Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 325
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте ,да ви попитам някой беше писал за коластрата и даже и сайт имаше ,но не мога да го намеря,моля да го публикувате,че нашия тати ще се прибира за празниците та да ни купи .

# 511
  • ENGLAND
Здравейте ,да ви попитам някой беше писал за коластрата и даже и сайт имаше ,но не мога да го намеря,моля да го публикувате,че нашия тати ще се прибира за празниците та да ни купи .
На предната страница съм постнала три сайта.

# 512
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Confused Confused А аз търсих напред,мислех ,че беше по назад а там хич не съм го видяла,благодаря ти много.

# 513
Здравейте мами и от мен,
Аз редовно чета тук но рядко пиша, като цяло по-редовно посещавам във фейс бука-бг мамите в Англия  Предполагам много от вас са и в същатата група там. Но знам ли...Simple Smile
Искаше ми се някой ако има идей от къде да купя изкуствено коледно дръвче? В Морисон има само големи 2метра, лилкинсон са едни уръфани, аргос пълен боклук...искам хубава елхичка 150-170см. Ще съм благодарна ако имате предложения по въпроса. Simple Smile Wink Simple Smile

# 514
Homebase , B&Q - предлагат различни видове и размери дръвчета.

# 515
http://www.prikachi.com/images.php?images/401/5534401V.jpg

Един поздрав, който ме вдъхнови да направя нещо подобно скоро за времето в Норвегия.  Laughing

# 516
  • Варна
Моничета, здравейте,
днес времето беше хубаво та успях да се разходя до близкия град.
И исках да ви попитам нещо:
може ли от пост офис в града да изпратя колет до БГ и колко ще ми струва мин.
Днес намерих такъв но не работеше, защото е неделя.
Може би сте го опсъждали, ама няма кога да преглеждам всички теми. Cry
или някакъв друг вариант има ли за изпращане.  bouquet

# 517

Един поздрав, който ме вдъхнови да направя нещо подобно скоро за времето в Норвегия.  Laughing

Май бяхте в челната десятка на Къде е най-хубаво да се родиш през 2013,
така че не се оплаквай  Laughing
Което пък ми напомня, че и немската тема мрънкаха за времето,
даже им напомних чия привилегия е това и да си намерят друга тема пък  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 17:47 от zlatnata tolumba

# 518
# 519

Май бяхте в челната десятка на Къде е най-хубаво да се родиш през 2012,
така че не се оплаквай  Laughing
Което пък ми напомня, че и немската тема мрънкаха за времето,
даже им напомних чия привилегия е това и да си намерят друга тема пък  Crossing Arms

А, ако се съди по здравеопазването, може и да не се вредим в топ 100.  Laughing За времето определено сме в челната петица в Европа, оплакването е масово, тая година лято нямаше (освен може би един четвъртък  Mr. Green ), само дъжд и 10-12 градуса. Ние си имаме и кратки дни с дълги нощи, което вие си нямате, така че в добавка към лошото време си е направо за оплакване.  Grinning

# 520
Шуш, не отваряй дума за здравеопазване  Whistling

Присетих се от немската тема:
Как се познава, че лятото е дошло - като се стопли дъжда  Laughing

# 521
Жанетка, ние си взехме хубаво коледно дърво от Wilkinson.
Взехме ето тази http://www.wilkinsonplus.com/christmas-trees/wilkinson-4ft-luxur … Aw4t9gBa9qg%3D%3D  и не е плешива като другите, но размера който търсиш е тази http://www.wilkinsonplus.com/christmas-trees/wilkinson-6ft-luxur … Aw4t9gBa9qg%3D%3D

# 522
  • Нотингам/Пловдив
Ох момичета тези дни не успявам да седана, в крайна сметка ремонта при нас наистина започна но само банята и кухнята ще ремонтират. Можеше и повече, но и така става. За да е пълна картинката ,хубаво че ремонта започна обаче нали знаете след майстори какво е, само чистене  ooooh! Надявам се да не им отнеме мноооого дълго време, но все пак знае ли се  Rolling Eyes  Сега мъжа ми звъни през 2 часа и все пита какво правят майсторите и аз като кажа - четат вестник, той все се хваща и почва да се ядосва  Laughing Гледам за коледни дръвчета си говорите, ние преди години си купихме едно пластмасово и съм много доволна. Всяка година си го ползваме и другата пак,не го мисля изобщо  Simple SmileСега отивам да гледам и избирам цветове на плочки че като казах на майстора черно и той се отчая човека, ще гледам да избера нещо по приемливо че и моите принцеси не искат черно.Пооплаках се ,сега бягам  Hug

# 523
  • Варна
Моничета, здравейте,
днес времето беше хубаво та успях да се разходя до близкия град.
И исках да ви попитам нещо:
може ли от пост офис в града да изпратя колет до БГ и колко ще ми струва мин.
Днес намерих такъв но не работеше, защото е неделя.
Може би сте го опсъждали, ама няма кога да преглеждам всички теми. Cry
или някакъв друг вариант има ли за изпращане.  bouquet
Момичета никой ли не е пращал колети до БГ.  bouquet

# 524
  • UK
можеш,разбира се, да го пратиш в пост офиса,но идея нямам колко ще ти струва-зависи колко тежи и каква доставка искаш.
погледни на роял мейл на сайта може да има калкулатор.
аз пращах скоро бебешки дрешки, със сигурност под килограм и срещу подпис в Бг излезе ми около 10 паунда,ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт