Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 327
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Лондон
Аз препоръчвам на майките с деца в reception фонетичните игри за Apple устройства, просто са незаменими при родители с не натурален английски. Аз лично не си и мисля да уча детето си на произношение  Wink та игрите са ни много от помощ...

Говорейки за полза... аз лично съм убедена, че точно уменията на дъщеря ми да борави с IPad й спечелиха мястото в това училище, може би не само, но най-вече... така че при нас засега полза има.

Освен това миналата седмица гледах, че децата от Year 2 са имали открит урок по математика за родителите и всичко са правили на IPad-и... та явно нещата натам отиват, колкото и както да ни харесва

# 451
  • Bristol
Нана, моите са по стратегии и куестове. Има една игра с танкове, където мъжете ми я играят и понякога таткото дава на малката да играе от неговия акаунт. Иначе тя е на по-детски игрички, МошиМонстърс (както споменах скоро), Роблокс (там ме измоли да се регистрира, в началото играеше като гост) и Маинкрафт, но на тази онлайн версията я играе само когато и брат й е вързан, за да е под контрол  Crazy
Много от нейните приятелчета играят същите игри, а в МошиМонстърс си разменят ЛС. Точно в събота щях да я водя да види приятелче, което си е счупило крака и повече от седмица не е ходило на училище. Моята рано сутринта влезе в играта и подскочи от радост. Приятелчето й писало, че с нетърпение чакало часа, когато Ели щяла да му отиде на гости  Heart Eyes Та с голям мерак тя направи картичка Get Well Soon, а аз домашен морковен кейк  Grinning

# 452
  • Варна
Момичета благодаря ви за отговора.  bouquet
аз всъщност за таблет питам.
Може ли да ми дадете линк или информация от къде купувате Нексус .  bouquet
Някоя от вас беше писала че е купила няколко
Благодаря ви.  bouquet
А това за децата и нета е много оспорвано.
Аз съм в семейство, където имат момче на 8 год, и момиче на 5 год. но не ползват никакви таблети. Wink
само бащата много рядко дава на момченцето неговия.
Ама те имат и много странно за мен разбиране за възпитание на децата.
Не им се разрешава да гледат повече от 2 часа на ден ТВ и разни други неща странни.
ПП; аз съм в семество на тъмнокожи

# 453
Аз също съм на мнение,че колкото по-късно почнат да ползват таблети по-добре.
Моя син е на 3.С лап топа постоянно се ограничаваме.Ако зависи от него ще е цял ден пред тв и лап топа.За сега залагах малкия с конзола.Познавам родители,които задоволяват детето си скъпи техники.А то разсъждава те са длъжни да ме задоволяват.Зависи и от самото дете,ако резултатите му са ок в училище и не му пречи на детските занимания защо не?

# 454
  • Лондон
titi, както сме подели толкова добронамерена и креативна дискусия, може ли да споделиш кои според теб са детските занимания? Като имаме в предвид в коя държава живеем и на колко години тръгват децата на училище? Мерси предварително

# 455
  • Манчестър
Моя син ползва компютър от 3 годишен самостоятелно....по това време нямаше таблети, така,че нямаше много избор. Никога не съм имала проблем с ползването като време, също и ТВ. Като беше по малък му бях сложила линк към саит с игри и си играеше сам...на този етап го ползва основно за училищния софтуер ( mathletics) , и понеже пак е на вълна Лего, само гледа кое къде колко струва.

Аз имам iPad , но не проявява интерес...само лятото в БГ играеше игри на него.
Времето му е разпределено : малко компютър,малко ТВ, малко Лего.....с нищо не е прекалявал,че да се налага да забранявам или ограничавам.

Аз съм на принципа,че децата трябва да имат премерена свобода и право на избор....

# 456
Може ли да ми дадете линк или информация от къде купувате Нексус .  bouquet

Google playstore
https://play.google.com/store/devices

Нямат проблем с "баланс" според мен; и играят, и книги четат, и домашни пишат, малко телевизия, на гимнастика и тенис ходят. Щастливи деца  Laughing

Имат една игричка любима на за една жаба ОмНом, която трябва да яде бонбони.
http://www.youtube.com/watch?v=1JpdW-D6c14
Днес ги гледам, че са украсили една картонена кутия, с направена от хартия жаба, да живее вътре, и я хранят от отвор горе. Направили са макет на електронната игра, с ластици и хартиени ленти  Mr. Green

# 457
  Моята щерка не гледа телевизия, не седи на компютъра и тн. Най-много някоя песен да и пусна. Телевизора е пуснат непрекъснато, но не го отразява, но и ние не го гледаме много. Има си време за всичко, не мисля, че това е подходящо за нея на тази възраст. Тя е на 2 де, по-малка от повечето деца тук. Аз и не обичам да си седя вкъщи, малката рядко прекарва два часа будна у нас като се замисля.  Ивка не виждам какво е странното 5 годишно дете да гледа по-малко от два часа телевизия на ден. То е на училище, лягат рано предполагам, та напълно нормално ми изглежда.

# 458
Благодаря ви, момичета! На мен за друго ми трябва регистър офиса, но явно ще се наложи и по още една причина да го посетя. Днес получихме някакво известие за Register of electors, за което пише, че има глоба от 1000 паунда, в случай на неизпратено заявление. На нас хазяите нищо не са ни казали по въпроса, та утре ще им звънна да ги питам за какво става дума.

Сетих се, че на 23ти е Black Friday в Щатите. Тук има ли подобно нещо? Виждам, че амазон са пуснали доста намаления, но ме интересуват по-скоро хай стрийт магазините за дрехи и козметика.

# 459
Не знам дали имат Black Friday, но имат голяма разпродажба на 26/12 и 02/01

# 460
Относно гледане на ТВ, компютър, айпад и т.н, смятам, че трябва да им се дава свобода. Моята е на 2, гледа на лаптопа детски песнички, маша и мечока, ну-пагади и т.н-и нищо лошо не виждам. Гледа колкото си иска и наистина, тъй като не и забранявам, гледа, гледа и после сама си го затваря и започва да си играе с детската си къщичка или да готви или да си прави пъзелите.
Освен това като се има в предвид, че не ходи на градина и т.н мероприятия, от лаптопа научава всички песнички, имитира ги-доволна съм. Може да мине почти целият ден без да си пусне лаптопа и после само вечерта. Айпада и се дава само "когато тати се върне от работа" Laughingт.е вечерта.
Всяко семейство си има виждане по въпроса за отглеждане на децата, затова подчертавам, че това си е мое мнение.

# 461
Всеки има мнение и сам решава как да си гледа детето.
На 3 4 ми се струва малка възраст.
Ами по-добре да играе с играчки , да чете книги ,да рисува ....
Ако на 3 му купя tablet,на 10 може да поиска апартамент Laughing
Не налагам на никои мнение.
Моя син също гледа детски на лап топа и песнички.
Далеч съм от идеята да им е забранено.

# 462
  • ENGLAND
 golden благодаря много. Орхидеите са две бели фаленопсиси, подариха ми ги в началото на септември, никога не съм ги торила. На едната и окапаха цветовете и поорязах както ми казаха в темата за орхидеите. Четох за торенето, но там говорят за това, което има в България.
Имаме до нас B&Q , ходих, гледах, но така и не знам какво точно да взема. Аз моите цветя ги торя с естествена тор лятото и никога не съм вземала от другите. Какво точно да търся. каво да пише?
Искам да цъфтят, това К къде да го гледам?

# 463
Така като ви слушам се замислих и за подобно нещо. Признавам си дори не ми е минавало през ума да им купувам, но те и не проявяват интерес. Много съм доволна че Боян чете, наистина. За него книгите са страст. Иска да има много и ги чете непрекъснато (пу-пу). Днес имахме малко време преди тениса и отидохме до една чарити книжарница. Ако не си бях забравила портмонето сигурно щеше да ме изнуди поне за три. Понякога се чувствам виновна че му отказвам да му купя книга, но той направо ми чупи касичката Crazy
Ако проявяваха интерес сигурно щяха повече да ползват.
Нана Куул и Боян знае всичко за акулите и аз като теб търча до чичко гугъл да питам за нещо Laughing

# 464
Нека да чете щом обича. Simple Smile
Щях да питам да сте купували витамини коластра от тук и на каква цена са.
В Бг като вземах ми казаха,че ги вкарват от тук.
Купихме си билети за Януари за бг.

Общи условия

Активация на акаунт