Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 231
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро момичета! Макър, че не е много добро, тук вали страшно и се стъмнило. Whistling А трябва да ходи на работа и детето е на училище.
Момичета стискам палци това безсъние да е причина за една бременност. Бибо, успех при доки и не се тревожи за малкия , ще го израсне. Колко е голям?  И ние бяхме така, давай повече витамини сега!
Лек ден на всички!
Аз няма с какво толкова да се похваля, освен, че снощи поднивихме опитите след като лелката си замина!  Laughing

# 616
  • София
Добро утро и от мен, милички  Hug
 Блу, благодаря за страхотната закуска  Hug стискам ти палци и на краката този месец да е твоя щастлив и да ни зарадваш с положително тестче  Praynig
И аз съм в процес на изчакване, вече нямам търпение да идва утре и в сряда ако не е дошло да си правя тест. Аз вчера цял ден бях със световъртеж, беше ми супер отпаднало, а бях на работа... вечерта ми просветна и нямах неразположения. Ще видим какво ще стане, дано и аз имам късмет да сбъдна мечтата си този месец  Praynig

# 617
Добро утро и от мен на всички мили момичета!

Дани- София също е мрачна и потънала в облаци, но на мен ми е слънчево и ведро! Снощи с любимото поработихме , много готино, този месец съм решила и ще го преследвам до дупка, сега не чакам чааак около 15.11.
Пожелавам ви страхотна и щастлива седмица, с пожелание за положителни тестчета още от днес!

# 618
Добро утро, сладки беборанки!  Hug
Блу, страхотна закуска в леглото...ама работата днес крещи по понеделнишки.
Цвети, с теб какво става? Нещо за отбелязване?
Дани, то май е такова мрачно навсякъде...Аз пък си мислех, че като стана сутринта и няма да е тъмно, а то .... ooooh!
Секси, днес много позитивизъм има в теб....харесваш ми така! Hug Дано завалят хубавите новини, като дъжда навън...
Веси, много се вълнувам за теб...страшно ми е приятно. Все едно, че аз съм бременна!  Hug Дано всичко да е наред и да си мноооого спокойна!  Hug

Ние снощи никаква не я свършихме  Sad... Мъжо беше много изморен , заспа пред телевизора... Връцнах се и го зарязах  Crossing Arms.... В общи лини - ще се надявам на предишните опити...дано би...
Много хубав ден ви желая, мили мои! Hug
Хайде давайте хубави новини!

# 619
Здравейте момичета. Hug
Не съм ви забравила и ви следя.Хайде давайте положителните тестчета насам.
Илюзион Много силно съм стиснала палчета и на двете ръце,дано  Praynig
Веси честито мила,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.
Лек ден ви пожелавам Hug Hug Hug

# 620
  • София
Илюжънчеее стискам силно палци  Praynig Hug

Иве какво ново при теб миличкааа   Hug

Дани времето е само за спане..ма няма как...на работа трябва да се ходи  ooooh! Hug

Лили радвам се че минаваш да ни видиш  Hug

Принцес душкоо аз нямам с какво да се хваля..чакам си кротко и така...каквото ще да става...решила съм този месец да го мисля толкова много и така  Hug Hug Hug Hug

При мен да ви кажа напрежението в гърдите намаля...незнам това май не е много добре...ама аз и без дрегу този месец не се надявам много да е станала работата....единственото, което много ме подтиска е апетита ми...резултатът от който е + 2кг. иии така и направо незнам...и слон да ми сервират пак ще го изям  hahaha

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 08:51 от Cvety_U86

# 621
Princess-ке мила, кога не очакваш?? Няма да се натъжаваш, случва се:))) стискам палче мила, довечера му вземи въздуха

# 622
  • София
Благодаря момичета, имам нужда от подкрепата ви  Hug
Цвети и на теб стискам палци  Praynig да напуснем дружно трите с Блу темата тази седмица  Hug
Лили, ти как си  Hug Какво ново при теб? Някакви неразположения имаш ли   bouquet

# 623
Илюжън, Иве, Лили, здравейте милички и на вас!  Hug
Появили сте се докато пишех...
Илюжън, много искам в сряда теста да е  EFP Моля се и ти стискам палчета да последваш Весито! Hug
Иве ,вие как я карате?  Hug
Лили, при теб как са нещата? Hug

# 624
Цветенце- привет мила! Ами какво, бебеправим си с много топли чувства и се надяваме на чудо, този месец бяло т. Е засилено от рано рано, а гърдите си ми стоят надути като пред Ц, нетипично.  И така, ще го видим.   Ами ти???

# 625
  • София
Принцеске, чул те Господ  Hug И аз ти желая късмет, да сте сгащили яйцето на тясно  Praynig
Аз тази сутрин реших да си премеря БТ, ей така да видя какво става и беше 37,3С, до сега най-високата ми е била 37,2 но това не е показателно, щото не съм мерила този месец изобщо... но и утре ще я премеря да видим, ако се държи висока, може и да направя тест, ако е паднала - няма смисъл  Praynig

# 626
....единственото, което много ме подтиска е апетита ми...резултатът от който е + 2кг. иии така и направо незнам...и слон да ми сервират пак ще го изям  hahaha
Цвети , и аз съм така... Качих две кила за нула време и вървя към третото  ooooh! Голям ужас и не мога да се спра. А всъшност същинската зима още не е дошла, а пък аз почнах да натрупвам мазнини  Sad

Princess-ке мила, кога не очакваш?? Няма да се натъжаваш, случва се:))) стискам палче мила, довечера му вземи въздуха
Иве, не чакам към 6-7 ноември...  Довечера , ще му спра дъха на моя мъж  Crazy... или яденето. Що да го храня като ще ми заспива така безотговорно?!?  newsm78

# 627
  • София
Усещам, че се заформя последователска групичка. Струва ми се, че ще пишем заедно и в отчетните. Хайде, скучно ми е без вас...
Аз пуснах сутринта кръвния и сега чакам!

# 628
....единственото, което много ме подтиска е апетита ми...резултатът от който е + 2кг. иии така и направо незнам...и слон да ми сервират пак ще го изям  hahaha
Цвети , и аз съм така... Качих две кила за нула време и вървя към третото  ooooh! Голям ужас и не мога да се спра. А всъшност същинската зима още не е дошла, а пък аз почнах да натрупвам мазнини  Sad

Какво говорите,аз от лятото съм 7 кг.отгоре, Animal Pig ,направо нито едно дънки не ми става вече,голямо угаждане беше...може  и от това рязко качване да си ми проблемите с МЦ! Naughty

Дани,на 3 год.ще стане др.месец,за 1-ви път бронхит,и заради влажния въздух в Бургас няма оправяне!Направо в чудо се видях,4 седмици кашлица! Twisted Evil

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 09:06 от -Bibo-

# 629
При мен за сега нищо интересно,хич не усещам,че съм бременна,така и беше с първата бременност.Като симптоми имам само болезнени гърди,като преди цикъл,и това е всичко.Така че момичета не вманиачавайте в симптоми,защото ето аз за пореден път се убеждавам,че може и без симптоми да се окажеш бременна.Пожелавам ви и на вас такива бременности като моите,без никакви неразположения Peace
А вие да бебеправите повече и да носите най хубавите новини,съвсем скоро.
Гушкам ви много. Hug

Общи условия

Активация на акаунт