Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 097
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Толумбе,честито! Да сте щастливи заедно дълги,дълги години!

# 121
  • Лондон
Толумбата, много хубав разказ Heart Eyes Билетите за Лондонския концерт ги пуснаха в4ера сутрин, ти за кой концерт има6 билети, исках да те каня да ходим заедно? Ние сме на Банско, оба4е времето се развали, 6те търсим коне и след обяд на басейна...

# 122
  • UK
Имам да дочитам 10 стр от миналата тема и тук 9, нямам време да отворя компа. Събудих се тази сутрин и гледам съобщение на тел. от Facebook, че Толумбата качила снимки.
ТОЛУМБЕ, мила ти си най-красивата булка на света!!! Не мога да ти опиша колко ти се радвам  Heart Eyes Да сте много щастливи ! Много целувки от цялото ни семейство  Hug

# 123
  • някъде из облаците
zlatnata tolumba , честито! Бъдете все така обичащи се и се радвайте дълги години на много семейно щастие и разбирателство!

Аз имам едно питане - мислите ли, че 15 минути са достатъчни за прекачване от един влак на друг, пътуването ще е декември, едното прекачване е на Watford Junction- 15 минути, другото на Clapham Junction- там е 20 минути. И колко време се пътува с метрото от  London Euston до London Waterloo?
Благодаря ви предварително.

# 124
  • Лондон
На Clapham Junction 20 минути са достатъ4ни, пътят с метрото е около 20 минути

Сега видях, 4е в на6ия квартал вали сняг примесен с дъжд, това вярно ли е?

# 125
Благодаря ви за милите думи и пожелания  Heart Eyes

tzvetak,

моите билети са за 28 май. Един приятел ми ги купи още в сряда, имаше специална предпродажба.
Аз изобщо не можех да спя и да чакам до петък, веднага мобилизирах приятелите.
Тъпо, да съм знаела, щях да рева за още билети..
Аланглето каза, че 29 май е обявен като втора дата.
Как изобщо са го мислили с една дата за УК, все едно за първи път правят турне.

При нас е слънчево, студено и да, вали сняг  Crazy

# 126
  • някъде из облаците
Благодаря ти tzvetak   bouquet, приятно прекарване в Банско и дано ви е хубаво времето.
Значи 40 минути са напълно достатъчни да се прехвърлиш от гара London Euston до London Waterloo с метрото.

# 127
zlatnata tolumba , честито ,пожелавам ти  щастлив семеен живот и много да се обичате   bouquet !!!

# 128
Сладък като толубмичка семеен живот пожелавам на zlatnata tolumba!

Много студено бе хора.  Sad

# 129
Cherry Mam и ние сме в Кройдън.
Шу вчера ни правиха годишен преглед на бойлера от агенцията,чрез която наехме къщата изпратиха човек.Незнам какви пари. Може би те му плащат.

# 130
Честито на zlatnata tolumba Simple Smile Simple Smile пожелавам ви да сте винаги усмихнати и много щастливи заедно  Hug
какви снимки във фейсбук, само аз не разбрах..  Laughing

# 131
Честито и от мен!!! Дълги години любов и веселба!

(и аз искам да видя снимките, ако може, тук или ФБ)

# 132
  • Лондон/Пловдив
Cherry Mam и ние сме в Кройдън.
Шу вчера ни правиха годишен преглед на бойлера от агенцията,чрез която наехме къщата изпратиха човек.Незнам какви пари. Може би те му плащат.

Много добре знам ,че и ти си от Кройдън , ама си голяма шматка значи  Joy гледай малко в подписа дете Алекс  леко бременна  Joy Joy Joy

# 133
 Joy Няма кои да види заспала работа Joy

# 134
  • На село (близо до Лондон)
честото Толумбичке!!! Много семейно щастие ви желая и 1-2-3, че и четири малки толумбички като дойде време Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт