Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 379
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • London
От опит - хамстерите се гледат по-лесно, а и повече се харесват на децата! Peace

# 301
Притеснява ме само че имам куче да не си го хареса за английска закуска  Mr. Green иначе и аз клонят към хамстера  Peace

# 302
  • Варна
Благодаря ви за бързият отговор. Аз съм в малко населено място и тези магазани ги няма.
И в по големите градове също не съм виждала.
Ще потърся в по голям град като ходя.

# 303
  • Bristol
... Мери и другите ако някои има типс да дава...
По-добре късно от колкото никога Simple Smile
По френски казвам думата на английски и той да я напише на френски, после проверявам. Заучава текстове наизуст, казва ми ги, а аз гледам тъпо текста в учебника да отговаря фонетично приблизително на написаното Simple Smile
За обучението ги редувам, няма как да стане едновременно, гледам и в един ден да не ги събирам, Но аз имам само 2 деца и пак се озорвам! Килийното училище аз не го одобрявам, защото принципът ми е, че родителите са отговорни за децата си. Синът наистина учи малката, проверява спелинг или обяснява задачи, НО само ако той е проявил желание да ни отмени И сестра му е съгласна.

Ивка, виж дали имате Hobby Craft наоколо. В неделя бях там уж само за едно нещо. От там щерката си избра прежда, като се беше запалила по фингър ниттинг. А от неделята двете учим крос стичинг, това защото си нямаме друга работа Wink

От колко време чаках този понеделник, бяха ни организирали тур да разгледаме Конкорд с гид, официално от няколко години е затворен за посещения. Дори и за снимки имахме разрешение. И баш днес този така напоителен дъжд, отмениха посещението Sad

# 304
Благодаря ви за бързият отговор. Аз съм в малко населено място и тези магазани ги няма.
И в по големите градове също не съм виждала.
Ще потърся в по голям град като ходя.

http://stores.ebay.com/Woolstack?_rdc=1 погледни тук, а ако пуснеш търсене на прежди ще ти излязат още много продавачи.

Определена прежда ли търсиш?

# 305
  • Пазарджик/Лондон
Само се записвам, че пропуснах няколко теми   Embarassedл

# 306
  • UK/София

ивка27 , аз прежда и гоблени купувам от тук  http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1311&_n … t=0&_from=R40.В Hobby Craft са безумно скъпи, често недоумявам как може да е повече от двойна разликата.

Ани, винаги съм казвала, че хамстерите са ужасен подарък за децата.Не живеят дълго, не знаеш от каква глупост ще умрат и децата ужасно страдат.Уж им ги подаряват като първо животинче в живота им, да са приятели, а приятелчето ги напуска доста бързо.За мен това е ужасно, на наши познати детето колко рев удари за два хамстера, чувстваше се виновно, че са умряли заради него.За това съм за рибките на тази възраст.

Аелис , какво стана с теб, намери ли работа?

# 307
  • На село (близо до Лондон)
Merry, благодаря. По френски засега са само думи и глаголи за спрягане. Гледам "умно", сравнявам и най-вече се надявам той да си се справя сам. Сигурно идеалния вариант е и аз да се запиша и уча, но просто нямам желание, време и толкова ищах за това ...

Биляна и аз шия едни гоблен сега, много красив с червени макове, но много бавно ми върви

# 308
  • Лондон
golden, базата на Малееви е много добра, може би най-доброто, което съм виждала досега, много съм доволна и от треньорите. Единствено старата госпожа я спрягаха за много сприхава, и тя наистина викаше по всички из коридорите, но ние не бяхме засегнати Simple Smile За двете седмици, през които бяхме в БГ, Аннабел ходи всеки делничен ден, и има очевиден напредък... Догодина, живот и здраве, пак ще я запиша...
Шу, и на теб да кажа, много добро място, ще ти хареса...

Последния ден в БГ ходихме да гледаме мач на Цветана Пиронкова от турнира за жени, който течеше в момента, беше страхотно преживяване, особено за детето Simple Smile Жалко, че софиянци и гостите на града не бяха оценили новата зала и значимостта на турнира, петък вечер залата беше полу празна (или полу пълна), което е жалко наистина Confused

Аз като доказан музикален инвалид не успявам да помагам на Аннабел на пианото... госпожата се измъчи да ми обяснява онзи ден как нотите се свирят като се обозначават като букви  Rolling Eyes гледах като извънземна и накрая тя се отказа, каза ми да оставя детето да се упражнява само, аз само да настоявам да се упражнява... срам голям брах Embarassed

Виж за език е друго нещо, ако имах време, бих се записала веднага и аз на френски, да бутаме паралелно, но времето не стига...

# 309
Aniji, аз на дете не бих подарила нито хамстер, нито рибки. Капризни животинки са, които и от най малкото неглижиране умират, после голям рея ще пада. Не всички хамстери позволяват да ги пипат, някои даже си хапят, а това д кучето е основателно притеснение. Аз винаги като излизах от стаята вдигах хамстера на високо, е веднъж отидох само за чаша вода до кухнята и докато се върна хамстера го нямаше, а аквариумът беше обърнат. Ако се гледа в клетка може би е по-добре, но така или иначе бързо умират. По отношение на рибките, освен че и те умират лесно, няма и да са им толкова забавни, защото не могат да си играят с тях.

Ивка27, в нашето градче на главната има магазин тип кинкалерия, яко при вас няма разходи се до съседните градчета, може и да имат Simple Smile

# 310
  • На село (близо до Лондон)
tzvetak за музиката и аз съм така, много зле. Но пък за късмет, или не, ми се е паднало много музикално дете (Филип), които свири на китара, пее в хора и соло и сега ще взима още един инструмент - духов сигурно. За китарата се учих с него, но бързо ме задмина, за духовия инструмент няма и да се пробвам Embarassed
За свиренето на пиано, те така започват клавишите са заместени с букви...

Нищо, аз сега уча двамата големи на български да пишат, четат и малко граматика (най-голямия). По тази дисциплина съм най-добрата  и безспорен авторитет Laughing

# 311
Момичета някой има ли телефон на УК Бордър Агенцията (сори ама ми изчезна английския на клавиатурата Crazy)

# 312
Биляна и varnagirl благодаря ви за мненията ще го мисля имам още малко време  Peace

# 313
Здравейте момичета,
Влизам с един бърз въпрос, ако някой има актуална информация. Какъв е реда за изкарване на шофьорска книжка във Великобритания? Има ли задължителни брой часове, които трябва да се минат или в зависимост от темпа със справяне с кормуването се определя и боят им. Каква е таксата за всичко?
Предварително ви благодаря за отговорите!

# 314
Няма фиксиран брой часове - може да те учи инструктор или някой познат/ роднина. Явяваш се на теория и после на практичен изпит. Системата е по-скоро подобна на американската, отколкото на нашата. Нямам идея за цените, но по принцип е скъпо независимо от това кой начин избереш:
- с инструктор - скъпо е
- кормуване с познат- стойността на застраховката на колата става астрономическа

Общи условия

Активация на акаунт