Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 326
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • Лондон
http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-20451388

много лоша работа... golden, дано да успете да се приберете за уикенда

# 496
Стояхме към 5 часа и така и не стигнахме в къщи. Ще спим в един хотел.
Тъкмо хапнахме в ресторанта.

Влязох предимно, за да видя дали сте сте прибрали  Confused
Да се пазите..

zlatnata tolumba кажи за кога да стискам палци за къщата

Почвай  Hug

Толумбата, стая за гости нали ще спретнеш  Heart Eyes Че като ще започнем да идваме на гости...

Е, как. Ще ви видя аз колко сте сериозни  Naughty

Ехааа, GI, каква е веселба при вас...

# 497
Golden   Hug
Мъж ми за работа минала за по-напряко през Уелс и каза че е ужасно.

future74 честито и от мен.

Толумбе стискам аз, стискам.
А за сериозното, ще видиш ти колко сме сериозни. Mr. Green

Ние също се борим с почивката, но засега нищо.

Кралицата днес беше тук. И нашето училище беше.
http://www.jackbristol.com/news/bristols-news/queen-enjoys-bristol-trip/

# 498
Мерси на всички за пожеланията!!! Hug

# 499
  • UK
http://www.teamevolution.eu/booking.php?pageid=1174
Моя позната сутринта ми каза за този сайт, понеже двете и по-големи деца отиват на ски камп в Австрия за 3 седмици през декември. Иначе каза,че карат два пъти в седмицата на изкуствена писта в Хемел Хампстед. Не знам какви са условията и как ги пускат от училище, понеже е италианка и не говори много добре английски, но  може за някого да е от полза.

# 500
Знаете ли, дали в УК могат да се намерят/купят билки, както в БГ? Продават ли се изобщо?

# 501
future74, Честит рожден ден!
titi888 от къде е взимаш тази коластра, може ли линк?  Simple Smile
Толумба, стиснати палци и от мен  Simple Smile

И при мен празничното ми настроение не закъсня  Heart Eyes ама как..като всичко на всякъде е украсено. вчера купихме елха, че миналата година беше естествена  Heart Eyes, купихме и украса и коледен венец  Heart Eyes. подаръците за Емма една част  вече са купени  Heart Eyes Една книжка която пее и говори и свети  Heart Eyes едно мече пак така говорещо, обувки и блузка  Heart Eyes Много се радва на книжки Heart Eyes има две и ги разглежда  с интерес, дори им гука  Heart Eyes. Преди 3 дни чух и " мама " то най вероятно без да иска, но бях на небесата  Heart Eyes
Имахме и безплатна фотосесия от която ще получим една снимка а ако искаме повече цените са  #Crazy Money 5 снимки на диск са 150£ a 10 са 250£  #Crazy Водя битка в момента със себе си....в този момент да се дават тези пари е глупост....пък в същия момент като знам как тези снимки ще са уникални и как бързо расте и не мога да върна времето назад  за  да е снимам пак и ...... Tired И как да избера една измежду толкова много и все хубави  ooooh!
С работата на половинчо за сега няма голямо развитие...на едно место предложиха да работи за много смешни пари...направо подигравка, на друго му се обадиха от хубава фирма..харесали му Си-вито и го поканиха на интервю, хубаво заплащане, по добри условия... ама за жалост търсят емплойд..такива са им правилата на фирмата а ние сме разменили нещата..аз мога да работя емплойд пък той като селф  Tired
Както и да е....за сега остава да почне на 1-рви ако не се объркат нещата.....
И от известно време ви чета и си мисля говорейки за вашите деца и постиженията им в училище и оставам с впечатлението, че просто българските деца са по умни  Heart Eyes Ами така де...все са по напред с материала от връсничетата си  Heart Eyes Нали е гледам и Емма....прави неща за 4 месечно бебе  Heart Eyes От ден на ден все по умна става и как ме изненадва  Heart Eyes

Не ви споделих, свекървата когато пристигна още преди да стъпи на прага ми целуна ръката навеждайки се  Blush Heart Eyes почувствах се неудобно а в същия момент почувствах и благодарността и че съм е дарила с внуче. Много дълго ще ме топли този жест  Heart Eyes

Мммм, свекървата ни пече кекс и как хубаво ми замириса..ще слизам долу че лигите ми потекоха   Heart Eyes

# 502
  • ENGLAND
Щом е за децата не мога да не се обадя, за коластрата.
Вече няколко години давам на моята дъщеря ето тази http://www.aquasource.net/DisplayProduct.aspx?cid=4&pid=33 , цената и е дори по евтина от тази в България. Докато Ели тръгне на училище не е боледувала, но след всичките запушени носове и кашлици в училище на два пъти стигнахме до антибиотици. Откак и давам коластрата няма даже и намек за кашлица или суполи.
Има само няколко сайта, които предлагат оригиналната коластра на аква сорс, последния път купих от тук, има намаление в момента 7%, но след 5 минути може да стане 10%, та се следи.
http://www.vanderbell.co.uk/p/4710537/aquasource-colactive-colos … m---120-caps.html
http://www.herbalstyle.co.uk/AquaSource-ColActive-Colostrum-120- … aps/dp/B008JHETY4 - още един сайт
Може да се купи и в Амазон, цената е еднаква навсякъде. Има го само онлайн.

# 503
 eve_82  заповядай http://www.expresschemist.co.uk/immunecare-colostrum-capsules-120.html kolastra
Днес купих на Емил-дядо коледа,пингвин и снежен човек за лепене от 99 p.До сега си играхме с тях.Взех 3 различни пакета.Оставихме и за утре.Идеални са за по-малките ,които не ходят на градина.

# 504
На doret  линковете са добри.Аз тази търсих ,но не я открих.В бг съм давала от нея.

# 505
  • UK
в БГ аквасорс са доста популярни, аз също съм давала от тази коластра
един два пъти давах и биогая след прием на антибиотици

# 506
Doret, titi888, благодаря  Simple Smile

# 507
  • След завоя в дясно
Момичета благодаря за съветите, в крайна сметка поръчах биогайа от ебей, много голяма разлика имаше в цените в различните сайтове на който попаднах, дали този от ебей ще е качествен се чудя newsm78
Толумбичка това е хубава новина, имаш стиснати палци и от мен.
Аниджи ти  кажи сега за децата или за теб ги взимаш рибките Wink
Мери какъв е този черешов кейк, дай рецептата ако е лесна, че не съм от сръчните моми Simple Smile ( и ние пропуснахме футбола в сряда, но нямаше измъкване в четвъртък)
Golden поуспокоиха ли се нещата при вас ?

Не ви споделих, свекървата когато пристигна още преди да стъпи на прага ми целуна ръката навеждайки се  Blush Heart Eyes почувствах се неудобно а в същия момент почувствах и благодарността и че съм е дарила с внуче. Много дълго ще ме топли този жест  Heart Eyes
Има защо малко са свекървите, който ще си позволят такъв жест.
Джи- последно правихме парти с момчетата от целият клас и то защото беше с картс коли иначе и момите  са в списъка. Обикновено се организираме две три сем., на който децата имат близки рожден ни дни и си делим разходите.
ЦветаК- ако решиш да запишеш детенце в Хемел Хампстед се обади

# 508
Вчера чакахме 5 часа на А55. Малкият ми син беше с мен ( взех го по-рано от училище заради лошото време). Големият е болен и беше в къщи с приятеля ми. Ние бяхме в челната част на колоната. По едно време водата стигна  на височината на вратите. Само се молех да не изгасне двигателя. После стигнахме до част от пътя където водата беше много дълбока. Колата пред мен пробва да мине и затъна - водата стигна до прозорците. Успяха да извадят хората от вътре навреме слава богу. Пътят беше затворен до 3 през ноща. По някое време са отворили обиколен път през планината. След като полицията отвори мантинелата и ни пренасочи в обратна посока вече нямах нито сили нито нерви да търся обиколни пътища. С малкият си взехме стая в  едно малко хотелче и се прибрахме на сутринта.
Прогнозата е за лошо време през уикенда отново Sad

# 509
  • Лондон
кой какво прави в лошото време newsm78

Много вода нещо, почти не можем да излезем цял ден...

golden, радвам се, че сте се прибрали в крайна сметка Hug

Не мога да кажа, че чакам с нетърпение зимата тук, като знам как ще спрат влаковете, народът не може да кара на сняг, ще настъпи пак хаос ooooh! дано ни се размине с малко и тази година...

Иначе много ми се иска да ида на ваканция с много сняг, както писах Simple Smile но да не се налага да ходим на работа/училище и да карам по английските пътища на сняг и да гоня английски влакове Confused

В края на краищата взех билети на Луфтханза през Франкфурт, пак са най-скъпите до БГ, които някога съм взимала, но то ще ми е за урок... дано поне там да има истински сняг както миналата година и слънце също...

Общи условия

Активация на акаунт