Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 100
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Толумби, честито отново   bouquet

Много ми хареса разказът ти Simple Smile Представих си ви как се споглеждате и едвам се сдържате да не се разсмеете  Laughing Laughing
Радвам се, че всичко е минало както си го искала и дано всичко по - нататък да се случва така красиво в живота ви  Hug
Ние днес ходихме до един парк. Не бяхме ходили там досега. Хареса ми, обаче много кучета беее  ooooh! А ние с милото каквито сме паранои с тез кучета  Mr. Green Таман качихме едно от баирчетата с количката по едни камънаци и се чудихме по кое от двете разклонения да тръгнем и от едното три, ТРИ!!! огромни песа!Малеее  Shocked няма да ви описвам с каква скорост се върнахме обратно и през цялото време се обръщахме назад да гледаме дали не ни гонят тия кучета  Crazy
Мисля, че този страх ни е насаден от БГ. Там положението ви е ясно какво е. Тук никога не сме виждали агресивно куче, независимо от размерите, ама ..нагласа..
Студът и чистият въздух се отразиха добре на малкото Шуши и днес заспа като по часовник в 8.00ч. снощи ме е държала до 2ч. Приспивах я амнайсет пъти и накрая имах чувството, че ми прави нарочно. Тъъъкмо я оставя в леглото и се ококори  Crazy ooooh! ooooh! Направоо изрещях  Mr. Green
И междувремнно днес забелязах второ зъбче, наболо. Може и това да е била причината за снощното разиграване.

Това мъжете не са като хората. Убедих се за пореден път. Тази сутрин, ставам и гледам какво хубаво слънце е напекло. Започвам да се приготвям за излизане сама с детето, защото мъжът ми е тежка Мария, а и снощи беве до късно на работа и изобщо не си правя труда да го моля да излиза с нас. Обличам се, гримирам се/за първи път от доста време/, нагласям детИтУ и тъ нъ. Нашият обаче ме гледа едно подозрително и ме пита къде ще ходя. Викам му "Където ми видят очите" Аз наистина не знаех. Просто ми се излизаше. И той като стана, като каза и аз идвам. Аз му викам: "абе спокойно, стой си тука" Той: "Не, не ще видя някъде да отидем", Мисля си бреейй, къде бил ключът за бараката  Mr. Green Кат те видят, че изведнъж ставаш, контиш се и бързаш да излезеш, даже не казваш къде и веднага се лепват за теб. Сакън да не ме качи някой. Иначе с топ не моа го мръдна. Crossing Arms
Доволна съм от деня си  Flutter

Лека и спокойна нощ   bouquet

# 136
Толумби, честито отново   bouquet

Много ми хареса разказът ти Simple Smile Представих си ви как се споглеждате и едвам се сдържате да не се разсмеете  Laughing Laughing
Радвам се, че всичко е минало както си го искала и дано всичко по - нататък да се случва така красиво в живота ви  Hug
Ние днес ходихме до един парк. Не бяхме ходили там досега. Хареса ми, обаче много кучета беее  ooooh! А ние с милото каквито сме паранои с тез кучета  Mr. Green Таман качихме едно от баирчетата с количката по едни камънаци и се чудихме по кое от двете разклонения да тръгнем и от едното три, ТРИ!!! огромни песа!Малеее  Shocked няма да ви описвам с каква скорост се върнахме обратно и през цялото време се обръщахме назад да гледаме дали не ни гонят тия кучета  Crazy
Мисля, че този страх ни е насаден от БГ. Там положението ви е ясно какво е. Тук никога не сме виждали агресивно куче, независимо от размерите, ама ..нагласа..
Студът и чистият въздух се отразиха добре на малкото Шуши и днес заспа като по часовник в 8.00ч. снощи ме е държала до 2ч. Приспивах я амнайсет пъти и накрая имах чувството, че ми прави нарочно. Тъъъкмо я оставя в леглото и се ококори  Crazy ooooh! ooooh! Направоо изрещях  Mr. Green
И междувремнно днес забелязах второ зъбче, наболо. Може и това да е била причината за снощното разиграване.

Това мъжете не са като хората. Убедих се за пореден път. Тази сутрин, ставам и гледам какво хубаво слънце е напекло. Започвам да се приготвям за излизане сама с детето, защото мъжът ми е тежка Мария, а и снощи беве до късно на работа и изобщо не си правя труда да го моля да излиза с нас. Обличам се, гримирам се/за първи път от доста време/, нагласям детИтУ и тъ нъ. Нашият обаче ме гледа едно подозрително и ме пита къде ще ходя. Викам му "Където ми видят очите" Аз наистина не знаех. Просто ми се излизаше. И той като стана, като каза и аз идвам. Аз му викам: "абе спокойно, стой си тука" Той: "Не, не ще видя някъде да отидем", Мисля си бреейй, къде бил ключът за бараката  Mr. Green Кат те видят, че изведнъж ставаш, контиш се и бързаш да излезеш, даже не казваш къде и веднага се лепват за теб. Сакън да не ме качи някой. Иначе с топ не моа го мръдна. Crossing Arms
Доволна съм от деня си  Flutter

Лека и спокойна нощ   bouquet

хахаха много мъже са така   Joy моя е същият

# 137
  • Bristol
Толумба, честито! Много красива булка си била! И както се казва по българска традиция, таз година булка, догодина люлка Simple Smile

Хихихи и моят мъж така! Ако го организирам предварително не ще, но започнем ли да се оправяме за излизане и започва да го гризе. Само където не ми смогва на темпото, та доста често и сама се мотам Wink
Снощи гледахме Цар Лъв с децата. Впечатлиха ме костюмите, куклите и грима! Малката се вживя много, смя се, страхува и плака! На втори ред се чувствахме все едно сме на сцената. Какво ли не мина над главите ни и не се протегна от сцената. Заслужава се да се види, особено с по-малки деца, но със синът сме единодушни, че Фантома на операта ни въздейства доста по силно! Сега пак преглеждаме програмата да видим какво ще гледаме догодина Simple Smile

Днес тук беше прекрасен есенен ден, студено, но слънчево! Много ангажименти имахме, започнахме с гимнастика, от там баскетбол. Играха в спортната зала на една академия. Кварталът не е лъскав, с висока концентрация на емигранти, но нямам думи какво ново и лъскаво училище са им издигнали от как стана академия и то в тази криза! Невероятен спортен център към училището, който се ползва уикенда и от външни отбори. Библиотеката голяма, светла, с богат избор от книги! Двор, паркинг всичко изпипано и нетипично просторно за Англия!

# 138
Zlatnata tolumba, честито и от мен - много, много години да сте заедно и да се радвате един на друг.

# 139
Момичета, купих днеска Swede Portion, предполагам е някакъв зеленчук. Ама не знам какво е точно-просто го гледах от известно време и взех, че го купих Laughing. Май е някакъв вид ряпа, не знам. Някакви идеи? И какво да го правя?
Освен това преди една седмица купих пащърнак-сложих го в манджа-хубав стана. Как може да го приготвям по различен начин? newsm78

# 140
future74 рецепта за пащърнак мога да ти дам същата става и за картофки и моркови.Рецептата е от Гордън Рамзи и е изпробвана многократно. Значи вземаш дадения зеленчук белиш и нарязваш на половина по дължина и още веднъж на половина.Слагаш в гореща вода и като заври държиш на огъня не повече от 5 мин. Изцеждаш и поръсваш с малко брашно и ги изтърсваш в гевгира няколко пъти хубаво да се обрашнят(не знам дали има такава дума).През това време във фурната загряваш в тава Goose fat след като се сгорещи изсипваш зеленчука в мазнината и ги объркваш добре да  не си личи че са с брашно. Пече се около 40мин до 1 час в зависимост от фурната. От вън стават златисти и хрупкави а вътре са меки и като пюре.
Ако решиш да опиташ тази рецепта пиши как е станала  Peace

# 141
  • След завоя в дясно
Толумбичка- със закъснение, но с много топли чувства честито и от мен. Поздрави Аланглето за избора Laughing
future74- аз я правя на салата, белиш- нарендваш- овкусяваш, може морков да добавиш.
Шу- за £75  е профилактиката при нас.
какви снимки във фейсбук, само аз не разбрах..  Laughing
И аз   Laughing

# 142
  • Bristol
Добро утро!
 future74, sweet vegetable medley е като картофеното пюре, но освен картофи се слага и тази ряпа и малко пащърнак.
Както aniji е предложила, но аз просто ги запичам във фурната, прекрасна гарнитура към печени меса.
Или трети вариант като гювеч, но освен стандартните зеленчуци и картофи добавяш и ряпата. Но моите този вариант не го тачат много.
Аз точно връркам палачинки, ще си пусна едно кафе в кафеварката и хващаме пътя с малката. Май ще трябва да я екипирам добре и с гумени ботуши, доста мрачно е навън. В такива дни винаги се притеснявам да не отменят уговорката другите хора, но тези са по-сериозни и от мен, от рано ме предупредиха, че и да вали излизаме. Само дано не вали много Simple Smile

# 143
  • UK
Първо - Толумбе, честито   bouquet Много семейно щастие ви желая и колкото си искате малки толумбички  Mr. Green

Второ - една виртуална почерпка от мен, от днес навлизам в клуба 30  Mr. Green Казват, готино било, ще я видим тая работа  Sunglasses

А, и тая снимка ме подсети да ви питам, каква е разликата между cup cake и muffin??? Че моя мъж не можа да ми отговори, а за мен са едно и също нещо  Mr. Green

# 144
Хайде здравейте и от мен вече на английска земя,  Hug Първо Честито на Толумбичка,с пожелание за щастливо и дълголетно семейство   bouquet  А сега момичета да ви питам,вие как се справяхте в началото с транспорта,на мен ми се вижда адски адски сложен  Crazy

# 145
  • Лондон
4естит празник и жива и здрава да си!

cup cake е изкуство, мъфинът е за простолюдието... това съм го 4увала от приятелка, ходила на престижни курсове за правене на cup cake Simple Smile...то се вижда и от снимката...

# 146
Merry и аз това тъкмо правя бъркам сместа за палачинки  Hug изпратих половинката с децата да разходят кучето и да купят шоколад за готвене да залеем палачинките  Peace
Дикенсън честито и от мен. Не е лошо в клуба наистина на 30-те.
Толумбичка аз ти писах във фейса ама и тук да ти честитя. Много хубава двойка сте и наистина си много хубава като булка.Дано сте щастливи още дълги години.  bouquet

# 147
 Толумба, голямо честито от мен със закъснение ( не мога тези дни да смогна да ви изчета)  Simple Smile много щастие и любов ви желая  Heart Eyes
Цветак, весело изкарване в Банско  Simple Smile
roksireni,  добре дошла на англййска земя  Simple Smile
Дикенсън   ЧРД  newsm59

Емма днес за първи път спа вечерта  непробудно 6 часа  Heart Eyes Пу пу дано от тук нататък все така да е  Mr. Green А сега послушно  спинка за да може мама да си изпие кафето и да прочете форума  Laughing
Иначе расте и хубавее  Heart Eyes Косата и окапва а на нейно място излиза нова  Heart Eyes Има си любима играчка  Simple Smile и от 2 седмици гука  Heart Eyes Радост голяма е да си имаш дете  Heart Eyes
Аз обаче днес се събудих с бонус - болно гърло  Rolling Eyes Планът за сбирката днес отпада....дано за другия уикенд сме здрави  Rolling Eyes
Весела и ползотворна неделя  Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 12:26 от eva_82

# 148
Мерси много за рецептите, задължително ще пробвам и ще кажа!!!!

# 149
future74 ако си любител на готвенето ти препоръчвам списание: Good Food.Аз се абонирах  и си ми го носят по пощата директно всеки месец.6 бр. списания за 18 паунда.Ние в нас сме любители на индийската и китайската кухня а там има много такива рецепти. 

Общи условия

Активация на акаунт