Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 562
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък не харесвам Феррузе-то с тоя бретон и никаква химия не ми идва! Преди не съм гледала сериали,за сефте ми е и не я познавам актрисата,но като цяло-също не ми допада Naughty-стои ми скована леко непластична(само очите грабват),но липсата на всякакви други мимики като усмивка,повдигане на вежди и т.н. ,обезсмислят погледа.Може би субективно,но лично мнение Rolling Eyes
  И не казахте как харесвате Хюррем,с коя рокля?А с тази прическа също много ми допадна(дигната и небрежно хваната)

Джансу играе главна роля в Езел, но там наистина се справи страхотно.... прекрасна игра според мен. В този сериал е много лигава каквато аз не съм свикнала да я виждам.

Точно по повод на ролите на Джансу трябва да кажем ( лично мнение изказвам) колко неудачни могат да бъдат кастингите и решенията на филмовия екип.
Не си представям друга актриса, която може да замести Джансу в ролята на Ейшан ( Езел ) - просто великолепна, както и в  " Горчива любов ", в партьорство с Халит.
Във " Великолепният век" ми е даже комична, това не е нейната роля ( не може да изиграе образа ), за мене е губещо участие!

# 91
  • Русе, у дома
Прекрасна серия. Добри са сценаристите, е не колкото стилистите. Прекрасна визия на Хюрем, вече изглежда зряла жена, но не по малко красива. Махидевран също много добре представена. Пелин много добре прие щафетата от момиченцето преди нея, дори имитира мимиките и жестовете и, напомня ми Михримах на Айбиге, добра игра на Пелин.  Фирузе не я коментирам, тя е за пълнеж. Бързо ще я забравим, надявам се.

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 18:37 от barfly

# 92
  • в зоната на здрача
i vse pak na keyiseyfir ne vurvi gladko a zvukye e nakusan - dali ima drugo miasto za gledane online?

http://www.videoclip.bg/search?order=1&search_query=%D0%92%D … A+%D0%B5%D0%BF.69

# 93
Това искат от нея сценаристите.Не е нейно желание.
От Хюррем да крещи,а от Фируузе,гласче  галещо ухото на султана.
Нали с нещо трябва да го привлече.
На нас не ни харесва нито едното,нито другото,но пита ли те някой?

права си Наде   bouquet

# 94
  • по пътеката
 аз пак да се запиша! много интересно взе да става, прекрасно играе хюрем и голямата 4аст от състава!   bouquet 4акам с нетърпение да се разкара фирузето! освен екстрасенските данни, друго не виждам като надмощие, само да има мотив и тя би запо4нала борбата за оцеляване на поколението си!отделно прекаленото спокойствие в една жена в един момент запо4ва да доску4ава на мъжете!както и прекаленото крещене и истериите, но поне за мене се вижда прогрес, улегналост и по-малко невъздържаност при хюрем! само да можеше да спре с ощипванията с махи и хатиджето! ама филм да става!

# 95
  • По света и в нас.
Два дена ме нямаше и вече нова тема,замалко и нея да изпишете.
Много хубави снимки сте споделили.

# 96
Ами бързо се пише Simple Smile Ами аз сцените с Фируузе се замислям дали да ги гледам пълна глупост са за мен.Дразни ме всичко в нея, но не обвинявам Джансу Дере.Тя играе добре.Аз лично съм доста доволен от работата и в сериала, просто образа и е такъв.
И какво стана сега с Михримах и Ташлъджъ ? Един ден и край.Малко недовършено ми остана, нещо трябва да накара Ташлъджъ да остане в Истанбул до Михримах.

# 97
Нещо много хубаво се случи в 69 епизод - най-накрая разкараха Гюлшах, че вече омръзна и на мравките. Същото трябва да направят и с Нигяр, защото образът й не просто се изчерпа, той е свръхексплоатиран.
Това с халвета на Фируузе при Мехмед беше ужасно глупаво. Дълбоко се съмнявам, че реалната Хюррем би направила такъв нелогичен избор. При наличието на толкова деца по на 14-15 години в харема, тя решава да изпрати далеч по-възрастната Фируузе, тя сигурно е поне на 22 например. Освен това защо трябва да изпраща именно жената, която се грижи за децата й да спи със сина й. По тая логика можеше да изпрати и Есма, защото и на нея й има доверие.
Никак не ми харесват нито Рустем, нито Михримах, нито Мехмед и вече започвам да изпитвам носталгия по Ибрахим - изключително талантлив и харизматичен е този актьор, а гласът му е омагьосващ. Тези новите са много ниска топка, в сравнение с него.

о колко харесвам всичко което си написала!!!  Благодаря че изказа мислите ми!!!   bouquet Hug  bouquet

# 98
И какво стана сега с Михримах и Ташлъджъ ? Един ден и край.Малко недовършено ми остана, нещо трябва да накара Ташлъджъ да остане в Истанбул до Михримах.

Няма да се изненадам, ако Михримах хукне към Маниса ,на "гости"  на брат си  Heart Eyes Joy

# 99
# 100
Ами аз сцените с Фируузе се замислям дали да ги гледам пълна глупост са за мен.Дразни ме всичко в нея, но не обвинявам Джансу Дере.

Peace
В интерес на истината сцените с халветите на Фирузето си ги пропускам покрай ушите! Дори поезията на "Мухиби" Laughing,
която преди толкова харесвах,отправена към нея ми е направо дразнеща!
Някак си лигаво и "изнасилено" ми стои тази любовна история! Надявам се поне накрая да излезе,че момичето е с "мисия",та да има смисъл от изгубеното време!  Играта:на султана да му натрисат халветарки, а Хюррем да ги гони,хваща и елиминира Laughing вече ми стана досадна!
 Колкото до Ташладжъ и аз мисля,че може би няма да замине или пък ще ни покажат Михримах като разбивачка на мъжки сърца! Mr. Green

# 101
  • София

Няма да се изненадам, ако Михримах хукне към Маниса ,на "гости"  на брат си  Heart Eyes Joy

wavey wavey Дали пък като отиде в Маниса "случайно" няма да се засече с Елена и да се влюби в нея newsm78

# 102
Joy
Лили снимките онагледяват мнението ми за играта с халветите!

# 103
О, и около Елена ще има драми-Мустафа ще пристигне точно навреме,когато насила я омъжват,обаче в харема ще я чака  по- голямото зло- Фатма Mr. Green

# 104

Общи условия

Активация на акаунт