Априлки 2013 - тема 9

• 24 742
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Който се увлече и изяде вчера 1/4 торта, днес да му мисли..вече е с 1кг отгоре ooooh!

# 451
ani27, е, спокойно, то теглото не скача от една торта от вечерта до сутринта. ))))

Скоро ще изкарвам щерката на разходка, че дъжда спря и напече. ) Нещо ме е хванал мързела. А ни чака застилане на нашата стая и преглед на зимните дрехи. Тъкмо изринах летните, сега трябва да видя с какво разполага щерката за зимата.

# 452
Добро утро,
мен още ме боли глава ooooh!...пих вчера парацетамол и вечерта от Панадола на децата, но днес все още ме боли.. от този Панадол дето е на хапчета мога ли да пия, или Нурофен?

За памперсите, още не съм решила, но сигурно ще пробвам с многократните, ако не стане номера ще мина на стария вариант.

При нас вали и е мрачно, поне засега, но пък моите двамата така са се заиграли...пу-пу.

# 453
Добро утро и от мен ,нурофен не ти препоръчвам да пиеш,той си е доста силен ,Аз лично не бих пила.Най добре звъни на личната ти лекарка ,ако ти е  неудобно да притеснявая гинеколога си .Мен също ме боли мн често главата ,но при мен е от ниско кръвно,тогава пия кафе,излизам на разходка ,релаксирам и се моля да ми мине .И мен с дни ми се е случвало да си лягам и ставам с главоболие.При нас времето е ужасно ,топло е но духа мн силен вятър,

# 454
Повечето препарати за главоболие съдържат и кофеин. За това по принцип не се препоръчват.
Ако ги пиеш, не пиеш кафе.

# 455
Моето  лично мнение е ,че едно хубаво кафе на вън ще свърши по добра работа от хапчето.До колкото съм разговаряла с гинкеложката ми, тя  е на мнение ,че не трябва да чакаме болката да стане нетърпима и тогава да се вземе нещо ,казва че по лесно се тушира при по слаба.Аз лично не следвам съвета и,поне до сега за радост не съм пила обезболяващи

# 456
При главоболие е хубаво да се пият много течности. Най-добре минерална вода. Поне 1л. за кратко време.

# 457
По отношение на течностите ,незнам Вие как сте ,но аз съм постоянно жадна ,има дни в който съм пила и над 3л.вода,на аз пия изворна ,не минерална,Сега се старая да с огранича до2-2.5 че иначе вреди на бъбреците

# 458
И аз пия по много вода сега...постоянно съм жадна,именно и затова ставам през нощта да ходя до WC,някой път и по 2 пъти  Grinning  ... а иначе не мисля,че в този период многото вода вреди на бъбреците ,на мен постоянно ми повтаря АГ да пия много течности и навсякъде пише,че трябва по време на бременност да се пият много течности Wink

# 459
И аз пия доста, но не знам колко точно. Особено вечер съм доста жадна. По едно време чак започнах да си мисля за диабет тип 2.

Нощем вече не ставам почти, но все пак се случва.

Ние се разходихме, на вън е много топло и задушно чак.
Щерката обаче ми скача по нервите много яко. Не знам какво и става, просто е невъзможна. Постоянно мрънка за нещо, обяснявам по 200пъти и ефект никакъв. От сутринта започвам да викам. Разните кризи на 1 и 3г. ги пропуснахме, ама сега имам чувството, че я тресе такава. )

# 460
По принцип не е хубаво да се предозира с нищо ,водата е на същия принцип,аз съм имала проблем с бъбреците и затова не е мн хубаво да прекалявам с над 3 л. на ден ,иначе по отношение на вечерното ставане ,първие 3 месеца ставах и по 4-5 пъти(беше ужасно,)сега ставам средно по 2 пъти ,зависи... newsm78

# 461
И аз пия доста, но не знам колко точно. Особено вечер съм доста жадна. По едно време чак започнах да си мисля за диабет тип 2.

Нощем вече не ставам почти, но все пак се случва.

Ние се разходихме, на вън е много топло и задушно чак.
Щерката обаче ми скача по нервите много яко. Не знам какво и става, просто е невъзможна. Постоянно мрънка за нещо, обяснявам по 200пъти и ефект никакъв. От сутринта започвам да викам. Разните кризи на 1 и 3г. ги пропуснахме, ама сега имам чувството, че я тресе такава. )

Принципно синът ми е супер добро дете, не че е мой, просто си е такъв, но в последно време......и мен ме подлудява, защото се налага да повтарям по 1000 пъти едно и също, прави се на разсеян и се смее/и ние пропуснахме видовете кризи на различните възрасти/
Мисля, че децата са си ок,  при нас е проблема Winkхормоните не ни прощават.
Аз консумирам доста вода, но основно това пия+айрян и чай. Вечер ставам поне по 1-2 пъти, преди по 3-4-5.......
При мен, е напълно възможно с целодневно ядене на торта на другият ден да съм +1кг, добре и че е само толкова.

# 462
  • Варна
Включвам се отново след почивката Simple Smile ( доста сте изписали за седмица) Малко кофти беше времето в Турция, но поне си починахме... и похапнахме- мноого ooooh!. Страх ме е да се кача на кантара.
Сега се настройвам за прегледа във вторник и втория БХС,  да видим каква ще е присъдата.

# 463
Ха ха ха,и аз изпитвам страх от кантара.Винаги съм била слаба,дори е имало моменти когато съм била прекалено слаба.На шестия месец след раждането на сина си се бях докарала на 48 кг(при ръст 170см)и изглеждах много зле.Не съм спазвала диети,нищо.Сега започнах от 54кг и...не знам до къде ще се спра.Имам нечовешки апетит,ще изям света ,казвам ви newsm62 И най-лошото е ,че вече изобщо не се побирам в дрехите си.Любимите ми дънки само си ги подбутвам по закачалките и се чудя в какво да се навра.Мисля утре да се поразходя по магазините(а и ще търся костюм на детето за Хелоин)и да си взема 2-3 клина за бременни и някаква  връхна дреха.За зимата нямам нужда от много топли дрехи,защото никъде не излизам без кола.Пък и нали трябва да лежа...Още малко като се застуди и се барикадирам в спалнята,зареждам се яко с книги и филми и релакс.На Милото му отстъпвам хола,то като не може и секс да се прави к'во да прави в тая спалня ха ха ха Луда работа newsm62 newsm62

# 464
Оффф, гледате ли по Бтв в интервюто на Диана Найденова с Владислав Горанов, направо побеснях. Имам чувството, че майките в тази глупава държава са подложени на геноцид #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт