Априлки 2013 - тема 9

• 24 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
пък аз да ви попитам не може ли всеки АГ да прави ФМ? Нещо по-специално ли трябва да притежава? Или си е до желание на лекаря? newsm78

Категорично не може.
Добрите специалисти в БГ се броят на пръсти и 90% от тях са в София.
Дори и да ви "излъжат" че правят ФМ, аз не бих се доверила.

# 481
  • София
Божеее, 30 лв. само за запис, тия не са наред!  #2gunfire Аз пък не знам и не съм питала цената на ФМ при Марков, която е 100 лв., дали включва запис... И аз за запис категорично няма да давам допълнително пари. То и преди 5г. май се плащаше, но имам спомен за 10 лв. отгоре, не че съм си правила запис и тогава.
Ние, да се похваля, днес приключихме драмата със стаята на каката  Grinning избрахме, капарирахме, барабар с матрака.

# 482
Добре де, по стаж ли се определят, по тапия ли, допълнителни курсове ли карат?

# 483
  • София
Доколкото знам, освен че трябва да са с много добра техника, специалистите имат и някакви допълнителни... мисля сертификати, именно за извършване на изследването фетална анатомия/морфология.

# 484
Добре де, по стаж ли се определят, по тапия ли, допълнителни курсове ли карат?

Какво общо има стажа?
Това си е съвсем отделна специализация и хората с години се обучават, ходят на курсове и т.н. Можеш да видиш биографиите на едни от специалистите в тази област, там си пише къде, какво са учили и специализирали.
Ако можеше всеки, първо нямаше да е толкова скъпо.

# 485
На мен пък директно си ми казаха,че повреме на ФМ в 20та седмица е абсолютно забранено записването на видео и звуков материал. Може би Naughty след като всичко приключи ако има време да се направи някоя друга снимка. Аз да не ви споменавам цени за 3 или 4Д запис (на частно) ........  ooooh!

# 486
denise78, това къде ти го казаха?
Тези нещо не са добре наистина.
Не виждам какво общо има едното, с другото.
Все едно да не можеш да записваш, докато работиш на компютъра.

# 487
  • София
На мен пък директно си ми казаха,че повреме на ФМ в 20та седмица е абсолютно забранено записването на видео и звуков материал.

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy На една приятелка и направиха запис и снимки точно на ФМ ( 2-ри триместър ) само, че тя ходи в Марковс.

# 488
  • София
Май denise78 не беше в България...  newsm78

# 489

Да де, и за това се чудя какво обяснение са дали по този въпрос. Защо е забранено чак.)

# 490

Да де, и за това се чудя какво обяснение са дали по този въпрос. Защо е забранено чак.)
Те в Холандия са малко различни......до колкото знам 80% от жените раждат в къщи

# 491
Аз ходя в частната клиника на д-р Колвва,тя е от  докторите ,който израждат в Мазнейкови и Св .Петър ,тъй като само тя ми следи бремоността ми, за ехографския скрининг в 12сед ми взе 50 лв,(без снимки и записи),преди 2 седмици като бяхме на преглед ,заради това ,че исках обикновена снимка (е вярно че 3или 4 Д ,аз не ги разбирам мн)пак ни взе  50 иначе,но и по 30 ми е взимала .Морфологията пак тя ще ми я прави ,единствено в края на ноемви съм на преглед при друг специалист (Фетална ехокардиография-за това ни е насочила към др. лекар).Вече и час сме записали.

# 492
Здравейте мамчета!
Относно записите и снимките немога да се оплача, от първия преглед си получавам снимки, а миналия път ми искаше флашка и не ми взима допълнителни пари за това. При нея си ходя на частно 25лв. ми е прегледчето.
Тази гадна настинка искам да минава вече  smile3514 smile3514 smile3514

# 493
И на мен нещо ми драска гърлото, явно вирусчето от дребния се прехвърли към мен.
Чакам да стане 8.30 да видим ще има ли места в Интерхотела в Сандански, ще ходим за 5-6 дни. Единият път ми провалиха почивката заради липса на места, от някакво министерство бяха резервирали всички двойни лукс стаи, нямаше една свободна.....а нямало пари в бюджета......сега пак не бяха сигурни дали ще се намери стая......а хотелът е голям Crossing Arms

# 494
ммичета да ви почерпя днес  newsm38 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт