На ръба съм...

• 60 271
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Аз доколкото знам дарението може да се оспорва и от наследниците.  Rolling Eyes

# 1 156
  • София, център
Истински терариум стана тука Crossing Arms

И ти к`во, дойде да съснеш и ти ли?

# 1 157
  • София

Но пък си е наш  Twisted Evil Twisted Evil Всички сме едно голяма семейство  Twisted Evil Twisted Evil

# 1 158
  • София, център
Аз доколкото знам дарението може да се оспорва и от наследниците.  Rolling Eyes

Може, доколкото с него би им се засегнала запазената част от бъдещото наследство.

# 1 159

Но пък си е наш  Twisted Evil Twisted Evil Всички сме едно голяма семейство  Twisted Evil Twisted Evil
Joy
Надя, вече ще те сложа в любими.

# 1 160
  • Tам през Атлантическия океан

Ей на, не ходя на работа, за да тразня теб и други хора тук! На, пък!  hahaha

Grinning
Важното е да се чустваш удволетворена от избора  Peace

Всеки си има различни интереси и занимания  Peace

# 1 161
Андариел,адски си противоречиш.
Ти не ходиш на работа,твоят дял за ипотеката е домакинството и отглеждането на децата.
При авторката няма ипотека,има даден от свекъра имот но тя пък е ходила на работа и е допринасяла за семейния бюджет + че е отгледала и 7 годишния си син ! Танто за кукуригу.
И на теб свекъра ти ако ти беше дал апартамент - друга песен щеше да пееш.
Ми,че тя и авторката ако си начили като теб парите,които съпругът и и дължи за домашните задължения и отглеждането на детето накрая може да се окаже,че и свекърът и дължи !

Излагаш се.

# 1 162

И ти к`во, дойде да съснеш и ти ли?

Nansen ако си беше направила труда да ми изчетеш постовете по темата,щеше да видиш,че не съскам,а даже напротив,надигам глас и се възмущавам срещу съскащите.

# 1 163
Андариел,адски си противоречиш.
Ти не ходиш на работа,твоят дял за ипотеката е домакинството и отглеждането на децата.
При авторката няма ипотека,има даден от свекъра имот но тя пък е ходила на работа и е допринасяла за семейния бюджет + че е отгледала и 7 годишния си син ! Танто за кукуригу.
И на теб свекъра ти ако ти беше дал апартамент - друга песен щеше да пееш.
Ми,че тя и авторката ако си начили като теб парите,които съпругът и и дължи за домашните задължения и отглеждането на детето накрая може да се окаже,че и свекърът и дължи !

Излагаш се.

Хахаха ама как точно я затапваш не е истина Crazy

# 1 164
  • София
Ми, да беше родила и изгледала тамън докъм гимназия  възраст две деца, с почти 20-годишен брак и започване от нулата, с два кашона посуда, дрехи и книги и при двама ни, пък ако ще и самолет да иска! И няма как да знаеш каква песен бих запяла, защото нищо чуждо не искам, нито съм искала, и не можеш никак и в нищо да ме пипнеш, че нещо съм алчна, че искам каквото не е мое и др.! Така ли е? Така е!

Екзотика, и как точно реши, че ме е затапила? Нещо си в грешка, моме!

# 1 165
  • София, център
exotica17 , простете неосведомеността ми. Общо взето смива ми се всичко изписано до тук!

# 1 166
Ми, да беше родила и изгледала тамън докъм гимназия  възраст две деца с почти 20-годишен брак, пък ако ще и самолет да иска! И няма как да знаеш каква песен бих запяла, защото нищо чуждо не искам, нито съм искала, и не можеш никак и в нищо да ме пипнеш, че нещо съм алчна, че искам каквото не е мое и др.! Така ли е? Така е!

Верно ли ак утре мъжа ти се влюби безпаметно в някоя кифла ще си тръгнеш с подвита опашка и нищо няма да искаш????
Що ли не ми се вЕрва Laughing

# 1 167
  • София
Деси, дели се собственост която реално погледната не е тяхна т.е. купена е от родителите на мъжа т.е. аз купувам жилище на сина ми, той се жени и накрая жилището се дели на две.
Разбирам жилището да остава само на детето с право другия родител да живее в него до навършване на пълнолетие, но не и с разпореждане с жилището, както и със задължение на детето след 18 години да се съобразява с майката.
При случай, че жилището са си го купили двамата / независимо кой, колко е дал/ или беше купено съвместно от двете семейства на жената и мъжа и дадено за тях - да.

това е и моето мнение - не разбирам мненията и желанията жилището, което принципно е на свекърите, да бъде прехвърлено на детето с право на майката за доживотно ползване - няма човешка логика в това. Както и плановете след време да се замени или продаде, за да може майката да си купи друго жилище, или пък други работи. Това жилище не е нейно, на детето й - да, може да бъде, ако свекърите решат така, но нейно в никакъв случай не е, независимо колко години е гледала детето си /повтарям - нейното дете, не на свекърите й/.

и да, едно време като се заразвеждах оставих апартамента на съпруга си, въпреки че беше придобит по време на брака, защото беше закупен от техните - нито за минутка не съм си и помисляла, че трябва да се боря за това жилище, защото то не беше мое. Вярно, нямах деца, но дори и да имах, не бих си и помислила, че жилището трябва да остане за мен.

# 1 168

Излагаш се.

Вие   се  излагате - свекъра нищо  не и  дължи.  Решението  да  създаде  дете  е нейно и   на съпруга и . Вие  така  ли   давате  сметките  на  вашите свекъри? Shocked
Всеки   си  гледа  семейството.
Свекърът  на  Анди / или нейните   родители / нищо  не и дължът  за  това , че  е  решила  да създаде  семейство. Това  са си  отношения между нея  и съпруга  и.

# 1 169
Оффффф.
Като фурнаджийска лопата си.
Както ти оттърва.
Аз ти уравних нещата твоите с тези на авторката - прекрасно.
Ама не ти се иска да признаеш,че уравнението е правилно. Wink

Ъмейзинг Найс,следи малко мъсилта момиче, четеш избирателно и отговаряш избирателно.Опитай се да схванеш някакъв цялостен смисъл,а не изречение по изречение.

Общи условия

Активация на акаунт