Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 553
  • 750
  •   1
Отговори
# 75

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 15:48 от anna3com

# 76
Лили,мисля като теб.
Халит и Джансу са чудесна екрана двойка!
Химията се получава.За съжаление с Хюррем не е така.
Аз също мисля,че причината за излизането  на Джансу от серияла
трябва да е нещо по различно.Стига с тези шишенца.
Татировката,забравих и името /дано не са я плеснали на гърба и само за да ни хвърлят в размисли/
би трябвало да ни я показват с цел.
Когато прочетах названието на татуировката се порових в нета и прочетах,
че през 16 век евреи живеещи в Испания са прогонени и се пръскат по света.
90000 от тях се заселват в Турция по времето на Сюлейман.Името на татуировката
 носи името на тази еврейска общност.Те са имали такива татуировки.Дали Фиррузе няма нещо общо с тези евреи?А казва ,че е от Сирия,говори турски,фарси.Нямам търпение да разбера причината поради която ще си иде.
И аз много искам Хюррем да не е замесена в смъртта на Фируузе.
Някой преди време беше сложил пост,/превод от руски/че тя забременява и умира при
 нещастен случей при опит да предпази от нещо Михримах. Ама те откъде ще знаят?
И те фантазират като нас.Но мен и такъв развой не ми харесва.

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 15:55 от nadejda2639

# 77
  • на кой му пука, майна
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=82235

Приятно гледане на всички! Heart Eyes Peace

Невин Иванова

bouquet  bouquet  bouquet

# 78
Есма ги гледа от бебета. Фирузе от две години. Освен останол в харема са ги обучавали предполага се на някои неща в секса...  Mr. Green да избере приближена към нея е нормално, защото и има доверие, и защото си мисли че така и прави услуга- дава възможност да стане любимка на принца. За това е нормално да избере Фирузе, а не някоя девойчица.

С болднатата част съм съгласна. С останалото - искаш да кажеш, че в харема са ги учили на сексуални техники? Мислех, че са ги учили на поведение, обноски, наука, но чак пък сексуални техники? Наистина ли? Като гейшите, така ли?

# 79
  • Атлантис, Галактика Пегас
Есма ги гледа от бебета. Фирузе от две години. Освен останол в харема са ги обучавали предполага се на някои неща в секса...  Mr. Green да избере приближена към нея е нормално, защото и има доверие, и защото си мисли че така и прави услуга- дава възможност да стане любимка на принца. За това е нормално да избере Фирузе, а не някоя девойчица.

С болднатата част съм съгласна. С останалото - искаш да кажеш, че в харема са ги учили на сексуални техники? Мислех, че са ги учили на поведение, обноски, наука, но чак пък сексуални техники? Наистина ли? Като гейшите, така ли?
О не знам, само предполагам...  Rolling Eyes Да бъдат абсолютно еднакви би било скучно на единствен мъж  Mr. Green Все са прилагали и хитринки. Но това е само предположение.  Joy

# 80
# 81
Според мен Хюррем разпозна по смехът ,че Фируузе е при султана и
затова избра нея.Изкаше да я принуди да се разкрие.Никакъв друг отказ ,нямаше да
е основателна причина за да откаже.Никой не ги пита искат ли халвет или не.

# 82
Аз пък не харесвам Феррузе-то с тоя бретон и никаква химия не ми идва! Преди не съм гледала сериали,за сефте ми е и не я познавам актрисата,но като цяло-също не ми допада Naughty-стои ми скована леко непластична(само очите грабват),но липсата на всякакви други мимики като усмивка,повдигане на вежди и т.н. ,обезсмислят погледа.Може би субективно,но лично мнение Rolling Eyes
  И не казахте как харесвате Хюррем,с коя рокля?А с тази прическа също много ми допадна(дигната и небрежно хваната)

# 83
Лили,мисля като теб.
Аз също мисля,че причината за излизането  на Джансу от серияла
трябва да е нещо по различно.Стига с тези шишенца.
Татировката,забравих и името /дано не са я плеснали на гърба и само за да ни хвърлят в размисли/
 носи името на тази еврейска общност.Те са имали такива татуировки.Дали Фиррузе няма нещо общо с тези евреи?А казва ,че е от Сирия,говори турски,фарси.Нямам търпение да разбера причината поради която ще си иде.
Някой преди време беше сложил пост,/превод от руски/че тя забременява и умира при

Наде не смятам ,че Ферузе има нещо общо с евреите прогонени по онова време от Изабела Испанска,защото звездата е осмоъгълна /при евреите е шестоъгълна  / Thinking

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 16:53 от trendafilka

# 84
Аз пък не харесвам Феррузе-то с тоя бретон и никаква химия не ми идва!

Химията трябва да идва не нас, а на султана... hahaha Laughing
Но може би образът й е така поставен - да е хрисим и благ, обран, затова и мимиките са по-пестеливи..според мен.. Peace

Според мен Хюррем разпозна по смехът ,че Фируузе е при султана и
затова избра нея.Изкаше да я принуди да се разкрие.Никакъв друг отказ ,нямаше да
е основателна причина за да откаже.Никой не ги пита искат ли халвет или не.

Не се бях сетила за това smile3555 , Хюрем е умна и хитра, звучи много логично това предположение.  thumbsup

Лили,мисля като теб.

Аз също мисля,че причината за излизането  на Джансу от серияла
трябва да е нещо по различно. Стига с тези шишенца.

newsm10

Нещо много хубаво се случи в 69 епизод - най-накрая разкараха Гюлшах, че вече омръзна и на мравките. Същото трябва да направят и с Нигяр, защото образът й не просто се изчерпа, той е свръхексплоатиран.

Никак не ми харесват нито Рустем, нито Михримах, нито Мехмед и вече започвам да изпитвам носталгия по Ибрахим - изключително талантлив и харизматичен е този актьор, а гласът му е омагьосващ. Тези новите са много ниска топка, в сравнение с него.

newsm10

Новите са още твърде нови..може би с времето ще се отворят и ще заиграят по-добре, не сме им свикнали още... Дано покажат по-добра игра по-нататък.  Wink
Колкото до Окан, той има толкова много стаж в занаята, че би било непростимо да не се справи! Wink Харизмата му е неоспорима и определено ще остави трайна следа в сериала!!  Peace Peace

# 85
trendafilka,аз изписах името на татуировката ,която някой беше постнал
и излезаха тези материали.Спомняш ли названието на татуировката?

# 86
i vse pak na keyiseyfir ne vurvi gladko a zvukye e nakusan - dali ima drugo miasto za gledane online?

# 87
trendafilka,аз изписах името на татуировката ,която някой беше постнал
и излезаха тези материали.Спомняш ли названието на татуировката?

Наде ,аз бях доста заинтригувана от тази татуировка Grinning ,затова все още ми се иска да има някаква връзка с отстраняването на Ферузе от филма .Няма да ми бъде приятно Хюрем отново да е замесена в убийство от ревност Mr. Green
ето в този линк/ на символи /може да се прочете повече. Peace
http://bg.oxypedia.net/wiki/%D0%98%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0
http://en.wikipedia.org/wiki/Ishtar

Някой има ли клипчето със съня на Ферузе? 

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 17:38 от trendafilka

# 88
Аз пък не харесвам Феррузе-то с тоя бретон и никаква химия не ми идва! Преди не съм гледала сериали,за сефте ми е и не я познавам актрисата,но като цяло-също не ми допада Naughty-стои ми скована леко непластична(само очите грабват),но липсата на всякакви други мимики като усмивка,повдигане на вежди и т.н. ,обезсмислят погледа.Може би субективно,но лично мнение Rolling Eyes
  И не казахте как харесвате Хюррем,с коя рокля?А с тази прическа също много ми допадна(дигната и небрежно хваната)

Джансу играе главна роля в Езел, но там наистина се справи страхотно.... прекрасна игра според мен. В този сериал е много лигава каквато аз не съм свикнала да я виждам.

# 89
Това искат от нея сценаристите.Не е нейно желание.
От Хюррем да крещи,а от Фируузе,гласче  галещо ухото на султана.
Нали с нещо трябва да го привлече.
На нас не ни харесва нито едното,нито другото,но пита ли те някой?

Общи условия

Активация на акаунт