мерси за превода. За ролята си в "Гордата Аси" Мурат категорично си заслужава наградата
Браво, аферим!
!Ели
ЧРД на патерица, да си жива и здрава, много весела , щастлива и сполучлива! Усмивката да не слиза от лицето ти
здравейте сускунчета или муратки маи трябва да кажа

, :но все пак нека са му честити 

на диванаа 
голям мазохист излезе
тои пак ще предизвиква смърта си ако не го направи сам пред Шериф то в кръчмата ще му видят сметката ама пак няма да умре той не знае че така не може 
не ще да е щастлив и това си е

Какви ли ги плете пак тази гадина?Аху се е отказала от Еджевит, явно, щом вече го е оставила да прави каквото иска.
Кой ще плаща на Еджевит, Наим ли?
Абе поне още две серии ще затъваме и ще се мъчим, пък после ще видим. С една дума да се настройвам за още гадости, от големи, по-големи.

благодаря за снимките, нищо хубаво не предвещават, права е Танчето ще ни мъчат със съвестта на Нисан, че то изобщо има ли съвест тая лисица. Прегръща се с единия , приютява другия, не може да се отрече - има разкошни дивани, дано поне ги сменя, за всеки диван - подходящ мъж. Жалко за адвоката, не се вслуша и за миг в думите на Аху. Като гледам Гурур се е заел да просвещава Аху в дебрите на тайните.Явно е премерен, целенасочен ход. Обстановката, тъмнината, улицата и това което чете , вероятно поредната гадория на психопата, определено е свързано с Нисан - няма друг избор да си върне гаджето, с кой вече ще яде ябълки.
Думите , че трябва да направи нещо много лошо, изглежда ще се стоварят върху Аху, виждайки, че Нисан се изплъзва между пръстите му, Гурур вероятно я държи до себе си с много силен коз от миналото им.
и аз гледам 1001 нощ. На същото мнение съм за Бену, повече ми харесва и като визия и като игра, има финес и топлота в излъчването и. Съжалявам но Шехерезада е студена и дървена, не ми харесва,
е не мога да и се възхищавам, направо ме дразни, разбира се мое лично мнение, не искам да обиждам никой. Зная че много е харесвана и боготворена от фенките и, съжалявам но аз съм на друго мнение, хора различни и всеки си има определен вкус.