Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 327
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • UK/София

ивка27 , можеш да изпратиш колет до БГ от пост офис разбира се.Цените зависят от килограмите, както е навсякъде.В сайта на Royal Mail са написани цените до всяка една европейска страна.По-евтино май излиза от фирмите за транспорт до БГ.Там килограма беше по един паун, виж в подфорума за пазаруване от чужбина, английската тема.

GI, онемях  ooooh! Joy, какво ще правиш толкова много парчета вкъщи на рожден ден.Жива те ожалих, да знаеш Simple Smile.Миналата година на Алекс р.ден беше в спортния център.Имаше двама младежи, които организираха спортни игри и забавляваха децата 1,5ч., след това 30 мин. в залата за хранене и чао.Скъпичко излиза, но и вкъщи е голяма хамалогия.Тази година покани скромен брой деца вкъщи.Мъжът ми ги води на една огромна поляна до нас и им организира спортни игри, а аз вкъщи приготвях харната.Дойдоха и като термити ми изядоха приготовленията за отрицателно време.Те си тръгнаха, започнах да приготвям за вечерното гости - наши приятелски семейства.Когато дойдоха и аз седнах на масата една се удържах да не заспя, бях скапана от умора.И тогава ми изплуваха думите на Merry от преди много години "Никога повече рожден ден вкъщи".Сега вече разбирам какво е искала да каже. bowuu

# 526
  • Bristol
Жанетка, всички магазини предлагат, стига да имаш време и търпение да обикаляш. Погледни и в големите ASDA, TESCO и тн. Там виждам хубави елхи, но дали на теб ще ти харесат...
Ивка, http://www.royalmail.com/price-finder
Да ви се похваля с днешното ми откритие, както съм болна и по цял ден с чайове се наливам, добре ми дойде разнообразието  Grinning

Хаха, Биляна, ти остави приготовленията и готвенето за партито, ами чистенето и подреждането после  Crazy Аз затова тази година си взех отпуска за Халоуинското парти  Joy

# 527
Моничета, здравейте,
днес времето беше хубаво та успях да се разходя до близкия град.
И исках да ви попитам нещо:
може ли от пост офис в града да изпратя колет до БГ и колко ще ми струва мин.
Днес намерих такъв но не работеше, защото е неделя.
Може би сте го опсъждали, ама няма кога да преглеждам всички теми. Cry
или някакъв друг вариант има ли за изпращане.  bouquet
Момичета никой ли не е пращал колети до БГ.  bouquet

# 528
Нана, моите са по стратегии и куестове. Има една игра с танкове, където мъжете ми я играят и понякога таткото дава на малката да играе от неговия акаунт. Иначе тя е на по-детски игрички, МошиМонстърс (както споменах скоро), Роблокс (там ме измоли да се регистрира, в началото играеше като гост) и Маинкрафт, но на тази онлайн версията я играе само когато и брат й е вързан, за да е под контрол  Crazy
Много от нейните приятелчета играят същите игри, а в МошиМонстърс си разменят ЛС. Точно в събота щях да я водя да види приятелче, което си е счупило крака и повече от седмица не е ходило на училище. Моята рано сутринта влезе в играта и подскочи от радост. Приятелчето й писало, че с нетърпение чакало часа, когато Ели щяла да му отиде на гости  Heart Eyes Та с голям мерак тя направи картичка Get Well Soon, а аз домашен морковен кейк  Grinning

Моята мома е почти на 11, но е луднала по Моши Монстърс - рисува ги непрекъснато Simple Smile - ето последните които ми донесе за сканиране

# 529
  • Варна
Момичета , благодаря ви много.  bouquet  bouquet
Специално благодаря на 298,
А досега се рових в сайта Роял майл , но нещо ми излязаха едни цена.  bouquet

# 530
  ивка27 до 2 кг е що годе добре с Роял мейл, ако е над 2 кг става страшно от 40 паунда нагоре, та няма смисъл особедно. Виж превозвачите, ако не си в Лондон може да се разбреш с тях да им го пратиш до Лондон и те ще ти го закарат до БГ.
 Рожден ден с повече от 5 деца у нас не правя. Тази година го правихме в парти център. Тук има един малък, в който сме само ние и много ми хареса, защото не става лудница голяма. С роднините и приятели без деца го правихме у нас и едно парти имаше в градината  Crazy До нас има една ферма, много ми харесва там, но малката е октомври и ако е много лошо времето е гадно, а пък трябва да се запази доста по-рано и не може да го предвидя  Confused

# 531
  • UK
някой гледа ли "Под прикритие"?

# 532
Да, аз съм му фен. Интересно почна.

# 533
Рождените Дни са ми болната тема на мен. Три години подред правим големи партита и каним по 20-30 деца.Една година бяхме наели залата в църквата и си наехме една жена която правеше циркови номера и малки и големи доста се забавляваха. Миналата бяхме в детски център но не ми хареса организацията и няма да повторя. За тази година съм замислила да го организирам в плувния център където децата ходят да плуват. Можеш да наемеш половината басейна и двама спасители(за жалост не са спасителите от Baywatch)за един час и  двама от родителите трябва да са в басейна с децата. Така поне ще огранича броя че иначе оправия няма да има.
Моето мъжле току що купи билети за концерта на Род Стюърд. smile3501 newsm10

# 534
  • UK
да,супер,откога го чакам  Grinning ако някой иска да гледа бг тв,но няма чиния,през телемост-бг (или през фейсбук страницата им) се гледа много добре.

# 535
  • Варна
Аз пак с моя колет,  Embarassed
Но ако изпратя колет 1 кг. ще ми струва приблизително 8 паунда.
Правилно съм разбрала нали.
Аз ще изпращам съвсем дребни неща, не повече от 1,200 кг
Благодаря на всички .  bouquet

# 536
1 кг ще ти струва 7.82, ако надвишава добави цената за съответните грамове.
Искай да ти дадат  доказателство за изпращане и го пази, както и касовата бележка. В случай че се загуби имаш компеснация до 42 паунда ( ще изплатят стойността на загубеното след като представиш касовите бележки).
Пристигат за 3-4 дни до БГ, но сега около Коледа ще има забавяне.

# 537
Искай да ти дадат  доказателство за изпращане и го пази, както и касовата бележка. В случай че се загуби имаш компеснация до 42 паунда ( ще изплатят стойността на загубеното след като представиш касовите бележки).
   Бих те посъветвала да го пратиш препоръчано-с подпис и номер за проследяване в БГ, защото ще ти платят само, ако е загубено в УК. Ако се загуби в БГ пиеш една студена вода. Това го казвам от опит, не съм чела какво пише из страниците им, но с едно колетче големи разправии имах и повече по пощата не пращам  Crazy

# 538
Благодаря на всички .  bouquet
Искай да ти дадат  доказателство за изпращане и го пази, както и касовата бележка. В случай че се загуби имаш компеснация до 42 паунда ( ще изплатят стойността на загубеното след като представиш касовите бележки).
  Бих те посъветвала да го пратиш препоръчано-с подпис и номер за проследяване в БГ, защото ще ти платят само, ако е загубено в УК. Ако се загуби в БГ пиеш една студена вода. Това го казвам от опит, не съм чела какво пише из страниците им, но с едно колетче големи разправии имах и повече по пощата не пращам  Crazy
На мен даже и снимки на пратката ми искаха  Crazy луда работа....то преди да прати човек колет и фотосесия на пратката трябва да прави  Crazy Laughing Смях, но като ми се случи не ми беше смешно  Simple Smile
П.П. Подаръка вече ни става и го носи  Heart Eyes много е сладка с него  Hug

# 539
  • Варна
Благодаря ви момичета: а БГ от пощата ли ходят да си го вземат или има Курерска фирма посредник.  bouquet
Merry , това което си показала ябълков чай ли е или нещо се бъркам.
Аз днес си търсех някакъв билков чай , знам че имат много чай, но само на разни зелени, и др. попадам или цените са мн. скъпи за мен Tired
От къде мога да си купя чай нещо като нашите напр. с билки комбиниран обикновен.
Лека вечер на всички. И пак ви благодаря много, за мен всяка информация е мн. ценна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт