Моля ви,нека помогнем на едно момиче да започне живота си.

• 12 184
  • 127
  •   1
Отговори
# 75
  • DE
Здравейте. Аз мога да помогна с дрехи и обувки/ботуши. Само ми трябват размерите. Чаршафи и калъфки, кухненска посуда също. Имам и по-официални, хубави дрехи, които мисля, че ще послужат на момичето при започване на нова работа.

# 76
  • Пловдив
Аз мога да помогна с малко пари за бойлера  Peace
Страхотно! За бойлер и духалка ще са необходими - 150лв. Нека всеки да каже с колко може да се включи. В момента е зима и без печка и топла вода ще е трудно.

# 77
Ще се опитам да преведа 50лв. Peace
Само ми дайте сметка по която да направя превод, може и на лични .

# 78
Мили,
Купувай смело. И бойлер, и духалка...
Имам усещането че парите вече се събраха!!!

Peace

(Утре ще гледам да те хвана в градината...   Hug )

# 79
  • Пловдив
Купих бойлера. Момичето с човек от жилфонд дойдоха да го вземат. Бойлера струва 132лв. Духалка каза, че са и дали, така че на този етап няма да купуваме. Днес и утре ще се поставят довършителните неща, тоест шкафове, връзки, мивки и т.н. Вече може да се организира носенето на обзавеждането.

# 80
  • Под звездите
Здравейте, с риск да стана досадна  Embarassed искам и аз да помогна, от Стара Загора съм и не мога с покъщнина, нито с ремонт, но мога да отделя малка сума, моля ви пак за банкова сметка на лични или за размер на девойчето  bouquet

# 81
  • пловдив
 palmena  не си досадна  Peace
Досега практиката когато се включваме в зов за помощ, да се дава банкова сметка на представител на звеното, който обявява стойността на закупеното и на ЛС или мейл изпраща копие от документа за покупка. При първа възможност чрез ЛС на желаещите да се включат с финанси, ще се пусне сметката, по която може да се направи.  
Относно дрехите , самото момиче заяви, че към момента има дрехи /дали обаче това е истината, ще се разбере при нанасянето  Joy/
...Вече може да се организира носенето на обзавеждането.
Утре ще звънна на момичето, което предоставя леглото със столовете....

# 82
  • Под звездите
palmena  не си досадна  Peace
Досега практиката когато се включваме в зов за помощ, да се дава банкова сметка на представител на звеното, който обявява стойността на закупеното и на ЛС или мейл изпраща копие от документа за покупка. При първа възможност чрез ЛС на желаещите да се включат с финанси, ще се пусне сметката, по която може да се направи.  
Относно дрехите , самото момиче заяви, че към момента има дрехи /дали обаче това е истината, ще се разбере при нанасянето  Joy/
...Вече може да се организира носенето на обзавеждането.
Утре ще звънна на момичето, което предоставя леглото със столовете....

Благодаря за отговора, разчитайте и на мен при необходимост  Wink

# 83
  • Пловдив
Днес ми бяха предадени 100лв. за бойлера от mamakiki   bouquet Благодаря ти от сърце от името на момичето   bouquet

# 84
  • Пловдив
Привет на всички добри феи в тази тема   bouquet
Миналата седмица и аз се запознах с момичето и мисля, че заедно ще можем да й помогнем да си стъпи на краката и да се нанесе в новия си дом до Коледа. Ремонта вече е на приключване, тези дни ще мина да направя снимки, вероятно ще има нужда от закупуването на още  неща за домакинството.
Ако някой има желание и възможност  да се включи финансово, нека ми пише на лични, ще дам  банкова сметка   Simple Smile

# 85
Здравейте,
искам да попитам какво стана с ремонта , момичето нанесе ли се в жилището ?
С обзавеждането докъде стигнаха нещата , и дали все още имате нужда от моето предложение за помощ  Grinning

# 86
  • Пловдив
shams u amar , ремонта приключи и чакаме обзавеждането, в момента момичето си почиства и подготвя апартамента за нанасяне  Simple Smile
Нуждите, те първа ще стават ясни, за сега от най-необходимите неща, които липсват е хладилника, така че всяка подкрепа, ще й от голяма помощ.

# 87
  • Пловдив
Днес черна перла  и мъжа и ще карат дивана и други неща. Помолих е ако има възможност да направи снимки. Ще чакаме подробности от нея.

# 88
Добре момичета  Hug
Чакам тогава да пишете , от какво има нужда.Ако трябва да се събират парички за хладилник , кажете Peace
Ще се включа с каквото мога   bouquet

# 89
Вчера закарахме на момичето диван, секция и маса за хранене с четири стола. Всичко се събра и за първо време е ок. Мебелите не са нови, по дивана и по секцията има дребни дефекти, но ще намеря човек да ги отстрани. Ако излезе нещо по-добро можем да ги подменим.

Гарсониерата с станала супер, няма нищо общо с това което видяхме на снимките.
Бокса е шпаклован и боядисан, сложени са нови шкафове, мивката и батерията също са нови. Навсякъде е сменен балатума, който толкова добре имитира паркет, че първоначално заблуди моя мъж  Joy. Стаята и коридора са с нови тапети, а банята е освежена с бяла блажна боя и са сложени плочки на пода. Снимки не успях да направя сега, но обещах на момичето да излезнем да си хареса пердета, които ще и подаря за новия дом и тогава ще снимам.
Голямо БЛАГОДАРЯ   bouquet, за тези от Вас, които се застъпихте за ремонта в Жилфонд.
Работника, който заварихме в апартамента да фугира плочките в банята, ни каза, че това момиче има яки връзки в Жилфонд  Wink и че такъв ремонт до сега не са правили, само материалите били над хиляда лв.

Към момента нуждите са:
- печка за готвене /като ако е Раховец, ще трябва и шкаф в/у който да се сложи/
- духалка  /тази която е налична въобще не се усещаше че работи/
- хладилник
- пералня
- телевизор
- килим
- всякаква дом. посуда

Ще е добре, ако успеем да набавим тези неща и нека пишем тук, кой какво ще даде, за да не дублираме нещата, че мястото си е кът ...

Общи условия

Активация на акаунт