Априлки 2013 - тема 9

• 24 712
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
ммичета да ви почерпя днес  newsm38 newsm59
Да си жива и здрава!  Много положителни емоции:bouquet:
Да не се Скорпи?

# 496
  • София
ммичета да ви почерпя днес  newsm38 newsm59

newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday  bigdance2  bigdance2 Много здраве, щастие, любов и накрая едни сладурчета които да донесат още много щастие и любов в семейството ви Simple Smile Лека бременност до края.

# 497
честит рожден ден и от мен  nbirthday hbday

# 498
Ох, момичета, колко много съм изпуснала с тази липса на интернет покрай преместването.... Кога ще ви изчета! Да се похваля - бебето е наред, резултатите от ФМ и БХС са супер. Много шава според доктора, а освен това а е със седмица напред, но не ми е сменил датата на термина все още. Обеща другия път - на 24.11. да ми каже пола на мъничето  Rolling Eyes Heart Eyes

И с извинение за спама - ама ужасно е да нямаш интернет и телевизия едновременно  Laughing Вярно книгите помагат горе-долу, но опитайте се да накарате тинейджър да чете.... ужас. Малкия по го прикотквам да хване я някоя занимателна игра, я да рисува, я да почете приказки...Но с баткото е вече невъзможно Twisted Evil

# 499
Ками, честит празник  Hug  newsm67 newsm59  Много радост и любов да изпълват живота ти и през април да получиш най-прекрасния подарък     bouquet

# 500

Честит празник! Да си жива и здрава!   Gift

# 501
# 502
благодаря момичета,пожелавам и на вас много усмивки и леко бременеене Hug Hug Hug

# 503

bdbaloni  С пожелание за много щастие, радост и мн мн сбъднати мечти

# 504
  • Sofia, Bulgaria
Камито, Ч.Р.Д.  bouquet Пожелавам ти, най-леката бременност и едно сладко усмихнато бебче на финала! Наздраве, днес можеш да си позволиш чаша вино:))

# 505
Kamito24, честит рожден ден, много здраве и щастие и най-вече лека бременност до края

# 506
# 507
Добро утро момичета,

Камито, да си жива и здрава и много късмет!!!  bouquet

Rossita, радвам се че се завърна.   bouquet

Моята сага с главоболиетоприкл'чи някъде към неделя по обяд от само себе си. Явно ще ме боли глава тази бременност и това си е. Днес ъсм добре, като изключим, че сутринта установих, че почти всички панталони са ме тесни ooooh!  и заявих, че ще мина на диета, при което мъжа ми ме обяви за луда Mr. Green
Утре съм на ФМ, дано видим пола;)

Хайде хубав ден, при нас се продъни да вали Crossing Arms

# 508
Здравейте! Успешна седмица на всички!
Ками, честит рожден ден - много положителни емоции, добро настроение и леко бременеене до термин.
Ние изкарахме много топъл и мързелив уикенд във Велинград. Плацикане в басейна и ядене общо взето. Хотелът не беше лош, но категорично не може да е 5 здвезди, явно на кило ги дават. Една приятелка ми каза, че уж в минералната вода не виреят бактерии, не знам - дано не съм хванала нищо.  Sunglasses Мисля, че бебето е било доволно  Laughing
Сега мисля дали да взема ваучер за Гранд хотел Велинград, който според мен си остава най-хубав.

# 509
kamito честит рожден ден! Да си много здрава и лека бременност!  bouquet
За забраната за правене на видео и звуков запис ни казаха на информативната вечер за ФМ в 20та седмица. Обясниха подробно какво се гледа и т.н. Аз се бях наканила мъжа ми да снима с телефона, защото всичко се вижда на един голям екран,но доктора ми попари плановете. Такъв им бил закона, изобщо в болницата било забранено да се прави видеозапис, да не говорим по време на медицинско изследване. На мен иначе винаги си ми дават снимки от всяко ехо,но явно за запис няма да ме огрее ,освен на частно,което е около 200 евро и ще ме прощават.  Whistling
Иначе е вярно,че много жени раждат вкъщи или в специални малки клиники,в които има само акушерки и даже ако се наложи не могат да ти сложат нищо срещу болката,защото нямат право. Аз тези два вариянта изобщо не съм ги мислила. От началото аз и мъжа ми казахме,че ще е в болницата. Представи си ,че има проблем с бебето......ако съм вкъщи трябва първо даго карат в болницата. Абе изобщо доста са вманиачени на темата естествено раждане. Способни са да те изтормозят само и само да е естествено.

Общи условия

Активация на акаунт