Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 312
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Bristol
Ние планираме да отидем до Bath на коледния им базар. Някой ходил ли е?
Един от най-хубавите в района е, но дали е по-хубав от лондонските не знам  Thinking По принцип Бат си е красив град и не само базара, но и много забележителности има. Няма проблеми да си уплътните цял ден там  Heart Eyes Сега покрай наводненията гледах, че водната каскада се била поразвалила.

Като казах наводнения, аз вчера се писах доброволец в работата, спасявахме документите в една от нашите сгради, 500 човека бяха останали без офис. Добре, доброволствах, но да джапаш по мокрия килим никак не беше приятно. Добре, че съм хремава и миризмата не съм я усетила. Случайно един от екипите по отводняването ме заприказва и ми даде съвет да съм си миела ръцете веднага щом напусна сградата, на шефката и това не са й казали  Rolling Eyes И някаква странна утайка се появи по обувките ми следобеда. Та днес си отворих устата на поредното събрание с шефовете и попитах, аджеба тази вода дето е напълнила сградата, просто дъждовна ли е или има нещо друго и наистина ли е безопасно да се разхождаме без предпазни средства. И те не се бяха замислили до сега ooooh! Пратиха ми предпазно облекло днес следобед, но аз се понаплаших и реших да наблегна на ежедневните ми задължения. И без това разни вируси сме пипнали с децата, остава още нещо да довлача от работата. С мъжът си говорим по телефона и той се бъзика, че сме го чакали с нетърпение да се прибере уикенда, за да му предадем нашите бъгс  Laughing

# 571
  • Варна
Момичета къде сте  bouquet
Никой нищо не пише.  bouquet
Аз пак с въпросче към вас. Embarassed
Реших да поразгледам наемите за Лондон , та направо да си ве питам вас.
Ако искам да наема една стая за по дълго време като може и с хазяи, какъв район ще ми препоръчате. Искам хем да е евтино в същото време и на удобно място.
Виждам че Лондо е разделен на изток , запад....
Или сайт в който да се Embarassed ориентирам в наемите. Embarassed  bouquet
За сега питам само за ориентир.
Благодаря ви предварително.

# 572
princessa raia задължително е училището. Приема е по райони,и дали е трудно зависи от района, задължително ще го приемат детенце някъде. Безплатно е. От около 8:45 до около 3:15 всеки ден. Иначе сега се подават документи, до януари май беше. Не че после няма да я вземат. Успех.
Това звучи добре!Много благодаря на всички, отново! Hug
ивка27, бях попаднала на една статия пак във форум за кварталите в Лондон, беше полезно, но сега не мога да я намеря...Ако попадна пак на нея ще ти пиша. Peace

# 573
Ноември се изтъркаля и искам да се разпиша още веднъж в темата, че е срамота. Едва изчетох снощи всичко.

На всички пожелавам много работа, добре платена! И дано да е за добро!

Нещо мернах за коластра - не смея да говоря просто, че така се напатихме миналата година с болести и блеещи крави срещу мен, дегизирани като джипита. Искам само да кажа, че давам и аз коластра и освен това един сироп от Холанд и Барет - Флорадикс с желязо (вътре има много вит. Ц) и поне си въобразявам, че помагат.

За ай-фон, ай-пад, ай-тюнс, и други ай-неща, има ли още някой, който да не е дочул, прочел, осъзнал, че техниката не бива да присъства активно в детството. Децата трябва да се учат на взаимоотношения с хора, а не на взаимоотношения с машинки. Батерия и екран от каквото и да е поколение съвсем не замества човешко сърце и лице.  Peace

Ивка 27, погледни www.rightmove.co.uk, www.primelocation.com. Има много други сайтове, хубаво разглеждай и преценявай, че е една малка лудница при наемането на хем хубаво, хем удобно, хем евтино.

Малко информация от моята индивидуална Литъл Бритън. Чакаме цял Дюк да дойде. Ще открива новата пристройка на училището. Децата тренират песни като за Х фактор. В седмичната листовка пише всички да дойдат с чисти жилетки. Вдигнаха Коледното дърво от днес да не бъдел много празен салона. Понеже не пиел чай, баба попадия щяла да му донесе ябълков сок - собственоръчно правен. Нови китки за градинката, където децата си струпват скутерите и колелетата. От майките ще пуснат само тези от родителския комитет. На другите да им е за урок - като не работят за комюнитито, така е.  Crazy Тези, дето ще ходят, тренират поклони и си преглеждат гардероба за ризи с по-скромни деколтета. Просто нямам търпение да го изгледам тоз епизод.

Таман ще изпратим Дюка и айдеееее - панаир!  Joy Долу-горе ми се сбъдват прогнозите за активността на хората, ама ми е криво все пак, че не можах да закова французойката да дойде при нас на щанда "Коледа по света".Тя щяла да увива лампички за елха в тюл и да ги продава по 10 лири, от които 2 за училището. Всеки с номера си, както се казва. Но покрай организацията попаднах на една безценна рускиня, че и един сърбо-хърват. Хубаво ми е да го мисля това събитие, дано и да се получи добре.

