Аранжиране на маса - тема 5

• 231 483
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
На всички ни липсваш! Дай нещо за довечера ...вещерско:-)

Радвам се, че още ме помните Simple Smile) Нямам време за нищо вече, но ми остава надеждата, че един ден ще съществува и друго, освен  работа. Случайно погледнах тук и много ми домъчня. Поздрави на всички!

# 526
Прекрасна тема с още по- красиви маси!
Браво, момичета!

# 527
Момичета....аз преди доста време ви бях предложила да си правим от време на време по някое предизвикателство. Какво ще кажете? Искате ли? За Хелоин (как се пише на български?!  ooooh!) нямам да имам никакво време, но за Никулден?
Аз съм за Grinning

# 528
  • München, Deutschland
Не знам приемате ли стари, завърнали се членове? Сигурно повече от година не съм писала, тя темичката някакси се загуби, но като видях Леля Ог отново, се реших и аз. Иначе си аранжирам, общо взето веднъж седмично пренареждам масата, за толкова ми стига времето.

И стига съм бърборила, ами да ви пусна моето предложение за вчерашния празник. Simple Smile

Масата:

Паячето:

Тиквата:

И малко тиквени сладки, не ми се занимаваше с украса на сладки, ама хич, личи си  Mr. Green . У нас фондан, захарни и марципанови покрития не се ядат, та само шоколад и айсинг са опциите :

И последно, една снимка на запаления Джак, носеща готиното заглавие "Little pumpkin running for its life"  Laughing Laughing :

Скрит текст:
Забранено ли е вече в темичката да се пускат не-колажи? Защото гледам, че последните на Данчика са все колажи, пък аз нямам време да ги оформям в колажи...

# 529
Браво chrissy  Simple Smile Тиквата ти ли я дълба?

# 530
  • München, Deutschland
Основно мъжката част дълба, че си е тегаво, аз само дооформях и нарисувах дизайна преди това.

# 531
Много хубава се е получила - браво за съвместната работа Simple Smile

# 532

ИСКА ЛИ ПИТАНЕ ОГЧЕ?! Flowers Jack O Lantern

# 533
  • Австрия
Ехаааа, chrissy, тиквата е страхотна! Браво  coolcool

Дани,  Hug

И.. да напомня и аз за себе си  Blush Идеята, както се вижда, не е моя  Laughing

От много време не съм снимала, но покривката ми е подарък и за да покажа колко ми допада, намерих време за снимка  Simple Smile

# 534
chrissy, всичко можеш да публикуваш, не е нужно колаж, обикновено правя, да не спамя с много снимки. Харесва ми тиквата, доста играчка е била устата и Simple Smile
Нашите тикви моя мъж ги направи на 30 вечерта, сложихме ги на входа, на сутринта на 31 се събуждаме- откраднали ги Cry много кофти ни стана, не дълбахме нови, сложих една керамична.
Украсих входната врата. Дойдоха сигурно 50 деца за treets, MM ходи да купи, че свършиха, не очаквахме такъв наплив, беше страхотно. Иначе празнувахме в ресторант и в бар по- късно, затова не съм украсявала кой знае колко много. За закуска само.
DimS., вече си имаш и помощник, отдава му се като на мама, много сладко и симпатично е подредил, липсваш много Heart Eyes много хубава покривка
Вече никой не пише тук... сега преди Коледа, дано има повече желаещи да споделят Simple Smile
Аз ще пиша съвсем скоро, уших си за първи път рънър и да ви го покажа Simple Smile

На вън

Скрит текст:
откраднатите ни тикви

# 535
danchika, много ми хареса украсата ти - входната врата, тиквите и масата Simple Smile И при вас ли се краде  newsm78 Това с толкова много деца ми се вижда много хубаво и забавно, жалко че при нас няма такъв обичай да се събират днешните деца Sad

# 536
danchika, ти си пиши, моля.
Много хубави маси, и не само показваш. Peace

# 537
  • München, Deutschland
А така, посъбудихме се малко  Embarassed Grinning.

Дани, много тъпо това с тиквите... Някой пък да краде тиква... Издълбана...  Thinking Иначе нашият модел миналата година беше точно такъв със захапана друга тиква Simple Smile Много яко си ги "обесила" тези трупове  Laughing, много радват.

ДимС, покривката наистина е много красива. Виждам ,че има и други почитатели на тип Лего-конструкторите  Grinning.

Използвам подема на темата да си покажа новите миньонски подложки, сума ти време седяха и чакаха само контурите да им донаправя...

Извинете за качеството на снимките. Имам хубава техника, но фотографията не ме увлича и дори ме мързи да бръкна в шкафа, където седи апаратът от месеци... Но понеже темата е за самите маси, си позволявам да не са като вашите про снимки Simple Smile.

# 538
Много хубави аранжировки, браво!  Hug

Ето от мен една многоооо стара подредба - от януари, когато празнувахме вкъщи рождения ден на дъщеря ни.
За началото на декември съм запланувала още една подредба - празнуваме 5 годишнина от сватбата ни и се чудя много в какви тонове да е декорацията....

А още снимки - в блога.

# 539
Вени  Heart Eyes разкошна торта.

Нещо скромно от мен, от тази вечер, уших си рънър и нямах търпение да го вкарам в употреба.

Общи условия

Активация на акаунт