Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 388
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
При нас на деня без униформи се носят кейкове или паунд, но това е в новото училище. В старото не са ми искали паунд за ден без униформа. Иначе що се отнася до мероприятията, помагам, колкото мога и ходя, когато мога. Алкохол винаги има. Стараят се хората, а и е за добра кауза. Децата също се забавляват. Техни работи съм купувала по 7 паунда. Така и с родителите се виждаме и децата играят, особено по миналогодишните пикници.
Сега другата седмица ще имат дискотека, от 7 до 9  вечерта newsm78 за първи път ние и той се вълнува. За другите неща още не са казали.

Аз днес имах интересен ден  Crazy Сутринта всичко беше ок. Свърших си работата в центъра и се прибрах да мина през тоалетната и да отскоча да взема Яна от градина. Чудих се дали да си сложа домашните дрехи, че ми е на 5 мин а и там няма кой да ме гледа. Всички други са я без зъби, я супер дебели. Добре че не си ги сложих.  Оказа се че съм се заключила doh  То добре,ама днес имах родителска среща в училището на Боян, където всички са супер лъскави а после трябваше да сме и на плуване. Обадих се на една приятелка и и казах да слага яденето че Яна е гладна, а аз се заключих. Посмя ми се малко, ама ни нахрани и приюти. Добре че ключовете от колата ми бяха в джоба. Поседяхме до 3 часа, от там на друга дружка свих бански за Яна, а от съседката кърпи, бански и очила. Отидох на родителската, където бях мнооого горда. Боян работи на много по-високо ниво от очакваното за страната по всички предмети. Много слушал, внимавал и взимал активно участие във всичко. Много се стараел.  Понеже чете много, се разбрахме  да редува българска с английка книга, с уговорката че пак ще отговаря на въпросите от дневника. После събрах хлапетата на съседката и приготвените ни неща и ги заведох на плуване. Прибрах ги в тях, нахранихме ги и мъж ми се прибра.

# 286
Шу, успокояваш ме, че не съм толкова зле  Whistling

Интересно ми беше да прочета всичко, споделено за училищата..
Много хубава дискусия  Peace

Аз вече подготвям и Коледното шоу, наред с всичко останало.
Подготвям и идването на ново детенце в класа, голям сладур,
но яде само паста и то по много определен начин, всеки червей
трябва да е завит някак си, пък на мен всички ми изглеждат еднакво,
та ще е веселба голяма с яденето..

Загубих си гласа, аланглето се закача, колко е доволен на тишината в къщи
и аз извадих последната си придобивка в училище за деца, които не могат да говорят.
Сега го преследвам с роботизирания си глас и сменям акценти и произношение.
Трябва да ми се обадят за една къща, мога да мина за аланглето пред агента,
но той ме заклейми-да не си посмяла  Laughing

Последно да споделя, че на майтап реших да си клеймвам Payment protection insurance
на кредитната карта и за няма и месец ми пратиха чек, от който съм доволна.

# 287
  • Лондон
Вие двете, Толумбата и Шу, ще ме уморите от смях някой ден Laughing Давате ми и увереност, че леля ви не е толкова зле, предвид годините Rolling Eyes

Запалила съм се да ходя на мач на Fulham и да видя Бербатов на живо... но не знам как ще ме огрее за билети  newsm78 много ми се ходи, признавам си...

Училището ми е много мотивиращ елемент, когато седна да си правя оценки кое и как, точно то засега ми дава голяма увереност, че сме взели правилни решения и сме на правилен път Simple Smile

Намерих и учителка по френски, млада дама, асистентка в едно съседно училище, много се надявам да се разберем и да започне да идва по 1-2 пъти да учи Аннабел, пък тя да я поправя по английски Grinning

И да се похваля, че Аннабел много подобри българския след последното ходене в БГ (една от малкото ползи, да си призная), в къщи вече изцяло говори на български и не смесва думите в едно изречение, както преди... за съжаление от сега започна да се пазари как през лятната ваканция не иска да ходи там Sad вече трета сутрин се събужда с това искане...

# 288
Здравейте, момичета!Нахлувам с въпрос в темата ви,извинете ме!Искам да изпратя на сина си/студент 1 година/ колет с малко лекарства -Фервекс капки и разни такива противопростудни .Интересувам се дали е позволено ,получавали ли сте ,проверяват ли пратките.Благодаря предварително!

# 289
Здравейте, момичета!Нахлувам с въпрос в темата ви,извинете ме!Искам да изпратя на сина си/студент 1 година/ колет с малко лекарства -Фервекс капки и разни такива противопростудни .Интересувам се дали е позволено ,получавали ли сте ,проверяват ли пратките.Благодаря предварително!

Само цигари не слагай, иначе лекарства в каквато и да е форма се получават без проблеми.

# 290
Tzvetak, разкажи за тенис училището на сестрите Малееви в БГ.

# 291
Ако са лекарства за простуда, тука има по магазините и аптеките. Свободно се продават. Няма смисъл да даваш пари за колет. Вече, ако са някакви по - специфични, може да му ги пуснеш с препоръчано писмо по пощата. Моите АБ дойдоха за 5 дена.

# 292
  • Варна
Момичета, къде се продават прежди, не че много ще плета но по някога имам малко свободно време и да се разнообразя. Embarassed
Влизала съм в доста техни магазини но никъде не съм виждала.

# 293
  • UK
в Джон Люис има прежди

# 294
maimunka ти ли ме пита за Джейм Бонд филма.За съжаление не успяхме да се вредим за билети и се намерихме в един Италиански ресторант  Blush

# 295
  • UK
 Laughingвкусно ли беше?

# 296
Ох какво да ти кажа  италианската храна е най-вкусна в Италия тук е само бегло подобие , но за сметка на това компанията и виното беше в изобилие и качествено. Peace

# 297
Прежди видях преди няколко дена в  Selbys .Много голямо разнообразие.Направо съжалих, че не умея да плета Grinning

# 298
Има ли някой който да отглежда рибки или хамстер. Искам да взема за децата още една животинка но не мога да реша каква да бъде. Харесах един аквариум и рибки ама харесах и от тези дуолф хамстери и се чудя кое да взема и усещам че ще е и двете. Трябва бързо да реша за да мога да им го дам като добавка към коледните подаръци. Всяко мнение ще ми е от полза  Peace

# 299
  • UK
това да се чува  Grinning
и аз утре съм на обяд с дружките,докато децата играят бенчбол с някакво друго училище
аз не бях плела сигурно от 20 години, но изведнъж ми дойде музата миналата година, голямо плетене му ударих  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт