Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за живот в Шотландия?
Какви са изискванията за смяна на шофьорска книжка в Шотландия?
Какви са разходите за откриване на банкова сметка в Шотландия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за живот в Шотландия?
Разходите за живот в Шотландия включват наем на жилище от около 450-500 паунда за двустаен апартамент, консултантска такса от около 110 паунда, разходи за газ от 30-50 паунда през зимата, разходи за електричество от около 30 паунда, интернет разходи от около 30 паунда , разходи за храна от около £50 на седмица, разходи за гориво, данъци и други автомобилни разходи. За наемане на къща се изискват препоръки от работа, предишна агенция, банкови извлечения и предплащане от около £1200. За училище се изисква доказателство за адрес или подписан договор за наем, паспорт, заверен акт за раждане и формуляр за кандидатстване.
-
Какви са изискванията за смяна на шофьорска книжка в Шотландия?
-
Какви са разходите за откриване на банкова сметка в Шотландия?
-
Какви са средните цени на наемите за апартаменти в Лондон?
-
Какво е средното заплащане за работа в IT в Лондон и как се облагат данъците?
, какво ще правиш толкова много парчета вкъщи на рожден ден.Жива те ожалих, да знаеш
.Миналата година на Алекс р.ден беше в спортния център.Имаше двама младежи, които организираха спортни игри и забавляваха децата 1,5ч., след това 30 мин. в залата за хранене и чао.Скъпичко излиза, но и вкъщи е голяма хамалогия.Тази година покани скромен брой деца вкъщи.Мъжът ми ги води на една огромна поляна до нас и им организира спортни игри, а аз вкъщи приготвях харната.Дойдоха и като термити ми изядоха приготовленията за отрицателно време.Те си тръгнаха, започнах да приготвям за вечерното гости - наши приятелски семейства.Когато дойдоха и аз седнах на масата една се удържах да не заспя, бях скапана от умора.И тогава ми изплуваха думите на Merry от преди много години "Никога повече рожден ден вкъщи".Сега вече разбирам какво е искала да каже.

Аз затова тази година си взех отпуска за Халоуинското парти 

Та с голям мерак тя направи картичка Get Well Soon, а аз домашен морковен кейк