Сега се сещам, някой назад питаше как помагате на децата по френски, ако вие самите не говорите езика. Единственото, което ми дойде на ума е, че ако е по системата на La jolie ronde, там пише, че има и материали за родители. Евентуално, ако те помогнат.

И за освежаване в ледената ноемврийска вечер, ето нещо, ако все още не сте попаднали на него.

Wink

# 574
Мари, при вас голямо вълнение с това посещение Simple Smile ти приготви ли тоалета  Sunglasses ?

По отношение на айфони, лаптопи,таблети и т.н. Не мога да се съглася изцяло с теб. Аз по принцип съм против крайностите. Не  смятам че е правилно децата да прекарват цялото си свободно време пред телевизора, но не съм съгласна и с пълното ограничаване на достъпа до тях.
Условията на живот когато ние сме били деца са били едни, а сега са други. Ще дам пример : синовете ми харесват да играят шах. Членове са на един международен сайт/клуб и това им дава възможност да играят с деца и възрастни от цял свят, да обсъждат стратегии и т.н. Това обаче не означава че не излизат навън да ритат топка или да събират миди на плажа. Всичко е въпрос на баланс.

# 575
  • UK
аааа, Мари, при нас си имаме Eton Style  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=9FtZkVRkusQ

# 576
  • Варна
Маpи, благодаря за линковете
хи, хи в този варичнт не съм чувала песента. Wink

# 577

И за освежаване в ледената ноемврийска вечер, ето нещо, ако все още не сте попаднали на него.

Wink

Хахахах този отдавна съм го забелязала Simple Smile Първо нашумя с тази песен :

http://youtu.be/D9mM61pYCQs

а след това почна да взема участие в клиповете на други певци Simple Smile (2:21 минута)

http://youtu.be/CQP-etYU1ps

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 19:03 от Troy

# 578
Здравейте момичета!!!!

Аз да се отчета-мина първата ми работна седмица Laughing. Всичко беше наред, това си е наистина моята работа.Харесва ми!
Обаче-НИЩО не разбирам от английският , който говорят. Ама нищо Embarassed. Всички са чужденци, няма англичани. Все едно никога не съм учила английски. А пък не мога да разбера и себе си - като се опитам да кажа нещо, ами нищо, с грешки, които осъзнавам, че правя. Просто не се разбирам.

Сега съм си в къщти при моето семейство и утре (неделя) потеглям пак за Лондон.

Това засега от мен.

# 579
Future, много се радвам за теб Simple Smile ще видиш че ще им свикнеш на английския, твоят също ще се подобри.   bouquet

# 580
  • Bristol
298, купувате ли списанията Моши монстерс? В последното имаше интересно задание, децата да създадат нов моши монстер, да го нарисуват и опишат характера. Предполагам на твоята девойка ще й хареса да се включи, тя ходи ли на курсове по рисуване или отвътре си й идва Simple Smile

Снощи и аз хванах късната прожекция на последния Джеймс Бонд. За моя изненада залата беше прилично пълна! Благодарение на рекламите преди филма разбрах, че по Коледа ще пуснат филм по мюзикъла Клетниците, това бих искала да го видя. А от преди това видях реклама на Life of Pi, мисля да пробвам да заведа щерката, надявам се да не е много страшен, особено на 3Д.

ПП Украсихте ли елхите? Мен вчера не ме оставиха намира докато не извадих елхата и коледната украса Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 12:49 от Merry

# 581
  • На село (близо до Лондон)
Украсихме елхата, добре се справиха децата тази година, даже нямаше нужда много да я  пренареждам  Wink. Сега пишат писма на дядо Коледа, говореха си какво искат и малко ме заболя главата  ooooh!. Филип убеждаваше Денис (които скромно искаше голям шоколад), че шоколади ще има в чорапите и да иска нещо друго/по-голямо.

# 582
Влизам само да споделя, че половинчо от вече седмица е на новата работа.  Grinning
Благодаря на всички за стиснатите палци и помощта която ми указаха тук и на лични  Heart Eyes Hug
future74 Браво! А за английския не се тревожи, трябва малко време и ще им свикнеш и много скоро няма да се усетиш и твоя английски колко е добър  Simple Smile
Елхата е украсена от вече 2-3 седмици  Heart Eyes
При нас едно хубаво слънце е огряло стаята  Heart Eyes, грам облачета няма  Simple Smile дано не е много мразовито, обличаме  се и с Емма  на разходка на езерото  Heart Eyes
Весела и слънчева неделя  Heart Eyes

# 583
Елхата я украсихме преди 2 седмици.Емил беше много щастлив.За 1 год участва активно.
future с езика се свиква.
еva честита ви нова работа

# 584
  • Варна
Момичета от кога започват коледните намаления по магазините за дрехи.  bouquet
eva_82 , радвас се че мъжът ти е започнал нова работа.
 future74  и аз в началото като дойдох нищо не разбирах и направо се отчаях, а бях изкарала седем мес. курс по английски.
Но след два месеца вече горе долу свикнах Wink
Но аз тук контактувам само с англичани, семейството ми не е тука. Wink
Ще свикнеш много бързо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт