ОКТОМВРИйчето ще духне две свещички, радост голяма има за всички.

• 36 091
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте  Hug Flutter

Аз се пооправих ....най-накрая  Mr. Green

Мис Файн,браво на Мишелка  Hug  bouquet Като те знам ти каква си скица,определено го е наследила от теб  Flutter

Лина,късмет за изпита и от мен  Hug  bouquet

Барбалетка,честито   bouquet Добре ще му дойде на Никола една сестричка  Crazy

Честити именни,рожденни дни и всякакви други поводи,които пропуснах  Peace Да са живи и здрави всички празнуващи   bouquet

Позитивче,ние на Коко ще му вземем таблет за Рд-то( разбира се ,за домашно ползване) Не съм сигурна,че PSP би харесало на вашата кака,лично при нас интересът беше 1 седмица,оттогава го е извадил не повече от 4-5 пъти да си играе и то през ваканцията.Помислете и над този  вариянт  Hug За смартфон и аз съм против  Naughty

Пашик,браво на теб за тортата   bouquet Както винаги стилна и изискана   bouquet

Честит Рожден Ден на Светли !!!

Честит Имен Ден на Нестор !!!

Бъдете здрави,игриви и много щастливи,мили дечица!!!!

Оставям ви,засега  Hug  bouquet Хубав ден и по-малко ветрец  Mr. Green

# 106
Честит Имен Ден на Нестор!Да ви е жив и здрав!

Много ви благодаря ,че ви допадна тортата,аз мн си я харесах.Вътре беше мн вкусна с шоколадов мус и шоколадови блатове.Рецептата е от тортената тема и там всички мн я хвалят .Бяхме на гости и аз я занесох ,при което изядоха по едно парче ,едното дете каза че му прилича на ФЪЧ  Shocked ,и домакините бъркаха любимото им крем Оле  Confused Останах направо втрещена,тортата страхотна и на вид и на вкус ,те си правят десерт.Мн тъпо ми стана честно!Оплаках ви се!

И аз мисля ,че ПСП няма да ги впечатли на тази възраст.НА дъщеря ми целия им клас се вълнува по таблети ,и само се надлъгват кой кога ще му купят.Ние на apple ipad  избрахме ,но го пазим в тайна и тя всеки ден ни тормози  Crazy  При  таблета с възрастта и познанията могат все повече неща да правят ,не е нещо ограничено!

# 107
Честито на рожденниците днес и вчера на патерици! Да са живи и здрави и много щастливи!
Честит имен ден на Нестор!

Никола отново след 4 дни в яслата хвана жесток вирус  #Cussing out  Поне т-ра за момента няма (37 му е), което до някъде ме обнадаждава. 2 дни се съдира от суха кашлица, зелени сополи има от днес + разстройство, а през нощта се скъса да повръща Rolling Eyes
Понеже за първи път му се случва да повръща така и не ми се е налагало да правя каквото и да било в това отношение, кажете, моля - свещичките вомитусхил да продължавам ли да му ги слагам, след като започна и разстройство, или за сега да наблегна на него  newsm78

Наде, за Никола не знам, обаче на мен след него ще ми дойде идеално  Crazy Hug

Барбалетка честита розовка новина  Hug и на мен ми се прииска второ. Grinning
ами действайте  Simple Smile  няма какво да чакате Wink

# 108
Почерпете се за здравето на моето слънчице

Честит рожден ден и на Нестор! Много щастие и късмет му желая!
Благодаря на всички за поздравите  Hug

# 109
Здравейте, момичета! Simple Smile

Благодаря ви за куража!!!  Hug Търпение за сега има останало, но няма да е за дълго, че нервичките ми ще свършат.

Честит имен ден на Ненииии!!!! Хриси, жив и здрав да ви е големият мъж и с гордост да си носи името!!!

Честит рожден ден на Светли! Да е жив и здрав той, много игрив и щастлив!!!

За скъпите джаджи и аз не съм много ок, освен, ако не си е за вкъщи на този етап.

Барбалетка, за повръщане знам, че никак не е добре да му даваш чиста вода, т.к. дразни доста стомахчето. Пробвай да даваш течности под формата на чай, но неподсладен, защото също не  е ок. Аз на Николай му давах чай от джоджен (със сухи листа). Той си го пиеше. Много е важно да пие течности - чай, някакъв лек сок, т.к. има опасност да се обезводни с повръщане и разстройство.  Peace

Лина, късмет!

На болните скорошно и бързо оздравяване!  Hug Hug Hug

# 110
Аз да благодаря за честитките на Митков ден, да честетя и на другите празниците

# 111
Честит рожден ден на Светли! Да расте здрав, обичан и много умен!
Честит имен ден  на Нестор! Да носи с гордост името си и да расте щастлив и все така засмян.
Барбалетка, чай от джоджен Peace И диета, докато повръща ммного, може и без хранения, гледай обаче да поема течности.. За разстройството му направи чай от листо на смокиня, помага. Дано Диданка да се включи днес, тя е експерт по отношение на повръщане и растройство, щае ти даде още много съвети.

# 112
Благодаря момичета!
Честит Рожден ден на Светлозар!
Честит Имен ден на Нестор!
Да са здрави и щастливи!
Ох, имам да готвя и чистя, а така ме мързи.

# 113
Честит Рожден ден на Светлозар!Да ви е жив и здрав!Весел празник!  bouquet

Утре да се готвят двама любимци-Евка и Николайчоооо! Hug

# 114

Да ви почерпя девойки с тортичка с Маша и Мечо за наш Николайчо!

Честит ден ден и на сладурката Евичка и другата сладурка - Минка-бамбинка! Да са живи и здрави, много щастливи, късмет и усмивки безчет!!!  Hug Hug Hug

Пашик,  Heart Eyes Hug

Да не забравите да върнете часовника назад тази вечер!  Naughty

Мирка, искате ли гости утре сутрин?  Rolling Eyes Blush Flutter Днес бяхме доста ангажирани и не успях да ти звънна.  Hug Послушахме съвета ти и Ники го чакат едни подаръци от Джъмбо-то.  newsm53

# 115
Честит рожден ден на Евка, Ники и Минка! Да са живи и здрави, да растат смели, силни и обичани!
Честит празник, момичета!

# 116
Честит рожден ден на Евка, Ники и Минка! Да са здрави и щастливи!!!

# 117
Честит рожден ден на адашката ни Ева и на Ники!

Честито и на рожденниците от предните дни!

Момичета, да ви се похваля че живот и здраве догодина пак ще ставам мама  Heart Eyes. Дано всичко само да е наред  Praynig. Вчера бяхме на преглед и чухме сърчице  Heart Eyes.

# 118
Честит рожден ден на адашката ни Ева и на Ники!

Честито и на рожденниците от предните дни!

Момичета, да ви се похваля че живот и здраве догодина пак ще ставам мама  Heart Eyes. Дано всичко само да е наред  Praynig. Вчера бяхме на преглед и чухме сърчице  Heart Eyes.

Ехаааааа колко се зарадвах само, честито, мила!!! Тъкмо си мислех колко ми е смотано днес и като прочетох новината така се зарадвах  Hug  Hug  Hug

# 119
  • София
Орхидс, лека и безпроблемна!  Много хубава разлика между дечицата ще се получи Hug

Общи условия

Активация на акаунт