Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 213
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Ени, wavey wavey wavey мерси за превода. За ролята си в "Гордата Аси" Мурат категорично си заслужава наградата newsm51 Браво, аферим! newsm10 newsm10 newsm10!

Ели Hug newsm59  Gift newsm67 ЧРД на патерица, да си жива и здрава, много весела , щастлива и сполучлива! Усмивката да не слиза от лицето ти  bouquet

# 586
Наистина за ролята на Демир Мурат си заслужава де що награди има защото това е ролята с която поне мене ме запали ,забелязах го,хареса ми играта и харизмата му,а от там до запленяването е една крачка .Така цели 5 години всичко което е сътворил съм изгледала без Буря но поне песента на самата сватба съм гледала и така та до ден днешен.За мене сериала Гордата Аси отдавна придоби световна известност и проправи път на новото турско кино.Да му е честита наградата и да получи още и още.Иле,аз съм в друга тема за постоянно за мен АСИ е и си остава най добрия сериал който е пускан и гледан у нас а и по целия свят вече, но нали знаеш приятели по вкус и по цвят няма затова сега в този щастлив за Мурат миг ние неговите почитатели сме и на гости ,та така и аз слязох от балкона .

# 587
newsm51 здравейте сускунчета или муратки  маи трябва да кажа
аз през последните 4-5 дни се вписах отлично в списъка на мълчаливите но ще ме извините  (тръшна ме една настинка и нищо не ми се правеше )  doctor
Ноо ,''сега е време за говорене''   smile3503
Мурат с фенки и без фенки, с награди и без ,винаги ще си е  newsm74  smile3521  ,  :но все пак нека са му честити   bouquet
нека се изкажа и относно  2 фрагман на дълллгоооочакваната 24 серийка( искаше ми се още един фрагман ,ама май йок) тъй че Ще си говоря за този:
аз мисля ,че сцената ръка на сърцетовече съм я веждала в този филм Аху-Еджи и сега ми е някак( как да ви кажа просташко),да ми я играят пак само, че Саръ-Аху Същото се случи в 23 еп когато Аху казва на Билял думите -аз в живота си един път се влюбих добре, но тази сцена е между Билял-Сибел А това натискане така да се каже все на диванчето първо Билял- Сибел, после Гурур-Нисан сега пък Еджи -Нисан newsm78
бъдете сигурни ,демек ,че в някой следващ епизод ще видите Аху-Еджи на дивана или Билял-Аху на дивана или пък Билял -Нисан които от тях си пожелаете но Naughty на диванаа Thinking
из фрагмана разбирам че Гурурчо здраво е хлътнал ясно че занапред ще го дъвчат още във сценария така че мисля ,че няма да умре скоро както се твърди или прословутата смърт ще бъде мнима ,като тази на Джебраил или пък Газо ще се самоувие от толкоз много любов  Joy Mr. Green
което повече е присъщо за наш Били  smile3538 newsm66 Banghead голям мазохист излезе  newsm09 тои пак ще предизвиква смърта си ако не го направи сам пред Шериф то в кръчмата ще му видят сметката ама пак няма да умре той не знае че така не може  Naughty
кеф ми да умра ше мра  no no no не ще да е щастлив и това си е
но ще му призная нещо евалла аферин ага за шамаро де го лепна на Лисан
обаче си мисля че ни връзват с думите му ще те убия май не ги казва точно на Нисан
ами за сега толкова от мен чао wavey

# 588
24 епизод:

# 589

Suskunlar 24.Bölüm

Ecevit'in herkesten sakladığı sırrı ortaya döküldü. Onun çocukluk vicdansızlığını Bilal bugün affedecek mi? Affetse de affetmese de, Ecevit olanların faturasını birine kesecek. Gurur amacına ulaştı. İki kardeşi karşı karşıya getirdi. Zaferinin keyfini sürmesine artık tek bir şey engel olabilir. Bu arada Nisan'ın artık vicdanı sızlıyor. Bununla başedebilmek için, unutmaması gerekenler var. Gurur hatırlatacak. Ahu Ecevit'in hayatına artık karışmıyor. Şimdi beklemediği bir şeyle karşılaşacak... 1 Kasım Perşembe Saat 20:00

# 590

MURAT YILDIRIM'IN BAŞARI ÖYKÜSÜ!

'Suskunlar'ın 'Ecevit'i izleyiciyi her hafta ekrana kilitliyor.
30 Ekim 2012 15:11
'Suskunlar' dizisinde canlandırdığı "Ecevit" karakteriyle fenomen olan Murat Yıldırım, kariyerindeki çıkışı sağlam adımlarla sürdürüyor. Tuba Büyüküstün ile birlikte rol aldığı "Asi"dizisiyle büyük beğeni kazanan Murat Yıldırım'ın, Suskunlar'da sergilediği performans ise bundan önceki tüm rollerini ikiye katlayacak nitelikte. Biz de sizler için Murat Yıldırım'ın fotoğraflarını ve yaşam öyküsünü derledik...

http://www.gecce.com/haber/murat-yildirimin-basari-oykusu-188206.html

# 591
 Здравейте, момичета! Hug

Cennet Gunay Suskunlar 24.bölüm özet/Episode 24 preview

http://sinematelevizyonlifestyle.com/2012/10/suskunlar-24-bolum- … isode-24-preview/

# 592
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Suskunlar 24.Bölüm

Ecevit'in herkesten sakladığı sırrı ortaya döküldü. Onun çocukluk vicdansızlığını Bilal bugün affedecek mi? Affetse de affetmese de, Ecevit olanların faturasını birine kesecek. Gurur amacına ulaştı. İki kardeşi karşı karşıya getirdi. Zaferinin keyfini sürmesine artık tek bir şey engel olabilir. Bu arada Nisan'ın artık vicdanı sızlıyor. Bununla başedebilmek için, unutmaması gerekenler var. Gurur hatırlatacak. Ahu Ecevit'in hayatına artık karışmıyor. Şimdi beklemediği bir şeyle karşılaşacak... 1 Kasım Perşembe Saat 20:00

Преводът е на Невин:

Тайната, която Еджевит крие от всички, излезе наяве. Днес Билял ще му прости ли неговата проява на липса на съвест?
И да му прости, и да не му прости, Еджевит ще накара някой да си плати за това. Гурур достигна целта си. Настрои двамата братя един срещу друг.За да се наслаждава на победата си,само едно ще му попречи. В това време съвестта на Нисан се проявява.За да се справи с това,има неща,които не трябва да забравя. Гурур ще й ги напомни.  Аху вече не се бърка в живота на Еджевит. Сега ще се изправи срещу неочакваното.

Рина, Таня,  Hug  Hug

# 593
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
Елдо Hug,Невин - благодаря за превода  bouquet

# 594
  Ами какво да кажа от фотките, например, че диванчето не е едно, а са две... в повече ще ми дойдат, и кафяво и бяло. Mr. Green Другото, което ме заинтригува, кое е това неочаквано, срещу което ще се изправи Аху? На фотката гледам Канибала е дал на Аху сякаш нещо да чете. newsm78 Какви ли ги плете пак тази гадина?Аху се е отказала от Еджевит, явно, щом вече го е оставила да прави каквото иска. newsm78 Кой ще плаща на Еджевит, Наим ли? newsm78Абе поне още две серии ще затъваме и ще се мъчим, пък после ще видим. С една дума да се настройвам за още гадости, от големи, по-големи. ooooh!

# 595
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет момичета  Hug Peace
Дерзайте, дерзайте, че аз друго немога освен да ви чета от време на време  PraynigPeace Hug

Но това, което Ринка е постнала за кафявото диванче ме довърши. Направо ми се иска да почна да гледам отново чак когато диванчетата се сменят със стълбище. Не защото искам само такива сцени да гледам, ама екипът продължава да шикалкави и както казва малко по горе Жули - дори го прави  без фантазия. Сори Blush ooooh!

Я ми кажете под Д-то на Аху постелка ли са сложили или така ми се вижда. Май да. Което означава, че бая ги въртят насам натам докато улучат ракурса и позата за снимане. Това ми е доста смешно като си го представя заедно с нашите реакции после при крайния резултат Joy Joy Joy

# 596
Здравейте!
Елдо, Невин благодаря за резюмето. Аху се отказала от  Еджевит, не е хубаво,но какво да направи та да отстрани  тази лисица, която  си развява опашката. Опита и бързо се предаде, предпочита да плаче за Еджевит но не се бори със съперницата. Облеклото на двете подчертава различните им светове. Много издокарана, нагласена като манекенка е лисанка на снимката, фотомодел, а Аху съвсем обикновено момиче  от квартала. Ако не знаех що за зло е Нисан бих казала, че е подходяща за адвоката, да ама не - на този принципен човек си му ходи Аху, обикновено и честно момиче.
Ринка, Hug благодаря за  снимките, нищо хубаво не предвещават, права е Танчето ще ни мъчат със съвестта на Нисан, че то изобщо има ли съвест тая лисица. Прегръща се с единия , приютява другия, не може да се отрече - има разкошни дивани, дано поне ги сменя, за всеки диван - подходящ мъж.  Жалко за адвоката, не се вслуша и за миг в думите на Аху. Като гледам Гурур се е заел да просвещава Аху в дебрите на тайните.Явно е премерен, целенасочен ход.  Обстановката, тъмнината, улицата и това което чете , вероятно поредната гадория на психопата, определено е свързано с Нисан -  няма друг избор да си върне гаджето, с кой вече ще яде ябълки. Joy Joy Joy Joy Думите , че трябва да направи нещо много лошо, изглежда ще се стоварят върху Аху, виждайки, че Нисан се изплъзва между пръстите му, Гурур вероятно я  държи  до себе си с много силен коз от миналото им.
Ени, благодаря за превода, признанието за таланта  на Мурат е показателен.
Нека има възможност да се развива , и ние ще сме доволни. Joy Joy

Кет, Танче какви пухени котешки играчки имате, като нарисувани са

Скрит текст:
Кет,  Peace и аз гледам 1001 нощ. На същото мнение съм за Бену, повече ми харесва и като визия и като игра, има финес и топлота в излъчването и. Съжалявам но Шехерезада е студена и дървена, не ми харесва,  Peace е не мога да и  се възхищавам, направо ме дразни, разбира се  мое лично мнение, не искам да обиждам никой. Зная че много е харесвана и боготворена от фенките и, съжалявам но аз съм на друго мнение, хора различни и  всеки си има определен вкус.

Но това, което Ринка е постнала за кафявото диванче ме довърши. Направо ми се иска да почна да гледам отново чак когато диванчетата се сменят със стълбище.

Ванина Hug
И аз така, бих искала да видя адвоката в гръб по стълбите, без да се обръща назад, но май за сега е невъзможно като го гледам. Мисията на Гурур не само с приятелите е изпълнина , но и с точката от плана ,, Еджевит ще се влюби в Нисан,, Власт чрез любов или чрез любов към властта -  както изглежда Гурур има  вече власт, и то каква , но какво се случва с любовта, неговата, на Нисан, на Еджевит, Билял. Аху. Дали кълбото ,ще че разплете и какво ще повлече след себе си?! Като гледам страдание, измама, лъжи, фалш, лицемерие и коврство.    

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 21:05 от eliNIM

# 597
Лиа, благодаря! Peace

# 598
# 599

Общи условия

Активация на акаунт