Априлки 2013 - тема 9

• 24 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Ако знаете колко неща ми се ядат а не мога да ги ям,заради стомаха си....  Cry Сега ми се ядат пуканки... Абе изобщо искам да седна и да се напльоскам като прасе с каквото искам и после да не ме боли стомах. Това ми е мечтата в момента и не ми пука колко килограма ще стана! Ама......... само си мечтая, бахти и зора!  Sad

# 391
  • София
Ох, това с вафлите... от няколко дни ям "Морени" като невидяла  Crazy А принципно рядко ям вафли.

# 392
Леле ще ви бия  Laughing Къде да ги търся тези Морени сега? Ааааааа  #2gunfire  Laughing

# 393
Довечера съм в един биомагазин на представяне на шоколадите Гайо, та смятам да си взема шоколадче Sunglasses

# 394
Гайо за уникални,аз вече ги опитах и много ми допадат на вкус.

# 395
Ох, това с вафлите... от няколко дни ям "Морени" като невидяла  Crazy
Ох, тези "Морени" - направо трябва да ме направят рекламно лице!  Joy
Изгарям от желание да си купя цяла кутия, мога само тези вафли да си хапвам, но парите няма да ми стигнат...  Laughing

# 396
за събота,Теди, в 15.30 и аз мисля че ще успеем да дойдем с малката..иначе и аз мога и през седмицата-следващата среща може да е делничен ден, за който не работи , разбира се  Simple Smile, за да дойдат и другите майчета..

# 397
  • София
Абе има някаква игра с Морените, ама аз все им хвърлям опаковките... Доколкото помня, трябва да регистрираш някакъв код от опаковката и после се бориш за цяла кутия Морени, а при регистрирани повече кодове, наградата е айпад. Може и да бъркам за техниката, но пък помня, че имаше цяла кутия вафли  Joy
Какви са тия шоколади Гайо сега, моля, пояснете ми!?

# 398
# 399
Ей, тва бременни като почнат да се самонавиват за храна и става страшно!  Laughing

# 400
Абе има някаква игра с Морените, ама аз все им хвърлям опаковките...
Има игра, но аз спрях да се интересувам от нея, важни са ми самите вафли.  Laughing

А относно шоколадите Гайо - отдавна се каня да отида и да ги опитам, много ги хвалят.  Blush

# 401
Ей чувала съм ,че когато през бременноста ти се дояжда сладко,значи чакаш момиченце  Rolling Eyes newsm04

# 402
....когато през бременноста ти се дояжда сладко,значи чакаш момиченце  Rolling Eyes newsm04

Всички сте ми големи сладурани.  Hug
Така като гледам по-вероятно е да имам момиче!  Laughing
Ям много сладко,
качвам на дупе и бедра,
гледаха ми на кафе и ми казаха, че ще е момиче...
Абе какво да ви кажа - утре ще се разбере, живот и здраве!  Heart Eyes
Въпреки всичко - вътрешното ми усещане е, че в коремчето ми расте момче.  Mr. Green

П.С. Исках само да споделя, че преди да отида на втория ехографски преглед... много ми се искаше да кажат, че чакам близнаци. Да си имам двечки - момиче и момче.  Blush Много съм нахална - искам от всичко.  Joy

# 403
Хайде утре да се похвалиш,че да опровергаеш очакванията ни  Hug newsm53

# 404
Непременно ще споделя.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт