Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 533
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
жалко е , най-вече за сцената с най-малкият син на Сюлейман ... сцената е особено силна!

# 63
# 64
Привет  Kissing Heart

АНИ  Hug мерси за снимките зад кадър smile3525

НАДЕ  smile3525 не ме изненадва творческият ти ентусиазъм Heart Eyes защото знам с какво вдъхновение ни зарежда Халит Peace Grinning  също така, фен съм на този великолепен екранен тандем -Джансу & Халит - двамата се допълват идеално с магнетичност,талант и себеотдаване на ролята ,която играят Peace

Преди Джансу да влезе  в сериала,имаше статия ,че ще играе 10 епизода Thinking  за това си мисля,че няма да я убият в 70 епизод,както загатват в трейлъра newsm78

За анкетата гласувах,че Хюррем ще си върне любовта на Сюлейман, но всъщност желанието ми е Сюлейман сам да се откаже от Фирузе... Whistling

Тази татуировка...не е случайна, ако не е в двореца с цел за лично отмъщение, а е пратена от други newsm78 в такъв случай има вариант и тя да се влюби в султана и да направи самопризнание  Thinking

Много се изчерпа  образа на Нигяр...то не бяха отвличания, сега отново ще я омъжват Thinking  върти се в един омагьосан кръг- време е да излезе от сериала...дано да е по най- безболезнен за нея и за нас начин Praynig
Артиста ,който играе Мехмет нещо не ми стои царствено на екрана Crossing Arms
много е плах ,несигурен...не знам ,може и образа да е такъв...дано с времето ме впечатли Whistling

Приятен да е неделния ден за всички вас newsm51

# 65
Привет  Kissing Heart
АНИ  Hug мерси за снимките зад кадър smile3525
НАДЕ  smile3525 не ме изненадва творческият ти ентусиазъм Heart Eyes защото знам с какво вдъхновение ни зарежда Халит Peace Grinning  също така, фен съм на този великолепен екранен тандем -Джансу & Халит - двамата се допълват идеално с магнетичност,талант и себеотдаване на ролята ,която играят Peace
Много се изчерпа  образа на Нигяр...то не бяха отвличания, сега отново ще я омъжват Thinking  върти се в един омагьосан кръг- време е да излезе от сериала...дано да е по най- безболезнен за нея и за нас начин Praynig
Артиста ,който играе Мехмет нещо не ми стои царствено на екрана Crossing Arms
много е плах ,несигурен...не знам ,може и образа да е такъв...дано с времето ме впечатли Whistling
Приятен да е неделния ден за всички вас newsm51

Гюрбей Илери явно е начинаещ актьор и може би заради това стои така плахо, още не се е учупил пред камера дето се вика .. Wink, но е симпатяга и засега има моето ''стимулиращо ''да" ".. Laughing, но е вярно и че се огъва пред очакванията от него на Хюрем и Султана като първи техен син като образ... Rolling Eyes
Замислили са ги още някакви с Нигяр  според мен, ама...неясно какви... Thinking Тя си играе нейната игра, но дали ще спечели от това и за кого...?!?  Rolling Eyes

Още съм впечатлена от клипчето, което вчера Жу публикува ( с Халит и Джансу) тук и намерих откъде е музиката към него.  Wink Поствам я с поздрав  bowuu

http://www.youtube.com/watch?v=O2rLJcD7MEc&list=PLA127C6E0F8 … eature=plpp_video  

# 66
Нещо много хубаво се случи в 69 епизод - най-накрая разкараха Гюлшах, че вече омръзна и на мравките. Същото трябва да направят и с Нигяр, защото образът й не просто се изчерпа, той е свръхексплоатиран.
Това с халвета на Фируузе при Мехмед беше ужасно глупаво. Дълбоко се съмнявам, че реалната Хюррем би направила такъв нелогичен избор. При наличието на толкова деца по на 14-15 години в харема, тя решава да изпрати далеч по-възрастната Фируузе, тя сигурно е поне на 22 например. Освен това защо трябва да изпраща именно жената, която се грижи за децата й да спи със сина й. По тая логика можеше да изпрати и Есма, защото и на нея й има доверие.
Никак не ми харесват нито Рустем, нито Михримах, нито Мехмед и вече започвам да изпитвам носталгия по Ибрахим - изключително талантлив и харизматичен е този актьор, а гласът му е омагьосващ. Тези новите са много ниска топка, в сравнение с него.

# 67
Тая Фирузе сериозно започва да ме дразни. Не ми харесва играта на Джансу в този сериал. Много изкуствена ми е.
Нямам търпение за следващата серия ... да видим как точно ще се махне тая  Mr. Green

# 68
Според мен новия трейлър е подвеждащ, нечий сън е. И да я метне от терасата тя няма да умре...

Варианта е 1: СС сам ще разбере нещо за Фируузе, което ще го отдалечи от нея и ще спре да я вика. Дори според мен ще иска да я разкара от замъка, но тук ще се намеси ролята й за лечението на Джихангир и Хюрем едва ли ще иска детето й да остане с болки, затова ще я задържат, но СС няма да има интерес към нея, а ще си е само с Хюремчето.

# 69
Нещо много хубаво се случи в 69 епизод - най-накрая разкараха Гюлшах, че вече омръзна и на мравките. Същото трябва да направят и с Нигяр, защото образът й не просто се изчерпа, той е свръхексплоатиран.
Това с халвета на Фируузе при Мехмед беше ужасно глупаво. Дълбоко се съмнявам, че реалната Хюррем би направила такъв нелогичен избор. При наличието на толкова деца по на 14-15 години в харема, тя решава да изпрати далеч по-възрастната Фируузе, тя сигурно е поне на 22 например. Освен това защо трябва да изпраща именно жената, която се грижи за децата й да спи със сина й. По тая логика можеше да изпрати и Есма, защото и на нея й има доверие.
Никак не ми харесват нито Рустем, нито Михримах, нито Мехмед и вече започвам да изпитвам носталгия по Ибрахим - изключително талантлив и харизматичен е този актьор, а гласът му е омагьосващ. Тези новите са много ниска топка, в сравнение с него.

newsm10

# 70
  • Атлантис, Галактика Пегас
Нормално е да сметне да прати по голяма девойка при сина си, а не момиченце...
На мен пък Рустем ми харесва. Другите още не се проявиха особено.

# 71

А защо да е нормално? Предполага се, че всички момичета в харема са девствени, извън наложниците на султана, нали? По-голяма или по-малка, наложницата не е по-опитна от 15-годишния принц, например. По-ненормалното в случая е, че принцът трябва да спи с бавачката си. Сега ще ми кажете, че тя не е бавачка на Мехмед, но аз не съм сигурна дали не се е грижела и за него, освен за Джиганхир и Михримах, защото му носеше дрехи и му оправяше дрехата точно като жена, която се грижи за нея. Със същия успех можеше да изпрати и Есма например, нали?

# 72
# 73

А защо да е нормално? Предполага се, че всички момичета в харема са девствени, извън наложниците на султана, нали? По-голяма или по-малка, наложницата не е по-опитна от 15-годишния принц, например. По-ненормалното в случая е, че принцът трябва да спи с бавачката си. Сега ще ми кажете, че тя не е бавачка на Мехмед, но аз не съм сигурна дали не се е грижела и за него, освен за Джиганхир и Михримах, защото му носеше дрехи и му оправяше дрехата точно като жена, която се грижи за нея. Със същия успех можеше да изпрати и Есма например, нали?
Есма ги гледа от бебета. Фирузе от две години. Освен останол в харема са ги обучавали предполага се на някои неща в секса...  Mr. Green да избере приближена към нея е нормално, защото и има доверие, и защото си мисли че така и прави услуга- дава възможност да стане любимка на принца. За това е нормално да избере Фирузе, а не някоя девойчица.

# 74
Актрисата която играе Гюльшах май е с нов сериал...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт