Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 333
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
...Ирландия. Май ще се ходи и до там.

Няма лошо. Малко свят да се види.
Още едно рамо за nexus 7. Взех го за дребното, на 3 г. е.

# 436
Miss Fine, не разбрах защо напускат, беше ми неудобно да питам.Доколкото разбрах, едната си е намерила работа по близо до дома си-на 15 мин ще и е новата работа. Другата, която ще напуска, не беше, а трета не каза нищо. Сигурно другите знаят, но не и аз.
Разбрах, че почти всички живеят доста далече от офиса и пътуват доста.

# 437

Имам въпрос за тъй наречения register office, който е по местоживеене.

тук

http://www.barnet.gov.uk/info/930020/approved_premises/567/approved_premises

# 438
  • London
Гледам обсъждате таблети за 3 годишни. Ей, много ги гевезим да видим накрая Simple Smile
Аз гледах в ebay Android куча марка по £50. Нови...
Някой купувал ли е свестен. За въпросната възрастова група ми се струва добра цена...
Прекрасна идея за Коледен подарък, дано ни оставят намира  Peace

Future 74 честита нова работа. Радвам се много за теб!

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 06:27 от Bean

# 439
  • Варна
Гледам че обсъждате телефони.
Та искам да попитам за хубав телефон да купя за подарък за БГ , къде мога да видя цени и да не съм обвързана с договор.
Благодаря ви предварително.  bouquet

# 440
Обсъждаме таблети не телефони. Телефони се продават почти на всякъде Теско, Азда, Сейнсбриз, Кърис, Аргос и много други. Ще търсиш пей аз юу гоу. Има обаче вероятност телефона да е кодиран и да трябва да се разкодира в БГ.

# 441
Maле момичета като ви чета разбирам колко сме изостанали с технологиите. Яна не проявява никакъв интерес, а Боян ако случаааайно хване компютъра ми, търси задачи по математика или проверява някоя играчка колко струва и толкова.  Сега за Коледа си е поръчал 4 поредици книги общо 60.

# 442
Шу благородно ти завиждам. Четем книжки но все трябва да побутвам. Peace

# 443
  • ENGLAND
Mомичета, помня че някои имаха орхидеи. Каква тор и откъде купувате?
И ние сме на тема таблети, другата седмица е рождения ден на Ели и таблета вече е купен. Оказа се най-доброто в нашата къща, аз все още се задоволявам с лаптопа.

# 444
Mомичета, помня че някои имаха орхидеи. Каква тор и откъде купувате?
И ние сме на тема таблети, другата седмица е рождения ден на Ели и таблета вече е купен. Оказа се най-доброто в нашата къща, аз все още се задоволявам с лаптопа.

Dorset, какви са орхидеите? Ако са фаленопсиси значи са "всеядни". Може да си купиш тор от някой градински център, от B&Q или Homebase. За фаленопсисите може да използваш даже обикновен тор т.е не е нужно да е специално за орхидеи, но трябва да направиш разтвора поне 2 пъти по-разреден от това което пише на упътването. Основните положения са:
- високо съдържание на N - за листна маса
- високо съдържание на P - стимулира образуване на здрава коренова система
- високо съдържание на K - за хубави цветове
При орхидеите основното правило е да се тори с разредени разтвори, защото корените им изгарят лесно.
Ако досега не си ги торила никога, започни с торене със слаб разтвор на 3 -4 седмици.

# 445
  • Лондон
Шу, ти пък, само може да те радва четящо книги дете...

Моето има IPad от миналата Коледа, още тогава като че бяха създадени едно за друго Laughing Без интернет е, само образователни игри и няколко любими филми за пътуванията... Сега слагаме нови игри и са й от голяма помощ за училище, има за фонетика, математика.... Иначе майка й си хареса новият Microsoft surface с Windows 8, но не ми е необходимост, ще го отложа засега...

Вчера имах първата родителска среща... голямо вълнение падна... Няма да се хваля много Sunglasses обаче да си кажа, че сериозно се изненадах от количеството материал, през който са минали досега, активностите, които имат на ден, с колко различни учители контактуват и ми стана съвсем ясно защо вече се заспива за 1 минута вечер, и то в 7:30

# 446
  • UK/София

Почувствах се от ерата на динозаврите четейки за децата ви и таблетите!Моите деца на 4 и 8г. нямат, пък и нямам намерение да им купувам скоро.Разрешавам по 1ч. на ден събота и неделя на плей стейшъна и на компютъра два пъти в месеца на големият ми син.Наблягам на строители, пъзели, книги и каране на колела.Но сега пък взе та се размислих, мислих мислих и все още съм на мнението, че още им е рано за подобни технологии.

# 447
Интересна тема се заформя.  Hug

Габриел поне от половин година използва компютъра, а сега ай пада, за да гледа клипчета и филмчета в ютуб, а не за игри. Поболял се е на тема изчезнали животни и акули. Знае какви видове има, колко живеят, ако щете и по колко зъба имат в устата. Постоянно ме пита нещо как изглежда. Нито мога да му обясня, нито имам достатъчно литература в къщи да му дам да чете. Ровим в гугъл и търсим, текст, картинки, видеа. Той е като мен, учи от гледане и слушане. За четене и математика не го натискам допълнително и въпреки всичко е от първите по резултати в класа. Четенето му беше оценено последно на нивото за 11 годишно дете. По математика вчера ми се хвали, че си е решил първи задачите и трябвало да седне сам в ъгъла да чете на ум, за да не пречи на другите деца.

Мисълта ми е, че няма правилно и грешно в този случай. Дали детето ти е седнало на компютъра на три или е чело само книжки, важни са крайните резултати.  Hug

# 448
  • Bristol
Моите са геймъри. Но покрай баща си няма как да не са. Мъжът ми не обича апълите, съответно и децата. Единствената причина синът да има айфон е защото приятелите му само това ползват и да си разменят аррс. Имаме две PCта и много лаптопи. В работата на съпруга непрекъснато му подновяват лаптопа, стария остава за него. Така той подновява лаптопите на децата и бабите, най-старите ги раздава на познати и приятели. Моите играят онлайн игри, включително и малката. Синът уж вече съм го обучила за онлайн игрите какво поведение да има, сега треперя малката как ще се справи, защото влиза в чат и форуми.

# 449
Мери, какви онлайн игри играят?  Laughing Габи го пускаме да бие човечета на WOW ама бързо му омръзва.

Общи условия

Активация на акаунт