Аранжиране на маса - тема 5

• 231 259
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • München, Deutschland
Да спомена, че с другите дами от другата тема с декорациите пускаме снимките от маси там, който иска да погледне.  Heart Eyes

# 541
Да спомена, че с другите дами от другата тема с декорациите пускаме снимките от маси там, който иска да погледне.  Heart Eyes

Коя е другата тема?

# 542
# 543
Аз в нея съм се записала от самото начало, но в един момент толкова много страници ми се натрупаха за четене, че спрях следенето. Сега пак я преглеждам Кажи на коя страница са масите, че съм ги пропуснала.

# 544
И аз следя коледната тема, но тя е за най-различни видове коледна украса, а тук си е само за аранжировка за маси и то целогодишно.  Hug

# 545
  • München, Deutschland
Аз съм качила маса на 106 стр., а някъде малко преди това се разбрахме да ги пускаме там. След това не съм видяла маси, но то това беше преди два дни, може никой да не е имал време през точно тези 2 дни. Simple Smile

# 546
  • Австрия

Весели, вкусни и благословени празници!

# 547
  • Плевен
Честита Нова 2016 Година!
Много здраве, усмивки, топлина и красота в домовете ви!

Скрит текст:

# 548
  • Австрия

Здрава, спорна и мирна да е новата 2016!  Grinning

# 549
Честита 2016 г и от мен! Здрава, мирна и спорна!
Много красиви маси, харесвам домакините които влагат допълнителни време и средства за празничните трапези.
Mitonela, не разбрах покривката каква е?

# 550
  • Плевен
vion,  Hug
Бялата покривка е от фин плат, мисля че е муселин, почти прозрачно е, затова отдолу има и една подложна обикновена покривка.А отгоре в единия край е допълнителна декоративна ивица с брокат (имаше ги в кауфланд на ролка).

# 551
  • Варна
Честита 2016 година! Много здраве, топлота и благоденствие!

Ето малко снимки и от мен от новогодишната нощ

Скрит текст:

Скрит текст:
съжалявам за обърнатата снимка, не можах да я завъртя

# 552
  • München, Deutschland
Tedilina,

Какъв е комплектът прибори? Напомня ми на някаква известна марка, но не се сещам коя. Аз си взех един на WMF, беше подарък при сключвне на един договор, но той има прибори само в един размер, т.е. примерно само за основно + малки вилички и лъжички за десерт, но няма за предястие.  Confused Та може би ще си поръчам за подарък при следващ повод, ако дадеш идеи откъде  Hug.

Много ми харесаха и салфетките ти с точки.  Grinning Изглеждат тежки, но снимката е много малка и не мога да определя - от плат ли са или са от по-тежките хартиени?

# 553
  • Варна
Скрит текст:
Tedilina,

Какъв е комплектът прибори? Напомня ми на някаква известна марка, но не се сещам коя. Аз си взех един на WMF, беше подарък при сключвне на един договор, но той има прибори само в един размер, т.е. примерно само за основно + малки вилички и лъжички за десерт, но няма за предястие.  Confused Та може би ще си поръчам за подарък при следващ повод, ако дадеш идеи откъде  Hug.

Много ми харесаха и салфетките ти с точки.  Grinning Изглеждат тежки, но снимката е много малка и не мога да определя - от плат ли са или са от по-тежките хартиени?

Скрит текст:
Приборите ми бяха подарък за сватбата преди 8 години  Crazy Изобщо не помня каква марка са, бяха в червен луксозен куфар, но съм много доволна по 12 броя вилици, лъжици, ножове, малки вилички и лъжички, прибори за сервиране, черпаци, шпатули. Като ми дойдат на гости повече от 6 човека не се чудя откъде да измислям еднакви прибори  Wink
А салфетките са на звездички  Laughing , не са от плат, а хартиени, както вика синът ми- твърди салфетки

# 554
  • München, Deutschland
Хоп!
Отдавна не съм поствала маси. Тук заваля сняг вчера и остана малко снежна покривка и аз в желанието си да изгоня зимата, ни направих пролетна маса.

Общи условия

Активация на акаунт