Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 099
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Мерси за подкрепата-надявам се за 2-3 месеца да влезна в час!!!! smile3521

# 586
  • След завоя в дясно
Мили момичета, имам два билета за мюзикъла We Will Rock You шоуто е в Dominion Theatre Tottenham Court Rd. на 15/Дек. от 14.30, ако някой се интересува нека пише ще дам подробности. Купих билетите за мен, но за съжаление няма да успея да отида поради ред лични причини.

Мери- това е поздрав за теб http://www.youtube.com/watch?v=aBXeXBpTVOk&feature=related

# 587
Момичета, малкия е поканен на рожден ден и в поканата изришно пише БЕЗ (подчертано и с главни букви) подаръци, просто да отиде.  Rolling Eyes А, сега де. За първи път ми се случва. Редно ли е все пак като се обадя да потвърдя, че ще присъства да попитам поне пари в картичка да даде?  Thinking И без друго отдавна така процедирам, вместо да купувам безмислени боклуци.

# 588
След като са казали без подаръци, в това число влизат и парите Simple Smile Може само картичка но без пари.
Явно на хората им е писнало да получават безмислени подаръци и за това са решили така.

# 589
Дам...може и да искат да научат детето си, че подаръците не са по-важни от присъствието, но все пак... Rolling Eyes
Ще си трая май. Не познавам родителите, може да ги засегна ако въобще си направя устата за каквото и да е.  Crazy

# 590
  • ENGLAND
nana_cool питай ги може ли пари в картичката, все пак това е рожден ден и детето се радва, може да иска да си събере парички за нещо по-голямо. Ние в събота празнувахме рождениа ден на Ели, повечето деца и дадоха пари и тя много повече се радва, казахме и че ще я заведем да си избере един голям подарък.

# 591
  • След завоя в дясно
nana_cool аз взимам ваучери за театър.

# 592
Благодаря, Дорет и Ел.  Hug
Ел, то хубаво но пак си е вид подарък.
Обадих се днес на майката да потвърдя, че партито е в петък и няма време. И пак попитах да дам пари в плика, като се извиних сто пъти, че питам.  Crazy Категорично отказа. Сега се моля само детето да е на ясно, че няма да има подаръци и другите майки да не решат без да питат все пак да подарят.  Laughing

Не знам при вас как е, но какъв студ е свил тук. Замръзнах направо.  cold

# 593
  • UK/София

Днес се задържа цял ден снегът при нас, много съм щастлива.
 Имам въпрос относно коледните чорапи.Днес завърших този гоблен

и успях да го оформя на чорап, но не знам как се ползва.Чувала съм, че се слагат сладки неща, но кога нямам и представа.Ще съм благодарна на помощ!

# 594
УАУ! Шапка ти свалям. Страхотен е  omm

Чорапът се пълни с разни дреболии - сладкиши, плодове, пари, играчки, каквото си решиш.
По традиция си виси над камината, но някои ги слагат и под елхата.
Слагат се на Бъдни вечер, за да може Дядо Коледа като мине през нощта да ги напълни.
Омишкува се на Коледа наред с подаръците.

# 595
  • Bristol
EllHug

nana, чужденка си, простено ти е да задаваш повече въпроси  Laughing Дано да са подготвили детето, че няма да има подаръци  Thinking Аз миналата година навивах моята вместо подаръци да събере пари и да си "осинови" животно от зоопарка. На нея първоначално й хареса идеята, щом става въпрос за животинчета, но по едно време се усети и попита, ама съвсем ли без подаръци... Та се отказах от идеята.

Биляна, страхотен е! Аз го гледах в ибей и това е вече част от плана ми, какво ще правя, като се пенсионирам  Mr. Green По един за всеки внук Wink

В Лондон наистина ли е валяло сняг днес?!

Синът сега се вихри в снежен Берлин на екскурзия с учителя по история и съученици. Баща му се опитва да му звънне да види жив и здрав ли е, той му прекъсва и праща смс, бил зает  Laughing Викам на мъжа, остави детето, не му досаждай, ние вече не сме интересни  Crossing Arms

# 596
Биляна страхотен е!
Толумбата ти е казала за употребата.

Нана дано наистина всички да знаят за това и да го уважат.

При нас нещо се сгъсти програмата. Боян вчера беше в Лондон на състезание по шах. Днес му вадиха зъбче, защото едно беше излязло мнооого нагоре от венеца, а старото не искаше да помръдне. Яна имаше тържество, но беше сърдита,защото не искала да е звездичка, а искала да е с костюм на ШУНКА Crazy Ако искаше принцеса, магаре, ако ще и люлката на бебето Исус, щях да я разбера, но не. Тя иска да е шунка  #Crazy В неделя ще има пиеса и пеене в църквата и такива, хубави празнични неща.
Между другото, който не е бил в @t Bristol  според мен си заслужава и то много.

Днес успях да огледам майките от училището на Яна (при-скула и е час от праймъри). Не е истина каква разлика има между майките на това и на Боян.

# 597
  • UK/София

zlatnata tolumba , благодаря за обясненията! Hug

Merry , дано намалят възрастта за пенсиониране, че тогава нито иглата ще можем да държим без да ни треперят ръцете, нито ще виждаме къде да я мушнем. Wink

Шу, Яна може да я разбере само моят Калин.За него всичко е свързано с храната, за това живее и за това мечтае.

# 598
  • UK
тук няма още сняг,но е много студено
елхата е украсена и чакаме само дядо Коледа  Mr. Green

Биляна, а иска ли да ти помага в кухнята или е още малък? Може да ти е отмяна след  някоя година  Simple Smile
Аз като бях малка имах силен интерес към храната и вестниците и така си остана до ден днешен. Като тръгнах на училище, специално ставах по-рано,за да имам време да прехвърля заглавията,а като се прибирах почвах с готварските опити по книгата на Пенка Чолчева. След като направих пожар у нас временно загубих интерес към готвенето  Mr. Green и си останаха вестниците.
Сега тъкмо правя преглед на печата  Grinning.

# 599
  • На село (близо до Лондон)
Биляна, страхотен е гоблена!!! Аз моите макове имам още да ги шия, бавно ми вървят нещо...
За Коледните чорапи, златната е обяснила. Много се тачат в нашата къщя Simple Smile

Голям студ тази седмица, ходя пеша да водя/събирам от училището и бях студено ми става извадила съм скиорските ръкавици и тн, децата са с бутуши и тн

Общи условия

Активация на акаунт