На ръба съм...

• 60 195
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Абе хора, вие не ходите ли на работа?! За 3 дена 100 страници се изписаха, има хора са перманентно в темата!

То затова БГ е на това деридже и Дянков се чуди откъде на намери пари  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 111
  • ES
Абе хора, вие не ходите ли на работа?! За 3 дена 100 страници се изписаха, има хора са перманентно в темата!

То затова БГ е на това деридже и Дянков се чуди откъде на намери пари  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ха, ти го каза!

# 1 112
  • София
Днес адвоката ми каза следното.
Първо дарението никак не е сигурно.
Дарението става срещу условието за гледане..В същото време винаги някой може да предяви претенции,примерно аз или мъжа изкукваме и обявяваме,че сина ни не ни гледа и му взимаме апартамента.
Което е кофти.

Най-добрия вариант ми казаха,бащата прехвърля имота на детето,аз си оставам една част..Хайде скачайте сега! АДВОКАТЪТ ГО КАЗА като най-сигурно.
Мъжа ми няма да се съгласи вероятно на това.

Третия вариант е пак дарението,но в момента в който детето направи 18 години продава апартамента,купува друг някъде другаде,тогава вече нито аз,нито мъжът ми може да имаме претенции.Което като че ли е най-добрият вариант.

Искам пак да кажа...на мен ми е достатъчно да има къде да живеем,не се боря да бъде на мое име.
Има какво да ми прехвърлят на мое име след някоя и друга година.

Пак те баламосват .... Дарението може да е безвъзмездно, с условие за гледане, с условие за изплащане на сума като издръжка и каквото искаш друго условие, вкл. и това да живееш там доживот. Има понятие БЕЗВЪЗМЕЗДНО, но май нито ти, нито мъжът ти ще сте съгласно на това  Mr. Green Mr. Green

# 1 113

Криза е...Само получаваме заплати..
Исайкова, дарението не е вариант.

# 1 114
  • София

Ха, ти го каза!

АЗ го казах по-директно, а ти влезе през комина  Mr. Green Mr. Green

# 1 115
Мисля, че на третия вариант / и двамата да прехвърлите своите части на детето / ще се съгласи.
При случай, че ще има / надявам се/ къде да живееш, това за мен ще е удачен вариант.
Мисля, че и свекърите нямат да имат нищо против.

# 1 116
  • София
охо, вече се ежиш с това "скачайте сега"! Ужким не искаш нищо, ама си навита да не се отказваш от твоята част, а мъжът ти да се откаже от неговата, нищо че свекърът е платил всичко!  Thinking

# 1 117
  • София
охо, вече се ежиш с това "скачайте сега"! Ужким не искаш нищо, ама си навита да не се отказваш от твоята част, а мъжът ти да се откаже от неговата, нищо че свекърът е платил всичко!  Thinking

Абе я си помисли и за апартамента от 120 кв. Той може да ти го дарят на теб, а те да вземат 40 кв. Нали така и така си живеят там  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 118
Тя пък си е пропиляла 9 години от живота и им е родила дете, което носи тяхната фамилия.

# 1 119

Абе я си помисли и за апартамента от 120 кв. Той може да ти го дарят на теб, а те да вземат 40 кв. Нали така и така си живеят там  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Надя, стига с тия зелени човечета, позеленях вече и аз  Laughing И едни озъбени, ще ги сънувам довечера...

# 1 120
  • София

Криза е...Само получаваме заплати..
Исайкова, дарението не е вариант.

Е как да не е вариант, то друго не се обсъжда като възможност.  Mr. Green Mr. Green

А и за човечетата - сменяме ги веднага  Twisted Evil Twisted Evil вече са жълти

# 1 121
  • София
Тя пък си е пропиляла 9 години от живота и им е родила дете, което носи тяхната фамилия.

Ех ако всяка след това получаваше по един апартамент  Twisted Evil Twisted Evil

# 1 122
  • София
Май темата трябва да я прекръстим от "На ръба съм" на "На вратата съм"   Twisted Evil Twisted Evil

# 1 123
 Днеска май яко си се напушила , да не си минавала покрай паметника на Съветската армия?

# 1 124
Май темата трябва да я прекръстим от "На ръба съм" на "На вратата съм"   Twisted Evil Twisted Evil
Надя, опасна си!   bouquet
 Joy
Аз пък съм твърдо на страната на Исайкова  Peace

Общи условия

Активация на акаунт