Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 43

• 53 566
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
тв7 никога няма да купят толкова серии колкото ние сме изгледали Stop това са луди кинти. Дори не ги знам на кой епизод са но ако са на 1-ви още 2 сезона да купят....не вярвам . Ще купят сезон и го дават 1 година ooooh!то забравяш началото.

# 511
Мисля, че нямат право да ги изтриват - нито са свалени от тях, нито са преведени от тях! Twisted Evil

само за тези, които са с дублажа могат да имат претенции защото са свалени от тях! Mr. Green
И къде ще гледаме сега  Cry

# 512
Аз наистина съм неприятно изненадана!През последните месеци,наистина моя фаворит в нас беше TV 7.За в бъдеще не знам,след като доста започва да прилича на една недолюбвана от нашето семейство телевизия
Скрит текст:
btv
До последно се надявах,че няма да разберат за Masters-а и няма да посегнат на най-милото ни,но и тези не са по-различни от другите.Лично аз гледам и преведените серии с отвратителния дублаж от 20.00 и всяка седмица си чакам новата порция удоволствие.

Нейсе - както казва Хюрем!
Поне не могат да спрат  оnline излъчванията на сериала.

След като няма да го гледам преведен,ще го гледам  оnline.Добре,че другите държави не са полицейски и може и с руски превод да се гледа(например).Изгледах една-две серии без превод и трябва да ви кажа,че съм очарована от играта на актьорите!Играта им е невероятна!Учудих се,че разбирам - неразбирайки езика,телата,очите,жестовете,мимиките са невероятни.Мирием е повече от омагьосваща,от всеки един поглед,жест или мимика разбираш,какво иска да каже или кого иска да убие.  Laughing

Тук е мястото да благодаря на всички,които всяка сряда ни държат в течение на случващото се в новите епизоди! Благодаря момичета,благодаря че обичате този сериал и го правите достъпен за всички нас-които нищичко не разбираме от езика- Вас не могат да изтрият - Срядите са наши!!!

# 513
  • Атлантис, Галактика Пегас
Корделия,като казах не я обичат,нямах предвид болшинството от народа ,а
тези ,които познават турската история.Имах предвид учени,историци.
Колко от българите познават своята история?Смяташ ли ,че в Турция е по различно?
За младите хора и не само за тях,Хюрем е това ,което гледат в серияла.
В тази тема бяха сложени много материали,разбира се нищо не може да се вземе за
чиста монета,но обогатихме знанията си.За много от нас професиите и знанията са в
драги области.Мисла,че тези ,които филма провокира да прочетът нещо допълнително не са
много голям % от населението както на България,така и в Турция,въпреки ,че писаха,че
в Турция интереса към историята се е повишил.Но населението е 80000 мил. newsm78
Така,че за болшинството хора,които гледат ВВ , героите  ще останат такива каквито ни
ги виждат в серияла т.е. знанията въху историята от този периоди няма да отговарят на истината. .Ще запомнят ,че Сюлейма се е оженил за една робиня-християнка,която само крещи и трови всеки ,който и се изпречи на пътя.Какво да се прави!Живееме във времена,когато най.популярната дума е бизнес.
С интерес чета темата.Всички гледаме един и същ сериял,а толкова различни виждания.
Това ми харесва.   

Наде една от моите приятелки е израснала в Турция, учила е турско училище, казва че там са учили за Хюррем и споделя, че в техни учебници по история пишело за нея. Така че изучават я.  Peace

# 514
  • Атлантис, Галактика Пегас

много нежно клипче Peace

# 515
И сега няма ли да има превод повече?

# 516
най много да изтрият целият 1-ви сезон, за това са платили.Но ние гледаме вече 3-ти и го гледаме онлайн /явно на комшиите не им пречи че хората гледат свободно...и това ако не е ирония Wink/ нищо не може да спре превода,най лошо да стане е да си преразказваме епизода.

# 517
 smile3515 smile3515Как можаха да направят тази глупост с изтриването!!!Толкова труд на вятъра.Аз например гледах и техните серии......но вече край!
Какво ще правим сега... smile3518
Snell,къде може да се гледа с руски превод?

# 518
monikss,в момента не мога да проверя...но май са изтрили всичко smile3511

# 519
най много да изтрият целият 1-ви сезон, за това са платили.Но ние гледаме вече 3-ти и го гледаме онлайн /явно на комшиите не им пречи че хората гледат свободно...и това ако не е ирония Wink/ нищо не може да спре превода,най лошо да стане е да си преразказваме епизода.
         Иаз така мисля

# 520
Не може ли да се качва тук:

http://thepiratebay.se

Този торент се отваря навсякъде и в БГ и навън

# 521
Не може ли да се качва тук:

http://thepiratebay.se

Този торент се отваря навсякъде и в БГ и навън

Абе..сугурно може  - има и други , безброй торент сайтове...ама да не им даваме идеи къде да следят.. Laughing Laughing

# 522
  • Варна
Привет на всички тук.
  Възмутена съм е малко да се каже! Как може да си мислят,че като се изтрият преводите и ще си увеличат зрителите?!
  Дори никога да няма повече преводи, пак няма да им гледам скапаните дублажи и нарязаните серии. Тия са малоумници!!!
  Надявам се все пак преводите да продължат, дори ако всеки нов превод се качва на различни места.  Нали надеждата умира последна.
  Имам ги всички преводи до сега записани на диск. Много от приятелите ми ги изгледаха. Незнам как бих могла да помогна на някого, ако иска да си ги запише.
 То,че ще продължим да го гледаме онлайн филма, е ясно, но.... друго си е с превод.
   Благодаря на всички, които допринесоха за тези преводи!

# 523
Да си препращаме на -лични -инфо за качена серия.Не може ли да се качва под друго заглавие?Както е  с Фатмагюл...БТВ излъчваха" пепел от рози" а тук се качваше -"Каква е вината на Фатмагюл.".. smile3506 smile3506

# 524
Момичета, като човек, който работи в медиите (без да искам да се превръщам в техен защитник), очаквах и разбирам ситуацията. Излъчването на сериала за телевизията е обвързано и с рекламодатели, не е толкова просто.  Peace

Ние гледаме от гледната точка на консуматори, искащи редовно и безпрепятствено да получават дозата си илюзии  и наслада - нормално е да се цупим, когато това става невъзможно. Но и другата страна губи не малко..и поведението й е резонно. Вие на тяхно място бихте постъпили по същия начин, ако сте вложили много средства в една такаква продукция. Peace

Аз безкрайно много се надявам, момичетата от еикипа да намерят други торент сайт и начин , където преведените серии да се качват.  Praynig Praynig

Peace

Общи условия

Активация на акаунт