Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Ай колко новости има в темичката ни  smile3521
Невин Hug ,Елдо  Hug мерси за резюмето   bouquet  bouquet
Нисан не трябва да забравя нещо и Гурур ще и го напомни  newsm78.А Аху ще се изправи срещу нещо неочаквано  newsm78.Хм какво ли ще е това нещо  newsm78
Ринка  Hugмерси за снимките   bouquet
Еджевит бая ще седи по дивани като гледам другата серия Joy Joy Joy Joy Joy Joy.На кафевия ще стоят с Нисан може би в началото на серията защото Еджевит  е с кафяво сако ,с такова беше и в края на миналата серия.А сцената с белия диван е по натам в серията според мен и тогава Нисан ще се опита да му разкопчее панталона на авокат бей  Joy Joy Joy Joy JoyА на едната снимка са Гурур и Аху  и тя държи някакъв лист в ръка  newsm78.Хайде да идва четвъртък вече ,че нямам търпение  smile3521
Джули Hug,Лиа Hug,Ванинка  Hug

# 601

Ели Hug
Ама каква умна физиономия има тука Еджевит  smile3521.Хем е красавец ,хем  е умник ,всичко му е 6 на тоя човек ей  smile3521.И с тия пръстчета как пише  по клавиатурата съсредоточено бонбон сладък  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
И аз харесвам Бену от 1001 нощ.Наистина има много топла и мила усмивка.А Шехерезад има много красиви очи ,но милата е много инатлива .Но то пък  с тия премеждия дето ги е имала в живота трябва да има силен характер не може иначе.Харесвам много и Керем smile3521

# 602
  • София
Здравейте, Момичета Hug

Ели, Ени Hug,
Благодаря за инфото за наградата на Момчето. Заслужава си я, не само заради таланта си, а и за това, че, както казва Кет "създава приятелства". Да е жив и здрав, да отиде във Ватикана да си вземе наградата, да види Папата... и да ни радва нас ...

Рина, Невин, Елдо Hug
Благодаря за снимките и резюмето  bouquet
Дразни ме това "ще му прости ли Билял на Еджевит липсата на съвест" Mr. Green. Каква съвест, то Бибял трябва да се разпори целия от липса на съвест - от деца, та до зрял мъж...
Нисан и нея съвест ще я мъчи, дали  има защо Mr. Green Толкова гушкана жена, както казва Ели - за всеки диван и мъж  Laughing(дай боже всекиму). Там Гуру за сега ме държи спокойна, той си знае работата -гушка, гушка, ама и ще й припомни коя е (не че ние знаеме)..., пък след Гуру и тежката артилерия - Били с чукувете. Мисля, че тя и удар с чук ще издържи... На Еджо диванчето нещо  твърдичко ми се струва, не се е отпуснало момчето, посъбрал коленцата newsm78  
Ахуу.... ще спре да се бърка в живота на Еджевит... то нейните действия до сега са все грешка Laughing, Неочакваното ли ще  доведе до тази сцена на стълбите с Еджевит newsm78 Толкова са милички, че както ми беше станало все тая след любовните трепети на адвоката, само една такава снимка ме върна във филма Sad Sad

Ванинка Hug
Сигурно Ед се е погрижил за постелката на Аху, да не й се ръмби д-то, както на него от дивана на Нисан Joy

Ени Hug

# 603
Ники Hug

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 23:08 от Eny87

# 604
# 605
# 606
# 607

Демир и Саваш ви ги сложих ред беше   и на Еджи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 608
Лека нощ момичета  Hug Hug Hug

# 609
  • на брега на Дунав
 wavey

Поредното интервю с Мехмет Йозгюр

‘Takoz İrfan’ kötü bile olsa ben bu role aşığım

http://haber.stargazete.com/magazin/takoz-irfan-kotu-bile-olsa-b … igim/haber-700090

# 610
Лека нощ, момичета! Ели  Hug, много хубава снимка на Мурат пред РС-то! И като Демир е неотразим! Виж, като Еджевит вече не винаги ми харесва smile3518 Weary

# 611
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
А от мен за лека нощ на темата - един шарен гоблен. Около мен гората е в тези цветове. Искам да ги гледам още и още  Joy Joy Joy

# 612
Добро утро момичета! Hug

Рина, Елдо, Невин, благодаря за превода и снимките!  bouquet  bouquet  bouquet

Ени и на теб благодаря за превода! Hug Peace  bouquet

Много диванчета, много нещо  Joy Joy Joy да видим как ще се групират и кой с кого ще ги търка най-много! Thinking

Ванина  Hug

Скрит текст:

Днес сте на диета, без закуска! Joy Joy Joy

Лек и успешен ден! Hug

# 613
Здравейте!
Иле,  Hug за спойлера!  Peace

Ванинка,  Hug страхотен колаж! И аз искам да гледам повечко време тази цветова гама, но дали природатата ще позволи?

За диванчетата

Ще чакам Еджевит да разсее мъглата!  Wink

# 614
МОМИЧЕТА wavey wavey wavey, ЧЕСТИТ ХЕЛОУИН НА ВСИЧКИ newsm44 newsm68 newsm44 newsm48!

Скрит текст:
Произход на празника
Древните келти празнували своята Нова година - Сауин (Samhain) в края на октомври, когато прибирали последната си реколта. Те вярвали, че в нощта срещу Нова година се отваря границата между мъртвите и живите и сенките на починалите през изминалата година навестяват земята, в търсене на живи тела, в които да се вселят.

За да се предпазят от сенките, хората гасели огъня в огнищата и се опитвали да изглеждат колкото се може по-страшно - обличали животински кожи и глави, надявайки се да изплашат привиденията.

На духовете оставяли храна, за да се нахранят и да не настояват да влизат в дома им. А самите жители се събирали около огньове, които били запалвани от друидите жреци. На тези сбирки се правели предсказания за зимата и принасяли в жертва животни. На края на събирането всеки взимал въглен от огъня и с него палел огнището си.

През 853 г. сл. Хр. папа Григорий IV утвърдил 31 октомври като ден на Вси Светии, ден за прослава на всички християнски светци и мъченици, който в страните с голямо келтско население естествено съвпаднал и се смесил с традиционно съществуващия езически празник.

На английски език наименованието на празника звучи като All Saint's Day или Hallowmas или All Hallows. Хората продължавали да отбелязват деня в навечерието на празника на Вси светии, палели огньове и чествали Samhain и деня на Помона (богинята на дърветата и плодовете). В средновековния английски език наричали празника All Hallows’ Eve или съкратено Halloween (Хелоуин) както се нарича в САЩ и до днес.

Общи условия

Активация на акаунт