Моля ви,нека помогнем на едно момиче да започне живота си.

• 12 171
  • 127
  •   1
Отговори
# 90
  • пловдив
В склада има печка раховец и масичка за нея предоставена за момичето. С моята кола не мога да я закарам, ще молим Емми пак да помогне
Отделно има юргани, одеало и малко домашни потреби. Само да мине базара и ще се уговорим да и ги закарам.
Аз съм и заделила чаши водни, кафяни,  бирени... ракиени  Mr. Green  Хавлиени кърпи, леген, щипки, нож, вилици, лъжици....

# 91
  • Пловдив

Голямо БЛАГОДАРЯ   bouquet, за тези от Вас, които се застъпихте за ремонта в Жилфонд.
Работника, който заварихме в апартамента да фугира плочките в банята, ни каза, че това момиче има яки връзки в Жилфонд  Wink и че такъв ремонт до сега не са правили, само материалите били над хиляда лв.

Много се радвам, че всичко е направено както трябва, това беше й целта Wink
Обадих се  и благодарих, на човека, който ни помогна  Simple Smile

Днес момичето дойде на базара и се запозна и с другите майки, зарадва ни с новината, че започва работа от 11,01,2013г

Благодарности на tzvete12, която дари 30лв за нужди на момичето    bouquet

# 92
Вече казах че ще дам килим , само трябва да знам къде и кога да го занеса.
Ако има нужда от помощ при пренасянето на багажа казвайте .

# 93
Вече казах че ще дам килим , само трябва да знам къде и кога да го занеса.
Ако има нужда от помощ при пренасянето на багажа казвайте .

zapetaiika , от Пловдив ли си?

# 94
да ,от Пловдив съм

# 95
  • Пловдив
Пренасянето на багаж ще се организира за 28 или 29 декември, понеже момичето ще заминава при нейна приятелка извън града за коледните празници.

# 96
Пренасянето на багаж ще се организира за 28 или 29 декември

Нали знаеш, транспорт има, само трябва да се разберем  Peace

zapetaiika, остави тел. на лични, за да се разберем за килима

# 97
Честита Коледа .Аз не мога да опиша какво направихте вие за Благовеска.На няколко пъти се опитвам да пиша в темата и не намирам думи ...Мили дами,БЛАГОДАРЯ. Да ви се връща добрината хилядократно.

# 98
  • Пловдив
Ето ме и мен, на линия за пренасянето на Раховеца или каквото е нужно.  Бяхме извън града покрай празниците, но вече съм тук и когато се върне момичето ще съм на разположение.

# 99
  • Пловдив
Момичето си е тук. Така че ще трябва да се уговорим за ден и час и да организираме пренасянето на нещата

# 100
  • Пловдив
Още днес мога да се ангажирам с транспорт за печката и каквото друго мога да събера в колата. Само ми трябва някой, който да ме заведе до адреса и да ми помага с пренасянето, че съм с двете деца.  След 17,30ч вече има на кого да ги оставя, но тогава пък в склада е тъмница.

# 101
  • Под звездите
Здравейте  момичета, преведох днес по сметката която  "violenza" ми написа на лични - 200 лв, вие преценете за какво да ги похарчите или да ги дадете на Благовеска. Поздравете я от мен.

# 102
  • Пловдив
Здравейте  момичета, преведох днес по сметката която  "violenza" ми написа на лични - 200 лв, вие преценете за какво да ги похарчите или да ги дадете на Благовеска. Поздравете я от мен.

От сърце благодарим за помощта, която ни изпрати  palmena    bouquet  bouquet  bouquet

Вече имаме събрани 230лв, погледнах цените на малките хладилници и като гледам има за по  300лв нови, но като отидем на място, ще обсъдим кое ще й най-належащото за в момента.

emimimi
утре мога да помогна за товаренето на багажа от склада, имам и ключ, ако искаш да се чуя с момичето и да се уговорим нещо?

# 103
  • Пловдив
За утре и аз ще дойда. Само кажете за колко часа?

# 104
  • София
Съжалявам, че не съм от Пловдив за да помогна и аз.
Ако има още нещо /домашна посуда/ пишете. Имаме в излишъци сервизчета за кафе, например. Но и не всеки пие кафе.

Общи условия

Активация на акаунт