Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 712
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Атлантис, Галактика Пегас
Кажете ми... само че честно...щото аз питах мъжо... ти ако спиш се дна жена поне няколко пъти дали няма да видиш татуто на рамото, и показах татуто...
е каза че СС е тъп идиот...  Mr. Green
този мъж е скучен в този случай... само и единствено мисионерска поза и стихчета...  Blush Sick Mr. Green

Интересно.
smile3533 smile3534 smile3506
скука... не бих си паднала по него  hahaha

# 211
Здравейте,момичета.По повод това,как ще излезе Фирузе от сериала аз смятам,че тя ще предприеме действия , срещу Хюрем /може би да я отрови или нещо от рода на магиите/,защото ще се чувства вече по-силна заради това,че султана и засвидетелства любовта си ,а пък и от чувство за самосъхранение/със сигурност знае какво я очаква в харема с враг ,като Хюрем/ .Ще я разкрият/може самата Хюрем и да го подметне на Сюлейман и той тогава да види татуировката ,или Нигяр ,може и самата Афифе -тя сега дефакто остана сама срещу Хюрем ако иска да си изкара леко службата ще трябва да и служи.../ и нашата Хюрем пак ще е в прегръдките на СС. newsm44

# 212
 Grinning То сценаристите,че се оляха, оляха се, ама и на нас не може да ни се угоди! Ако ни го бяха направили по- исторически достоверен и обръщаш внимание примерно на интересни политически ходове и т.н сигурно дружно щяхме да протестираме,че не ни се гледа Документален филм.Сега пък ни идват в повече харемските истории!
Четох някъде,че в Турция за пръв път с този филм се вдига завесата на "живота в харема",който почти винаги е бил забулен в мистерии и на турците сигурно точно това им е интересно!А както знаем рейтинга е  много важен за такъв продукт Crazy!
Интригите "в двора"на султана със сигурност не са били по-различни от интригите примерно във Френския двор.Филмът не претендира за 100процентова историческа достоверност ,въпреки че има много исторически документи от които да се почерпи информация: от султанските фермани и др.,през харемските тефтери до запазените писма между  много от персоните.
 Затова смятам много да не се впечатлявам, а да се наслаждавам на перфектната актьорска игра и епохата,която пресъздават! Grinning

# 213
Аз пък възлагам надежди на Михримах. Тя е човекът, който може да направи нещо и да му се размине. Сюлейман я обожава, а пък тя ще действа в защита на майка си. Дано вече се отървем от Фурузе (макар,  че страшно харесвам Джансу, в тази роля не я искам,пък дори и изиграна прекрасно)

# 214
  • София
Тъй като и аз не можах да го отворя давам линка до който стигнах през цитат:

http://www.fileswap.com/dl/NRbZg4wIyB/

bouquet  bouquet  bouquet

ами, че тя и Хюрем е така ....  Joy

# 215

">#![/video]

Добро утро

Е,ще има и по- свежи сцени и събития от харемските интриги hahaha например любовта между  Мустафа и Хелена Two Hearts

Във фрагмана Нигяр  си призна ,че ще отмъщава Shocked

Ибрахим не губи време Mr. Green работи върху стабилизацията си - разчиства хората на Искендер и атакува сърцето на Хатидже  Wink Хюррем си има достатъчно грижи ,да му се пречка и тя  hahaha

vvi Hug наистина за  нас зрителите няма угодия  smile3521

Grinning То сценаристите,че се оляха, оляха се, ама и на нас не може да ни се угоди! Ако ни го бяха направили по- исторически достоверен и обръщаш внимание примерно на интересни политически ходове и т.н сигурно дружно щяхме да протестираме,че не ни се гледа Документален филм.Сега пък ни идват в повече харемските истории!

# 216
В книгите "Харем" И "Роксолана" Хюррем ражда още едно дете, което се ражда мъртво. Мисля си, че сценаристите са го измислил, че сега когато се оказва бременна СС ще забрави Фируузе хатун. Отново на първа линия ще е Хюррем "Султаним".  newsm44 luvbed smile3533 smile3534

# 217
Добро утро Grinning

Не знам за вас, но аз виждам нещо много положително от цялата история- сутрин като прочете човек толкова много и шарени мнения и започва деня с усмивка и добро настроение! Grinning

Аз мисля, че във филма има за всекиго по нещо- всеки гледа това, което му е интересно...аз лично пропускам сцените с Фируузе и Султана Wink Но едно нещо ми е чудно - болшинството от мненията за Фируузе са негативни, а от както тя се е появила е обект на 80% от коментариите тук. Това ще рече, че авторите са постигнали търсеният ефект - да провокират драгия зрител Wink

Много още ще видим и много още има да коментираме, да се "палим" , да протестираме и да се кефим.

Приятен ден на всички!

# 218
Можете ли да кажете в коя серия е сватбата на Хюрем със султана, в сериала има ли изобщо такава?

# 219
Можете ли да кажете в коя серия е сватбата на Хюрем със султана, в сериала има ли изобщо такава?

Има.., около 40-те епизода някъде беше.., но гледай и ще видиш..не е хубаво да ти каваме предварително, защото така се губи ефекта и удоволствието от филма.  Simple Smile Peace

# 220
Аз пък възлагам надежди на Михримах. Тя е човекът, който може да направи нещо и да му се размине. Сюлейман я обожава, а пък тя ще действа в защита на майка си. Дано вече се отървем от Фурузе (макар,  че страшно харесвам Джансу, в тази роля не я искам,пък дори и изиграна прекрасно)

Джансу тук изпълнява сценаристките приумици.. но не е ролята за нея!

# 221
Аз си мисля, че Хюрем припада, защото султанът е потвърдил, че е влюбен във Фирузе. Нали се сещате в първият трейлър Хюрем го пита дали е влюбен във Фирузето. Предполагам , че той е казал "да" и съответно нервите на Хюрем не издържат и тя припада. Това разбира се е само предположение Simple Smile

# 222
Кажете ми... само че честно...щото аз питах мъжо... ти ако спиш се дна жена поне няколко пъти дали няма да видиш татуто на рамото, и показах татуто...
е каза че СС е тъп идиот...  Mr. Green
този мъж е скучен в този случай... само и единствено мисионерска поза и стихчета...  Blush Sick Mr. Green
вариантите са два или като се развихрят и свещите са угаснали ,а в тъмното СС явно недовижда  Laughing ..или татуировката само на нас ни се вижда странна,а сценаристите нищо не са вложили там като идея.Или пък я е видял ,но изобщо не му е направила впечатление , за да пита какво символизира..което пък от своя страна ми се срува най-невероятното ,дори и страшен тъпанар да си ,най-малко от любопитство ще попиташ,за да опознаеш човека до себе си.Вече мисля че тази татуировка сценаристите са ни я показали само за да ни подкладят въображението  Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 12:07 от katia13

# 223
е каза че СС е тъп идиот...  Mr. Green
този мъж е скучен в този случай... само и единствено мисионерска поза и стихчета...  Blush Sick Mr. Green
вариантите са два или като се развихрят и свещите са угаснали ,а в тъмното СС явно недовижда  Laughing ..или татуировката само на нас ни се вижда странна,а сценаристите нищо не са вложили там като идея.Или пък я е видял ,но изобщо не му е направила впечатление , за да пита какво символизира..което пък от своя страна ми се срува най-невероятното ,дори и страшен тъпанар да си ,най-малко от любопитство ще попиташ,за да опознаеш човека до себе си.Вече мисля че тази татуировка сценаристите са ни я показали само за да ни подладят въображението  Simple Smile

oops
Султанът остарява! Ние сме заблудени, той сляп, сценаристите провокирали..
Хайде бе!

# 224
е каза че СС е тъп идиот...  Mr. Green
този мъж е скучен в този случай... само и единствено мисионерска поза и стихчета...  Blush Sick Mr. Green
вариантите са два или като се развихрят и свещите са угаснали ,а в тъмното СС явно недовижда  Laughing ..или татуировката само на нас ни се вижда странна,а сценаристите нищо не са вложили там като идея.Или пък я е видял ,но изобщо не му е направила впечатление , за да пита какво символизира..което пък от своя страна ми се срува най-невероятното ,дори и страшен тъпанар да си ,най-малко от любопитство ще попиташ,за да опознаеш човека до себе си.Вече мисля че тази татуировка сценаристите са ни я показали само за да ни подладят въображението  Simple Smile

oops
Султанът остарява! Ние сме заблудени, той сляп, сценаристите провокирали..
Хайде бе!
Laughing Laughing Laughing ами Корделия е права,досега все трябваше да излезе нещо от там ,ако не друг поне Сюлейман трябваше да е видял татуто и ако има нещо зад него ..да е излязло на бял свят /точно защото се предполага да е с добро зрение ,все пак твори бижута , а някои елементи по тях са толкова миниатюрни,че е нужно много добро зрение за да ги изработиш/.Ще бъде много странно ако примерно Фируузе умре и докато я приготвят за отвъдното видят татуировката,немислиш ли?!.. още няколко серии останаха с Джансу ,ще разберем дали от тази дупка ще излезе заек,но според мен вече е малко вероятно.

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 12:18 от katia13

Общи условия

Активация на акаунт