извинете ме за нетърпението,но искам
да запитам : ИМА ЛИ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ,КОГА
ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕВОДА НА ПОСЛЕДНАТА ИЗЛЪЧЕНА
СЕРИЯ ? newsm78

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт