Априлки 2013 - тема 9

• 24 722
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
за главоболието пия панадол на хап.детския ми е гаден.

памперси-хъфжис и по-късно пуфис.

това с летни за зимни дрехи гоотлагам от 2 седмици....но другия уикенд трябва да го свърша:(

# 466
здравейте и от мен
току що ви изчетох каквото сте писали днес, че започнахме ремонт на хола и днес цял ден там се занимавам с нещо...
доста се поизморих обаче, мисля да слагам вечерята, да хапнем, да мина през банята и да прилягам

# 467
Здравейте,с това равнно стъмняване се чудим какво да правим с детенце.....досега рязахме и лепихме разни картинки,след малко хапвам и лягам пред Тв-то.Като се представя,че ще е така цяла зима Crossing Arms-лошо ми става.лека вечер и до утре  bouquet

# 468
И аз покрай разчистването на гардероби отделих нещата, които ще мога да нося и тази зима, а другите прибрах.
Панталоните все още ми стават, но ги закопчавам на една фантазия.
От утре всеки ден съм на обучение по цял ден и трябва да изглеждам прилично. ) Та съм си приготвила една еластична пола, тънко пуловерче. )

alvelina, за какво е ставало въпрос в репортажа?

# 469
  • София
Здравейте,

Аз чакам сега вече намирам време да седна пред компа - да видя какво сте писали и да ви пиша. В петък оправях и приготвях софрата  Joy че моя приятел във вторник имаше РД и в петък си го празнува. А в събота разчиствахме, подреждахме и релаксирахме цял ден, че бяхме и двамата много изморени. А днес бяхме на гости при баща ми...та се поразходихме из гората там и сега вече ще почивам.
За памперсите - мисля да използвам тези за еднократна употреба, смятам че като за първо дете ще ми е най удобно....просто не виждам как бих се справила с тези за многократна употреба.
Оффф вече нямам търпение да идва 13.11 за да ходя на преглед при АГ-то, а след това живот и здраве ще си запиша час в Фемина и за ФМ ( 2-ри триместър ).

# 470
Здравейте тумбачета!  pregnant

Нахлувам за малко във вашата тема, за да предложа чисто нова, неизползвана ръчна помпа за кърма на Авент, която ми подариха (след като вече си бях купила). Отворена кутия само за проверка!

Съдържание:

• ПОМПА ЗА ИЗЦЕЖДАНЕ НА КЪРМА - МЕХАНИЧНА
• 1бр. Шише 125ml
• Биберон 0м+
• 1бр. Запечатващ диск
• Поставка
• Резервни части
• 1бр. кутия / капаче за биберони
• 2бр. Подплънки за еднократна употреба
• Инструкции за кърмене

За да не спамя, направо ви давам линк да разгледате. Можете да ми пишете на лични Simple Smile

Леко бременеене на всички   bouquet

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 20:46 от Котешко

# 471
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, добре сте се разходили. )
А за Фемина часа е добре да го запишеш по-рано. Прави се до 23г.с. по принцип.

# 472
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, добре сте се разходили. )
А за Фемина часа е добре да го запишеш по-рано. Прави се до 23г.с. по принцип.

Да да прочетох, а го запомних. Ами аз на 13.11 до колкото го смятах ще съм в 18 г.с. и мисля, че ако изчакам до тогава ще си намеря свободен час за при д-р Цолова пак. Предният път за ранния БХС си го записах някъде около 1 седмица преди него и нямаше проблем.

# 473
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, е да, пък и ти си от София. ) За мен беше важно и да си избера дата. ) И да знам достатъчно рано, за да може мъжа ми да не е на работа тогава.

# 474
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, е да, пък и ти си от София. ) За мен беше важно и да си избера дата. ) И да знам достатъчно рано, за да може мъжа ми да не е на работа тогава.

Оооо да така си е. Като се налага да пътуваш разбира се, че е по добре да си избереш ден и час за да може да си свободна и да дойдеш навреме. Аз може и по рано да се обадя и да видя какви часове и дни има за да преценя кога ще е удобно и на моя приятел тъй като и той ще е с мен, а той е малко проблемен тъй като в работата понякога няма възможност да закъснява или да отива по късно. Но и това ще го оправим.
Гледах и четох, че при записване за ФМ мога да им кажа по какъв начин искам да ме гледат ( 2D, 3D, 4D ) и дали искам да ми направят запис. Аз мисля този път да искам 3D или 4D и на моя флашка да ми направят запис, а не на диск...или ако не може на флашка аз ще им занеса диск.

# 475
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, аз не съм уточнявала предварително нито преди 5г., нито сега.
Мисля директно на място да си кажа, както и за записа. Трябва да имат възможност и за флашка, при положение, че ехографа в клиниката която ходя може да записва направо на флашка, и тези би трябвало да могат.

# 476
Аз питах за запис, цената с него от 80лв, става 110

# 477

Добре де, чудя се....как не ги е срам.
Разбирам тези 30лв. да ги давах за нещо допълнително към прегледа. Но за един запис, който по абсолютно никакъв начин не оскъпява процедурата....ами майната им. Няма да искам запис и това е. Не съм си намерила парите на улицата.
Преди 5г. такова кожодерство нямаше.

# 478
  • София

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 479
пък аз да ви попитам не може ли всеки АГ да прави ФМ? Нещо по-специално ли трябва да притежава? Или си е до желание на лекаря? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт