Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за живот в Шотландия?
Какви са изискванията за смяна на шофьорска книжка в Шотландия?
Какви са разходите за откриване на банкова сметка в Шотландия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за живот в Шотландия?
Разходите за живот в Шотландия включват наем на жилище от около 450-500 паунда за двустаен апартамент, консултантска такса от около 110 паунда, разходи за газ от 30-50 паунда през зимата, разходи за електричество от около 30 паунда, интернет разходи от около 30 паунда , разходи за храна от около £50 на седмица, разходи за гориво, данъци и други автомобилни разходи. За наемане на къща се изискват препоръки от работа, предишна агенция, банкови извлечения и предплащане от около £1200. За училище се изисква доказателство за адрес или подписан договор за наем, паспорт, заверен акт за раждане и формуляр за кандидатстване.
-
Какви са изискванията за смяна на шофьорска книжка в Шотландия?
-
Какви са разходите за откриване на банкова сметка в Шотландия?
-
Какви са средните цени на наемите за апартаменти в Лондон?
-
Какво е средното заплащане за работа в IT в Лондон и как се облагат данъците?
за първи път ние и той се вълнува. За другите неща още не са казали.
Сутринта всичко беше ок. Свърших си работата в центъра и се прибрах да мина през тоалетната и да отскоча да взема Яна от градина. Чудих се дали да си сложа домашните дрехи, че ми е на 5 мин а и там няма кой да ме гледа. Всички други са я без зъби, я супер дебели. Добре че не си ги сложих. Оказа се че съм се заключила
То добре,ама днес имах родителска среща в училището на Боян, където всички са супер лъскави а после трябваше да сме и на плуване. Обадих се на една приятелка и и казах да слага яденето че Яна е гладна, а аз се заключих. Посмя ми се малко, ама ни нахрани и приюти. Добре че ключовете от колата ми бяха в джоба. Поседяхме до 3 часа, от там на друга дружка свих бански за Яна, а от съседката кърпи, бански и очила. Отидох на родителската, където бях мнооого горда. Боян работи на много по-високо ниво от очакваното за страната по всички предмети. Много слушал, внимавал и взимал активно участие във всичко. Много се стараел. Понеже чете много, се разбрахме да редува българска с английка книга, с уговорката че пак ще отговаря на въпросите от дневника. После събрах хлапетата на съседката и приготвените ни неща и ги заведох на плуване. Прибрах ги в тях, нахранихме ги и мъж ми се прибра.

вече трета сутрин се събужда с това искане...