Моля ви,нека помогнем на едно момиче да започне живота си.

• 12 187
  • 127
  •   1
Отговори
# 60
Аз казах че ще пратя два нови комплекта чаршафи.  Peace

# 61
  • пловдив
Стиснете по един палец, момичета   fingerscrossed Нашето момиче е одобрено на две места за работа. Едното се освобождава в край на декември, другото в средата на януари. Да стиснем палци и този проблем да и се реши  Wink

# 62
  • Пловдив
Стискаме и още кака Peace Дано всичко се нареди добре за нея Praynig

# 63
 Не бях влизала известно време.Стискам палци дано !!! Щом приключи ремонта изпращам обещаните неша както сме се разбрали. Браво!!!

# 64
Момичета, имам два излишни матрака с твърдо дъно 82/190см. Старички са и са стояли доста време в таванско помещение, но ако няма и няма нищо друго, биха могли да свършат работа на първо време и докато се намери нещо по-добро. Малко ми е неудобно да ги предлагам, но понякога и това е по-добре от нищо. Пишете ако прецените, че ще свършат работа.

# 65
  • пловдив
Viktoria09 само да приключи ремонта и като започнем да събираме мебелировката, ще драснем какво още е необходимо  Peace Мисля, че обещания диван си е с матрак, но... не съм на 100 % сигурна  Peace

Ако някой има излишен радиатор, духовка... нещо отоплително... В апартамента няма парно и на първо време ще е нужно нещо, с което да се отоплява момичето.... та не бързайте да хвърляте - взимаме го  Mr. Green

# 66
Ок, ще следя.  Simple Smile Със сигурност ще имам все нещо полезно.

# 67
А кога ще приключва ремонта?

Идват празници и всички ще тръгнем нанякъде...

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 15:40 от mamakiki

# 68
  • Пловдив
Очаква се до края на тази седмица да се приключи.

# 69
  • Пловдив
Ремонта ще продължи още малко. Вижда му се края. Има обаче проблем с бойлера. Ремонта излиза доста скъпо и не си заслужава правенето.

# 70
  • Под звездите
Аз искам да помоля за номера на банковата сметка, за да помогна на момичето!

# 71
Ремонта ще продължи още малко. Вижда му се края. Има обаче проблем с бойлера. Ремонта излиза доста скъпо и не си заслужава правенето.

Не знам колко искат за ремонт, но преценете добре. Един нов бойлер е 150лв. и нагоре...
Това за обемен такъв.
(Ех, ако не става този ще купим нов тогава!)  Peace

# 72
  • Пловдив
Този, който аз обещах, не се знае дали става, защото за да се види какво му е, трябва да се закачи. Майсторът от Жилфонд, понеже явно не му се занимава, е казал, че най-малко 60 лв ще са частите  Rolling Eyes Аз звънях на един майстор, който ми каза 30 лв за работа и отделно части, но пак бойлерът трябва да е сложен и тогава да се види какво му е. Бойлерът, който аз давам, е 80 литров, но всъщност на нея едва ли ще и е необходим толкова голям, това предполага и по-голяма сметка за ток все пак.

# 73
  • Пловдив
Минах през магазина на Теси. В момента има бойлер 80 литра на промоция - 132лв. Утре електротехника на Жилфонд ще ходи в апартамента и ще е хубаво бойлера да се закара, ако решим да се купува де.

# 74
 Аз мога да помогна с малко пари за бойлера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт