На ръба съм...

• 60 146
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 185
  • I want it all and I want it now.
Естествено че иска жилището си за детето. Трябва да е луда да не иска да го осигури.
Мъжа и е ясно че иска да продължи напред и евентуално  ще  има и други деца . Затова сега е момента да си оправят документално нещата. Защото ,след време това дете няма да получи нищо от баща си.
 Така , че спрете да нападате авторката. Доста и е кошмарна ситуацията в момента и няма нужда и от такива коментари.

Успех и бързо да продължи и тя напред.

# 1 186
Андариел, на останалите не им запомних никовете, защо продължавате да го дъвчете този свекър? Какво толкова ви пречи някой да има имоти и да разполага с тях както намери за добре? Завист ли надушвам, че на авторката не й се е налагало да "се лишава, докато изплащат ипотека за апартамент?"  Grinning  В нейните постинги няма нищо, което да я злепоставя, във вашите малко засмърдява от безумните вариации, пръкнали се в богатото ви въображение... Претенции към чужд живот и чужда собственост предявявате вие, бидейки толкоз глупави да си въобразявате, че може да мислите по-добре от собственикът му. Озаптете се!

# 1 187
  • София
Охо, внасяш още драма? Преди време бяха камъни, сега охулване! Ми, аз ви казвам - прочетете хисторито и ще видите какво е развитието на главния герой относно имотите, живеенето, родителите и прочие! Пък, нека съм лошата, щом казвате!

# 1 188
Ей,верно нямате равни.
За кво драпате сега ?
Че не е справедливо ? Че то кое е справедливо ? Що не поговорите малко за травмите на това дете,за бъдещето му, за травмите на Исайкова и за това през което е миналата до момента,? М ?

Исайкова в началото беше много уплашена и идея нямаше на какво има или няма право.И както каза сама никога не се е интересувала и не е мислила за тези черни дни.Когато в последствие се запозна и видя светлинка в тунела и дойде малко силичка и вие веднага ,,ааа ама как така,не целият!,,  ooooh!

Исайкова,пожелавам ти всичко да свърши в твоя полза - финансова. А занапред ще се окаже,че ползата е не само финансова-когато си стъпиш емоционално на краката.

Аз искам да вярвам,че има хора като твоят свекър !

# 1 189
Много внимателно съм изчела темата от начало до край и за пореден път се убедих,че човешката злоба и завист,пардон, женската, край нямат.Много ясно ,че ще иска имота за детето си.Кво е това право на ползване?!!!Утре мъжа и като напрай още няколко деца и нейното с пръст в устата ли да остане?! И апартамента в който е отгледано да го напусне като стане пълнолетен и да се опрравя я....Ужас....

# 1 190
  • с/у ОколоМръсТното
Исайкова, съжалявам, че минаваш през това...  Confused
Но слънцето пак ще надникне при теб, имай вяра  Peace

# 1 191
  • София
Ако моят син спретне такъв номер на жена си, за назидание бих му отнела апартамента и бих го дала на снахата (ако съм го дала аз). Ей така, другия път да мисли с главата си. Ще заплашва, ще вдига скандали пред детето??? Ще го взима проформа при себе си? Моляяяя? Я пак?
Доколкото съм чувала от мъжа ми, при развод, ако има над 10 години брак жената има право над имуществото ( което не е СИО) , заради презумцията, че са плащани съвместно данъци, ремонти и подобрения. Но си зависело кой как чете закона и не винаги минавало. Не е адвокат, но съм склонна да му вярвам за това. Освен това една жена губи много повече по време на брак с дете/деца, отколкото мъжа. Щом си е хванал багажа и дим да го няма, да си търпи последствията.

# 1 192
  • София
Под "с пръст в уста" разбираш не детето, а тя и детето да притежават целия апартамент, така ли? Защото нейното дете ще има право като наследник заедно с другите му деца, няма да е изхвърлено от играта! Просто няма всичко да е за него и за нея!

# 1 193
Претенции към чужд живот и чужда собственост предявявате вие, бидейки толкоз глупави да си въобразявате, че може да мислите по-добре от собственикът му. Озаптете се!

Именно, много  добре  сме  озаптени.  Смятам , че  човек  трябва  и може  да  се  разпорежда  само   и единствено със  СВОЯТА  собственост.  Кое   му е  нелогичното?
Авторката  не   я   нападам , понеже  не  я познавам  лично.

Исайкова-  да , отвратителна  е  постъпката   му.  Както  виждаш  никой  тук   не  го аплодира.

# 1 194
Ако моят син спретне такъв номер на жена си, за назидание бих му отнела апартамента и бих го дала на снахата (ако съм го дала аз). Ей така, другия път да мисли с главата си. Ще заплашва, ще вдига скандали пред детето??? Ще го взима проформа при себе си? Моляяяя? Я пак?
Доколкото съм чувала от мъжа ми, при развод, ако има над 10 години брак жената има право над имуществото ( което не е СИО) , заради презумцията, че са плащани съвместно данъци, ремонти и подобрения. Но си зависело кой как чете закона и не винаги минавало. Не е адвокат, но съм склонна да му вярвам за това. Освен това една жена губи много повече по време на брак с дете/деца, отколкото мъжа. Щом си е хванал багажа и дим да го няма, да си търпи последствията.

Именно!!!! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт