Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 363
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Честит ,рожден ден на ЕВ!!! Много здраве, щастие и любов!!!!   bouquet

Мерси мнооого Simple Smile

aniji мама на Джозеф и Кейт и на теб също благодаря Simple Smile

Ев е толкова отвеяна напоследък и сама не знае къде се намира. Ако нямахме РД в един и същи ден с приятелката на брат ми нямаше и да се сетя.
В такава работна каша съм - ще я бъде, или няма да я бъде и тези глупави билети дето ги купихме за БГ и ПЛ ми бъркат сега и те всичко, т.е. те не ме бъркат, но ме бъркат развилите се след това неща ииии не ми се мисли и говори направо - то уж всичко е за хубаво (надявам се), но стреса ми е на прекалено високо ниво Simple Smile.  

Като ми се наместят лимките, ще пиша повечко Simple Smile иначе си ви следя най-редовно Simple Smile

Успех на Милан в търсенето на работа, Ева дано бързичко се оправите.

Лека вечер и още по лека и ползотворна седмица на всички ви Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 20:03 от ev:)

# 376
Здравейте на всички!
Чета от известно време темите тук,но едва днес се престраших да се регистрирам.
Нужен ми е съвет къде във Великобритания може да бъде поставен АПОСТИЛ върху документ,който ще бъде представен в България?
Ще съм ви благодарна за всяка помощ!

Само тук:
http://www.fco.gov.uk/en/about-us/what-we-do/services-we-deliver … ces/Legalisation/

Стъпка по стъпка:
http://www.fco.gov.uk/en/about-us/what-we-do/services-we-deliver … 010-How-to-apply/

Лесно и удобно по пощата. Като гледам обработват документите от петък, бързи са.

# 377
  • Bristol
eva_82, късмет на съпруга ти при търсенето на работа!

Нана, стискам палци и на вас! Съвсем на място вмъкна тази информация за помощите.

Цвета, и аз попаднах на онази тема днес, но не се въздържах да не се разпиша. Гледам вече са я заключили по молба на авторката.

За апостила, има си организация като в България. Може би това ще ти е полезно: http://www.fco.gov.uk/en/about-us/what-we-do/services-we-deliver … ces/Legalisation/

И аз съм доволна от бебешките пюрета тук, но разбирам момичето! Нека си купи и донесе за първите дни. Като съм пътувала и съм на ново място последното нещо дето ми се прави е да обикалям магазини и то за пюрета. Аз от Англия си пренесох двуседмичен запас през океана, не че в Щатите няма пюренца Wink

Лепнала съм се за печката сега готвя и форумствам. Следобяда го изкарахме с приятелка и децата в парка. Сухо, слънчево, не духаше, но определено си беше студено.

# 378
Благодаря за бързите отговори!
Пожелавам ви хубава и топла вечер!  bouquet

# 379
Мерси на всички за хубавите пожелания Hug

Надявам се всичко да се нареди. Единственото, което ми тежи е, че няма да виждам малката, освен събота и неделя.

# 380
Момичета,моля да споделите каква козметика използвате, по-точно от коя сте доволни?

Става въпрос за бялата козметика: кремове- дневни,нощни,около очите.

# 381
От години ползвам Номер7 и съм повече от доволна, особено от течността за чистене на грим за очи.

# 382
Горещо препоръчвам нещата на Elemis и на Liz Earle. Просто нямат равни по себе си що се отнася до сваляне на грим или по точно на спирала.

# 383
За кремовете нямам представа тъй като от години ползвам едно и също, но що се отнася до свалянето на водоустойчива спирала няма нищо по добро от Номер 7. Пробвала съм какво ли не, но това е единствения продукт ,който чисти без проблем и не дразни очите .

# 384
Пускам и сайта сама да си прочетеш и да си решиш всичките и продукти са на био основа :
http://uk.lizearle.com/daily-essentials

# 385
Честно казано, само за едната течност не държа да е на био основа, за мен по важно е да ми чисти спиралата и да не ми дразни очите.

# 386
Благодаря за линка!

# 387
298 виждала съм tripe във почти всички вериги супермаркети на щанда с не разфасовано месо( надявам се да ме разбра) ако ли не намериш 100% ще го намериш при вашия local butcher  Peace
Някой спомена че ev е имала РД да е жива и здрава и все така усмихната   bouquet

Мерси много!

# 388
Другото което се сетих  са кремовете на Алди бях чела големи суперлативи  Peace за тях
 Troy съжалявам но не мога да се съглася с теб и с последното ти изказване.
 298 ако имаш рецепта за шкембе чорба не се спотайват а я давай направо. Преди години като работих в Германия на всяко връщане ходех на Гюрлата във Варна  на едно от заведенията там е просто нямаха равни на себе си. За жалост не съм ходила от години там .

# 389
  • Лондон
Комара, и аз с най-добри чувства Hug Понеже минах през довеждане на дете на 13 месеца, ядещо купени пюрета, понеже майка й не може да готви Simple Smile, от БГ в Англия, затова си позволявам да давам мнение...

future, и аз минах през това преди време, виждането само за уикенда имам в предвид, като аз пътувах за целта до БГ...справих се,  ще се справиш и ти   Peace Подготви се обаче, че таткото ще е фаворит за дълго време, но те момичетата и без това си харесват татковците повече Simple Smile

При нас уикендите са направо препълнени с активности, нещо взех дори аз да се уморявам. От ставането в 6 сутрин до преди малко съм шофьор, който само се старае да стигне навреме за следващото мероприятие, дори получих стикер за постиженията си Rolling Eyes (от детето за добра майка, която го води навсякъде навреме) Sunglasses Не е зле...

Утре обаче съм на мюзикъл с женска компания... ще гледаме Бодигард, хубав ресторант преди това...нямам търпение.... След 2 седмици ще ходим семейно на мач да гледаме Бербатов в новия му отбор, въобще планове има, не е като да няма Laughing

Хубава седмица на всички... аз, бидейки на форумска вълна,  отивам да чета темата за образованието в Клюкарника Rolling Eyes някой, ако се интересува, да погледне...Аз четох малко сутринта и направо се изумих от "информация" за английското образование, та отивам да дочета Confused

Общи условия

Активация на акаунт