Априлки 2013 - тема 9

• 24 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте.[b ] Kameliya -явно не си прочела поста на sweet_maniche(за което съжелявам),с радост бих дишла,но наистина времето е кофти.Ние се прибрахме към 3ч и валеше.Надявам се да се организираме пак/.  [/b]

# 436
На мен ми се спи, ама няма за кога да лягам. )
При нас голям студ, в къщи е 18С. ) Пуснах си малко печката, макар че мислех до края на месеца да изкараме без да пускаме отопление. )

# 437
Ами, при нас пада и под 18, като проветрявам, или стои отворено, за да се прибират цветята от терасите. Климатика го пускаме за по малко от 1-2 седмици, предимно сутрин и вечер. От другата седмица вече  се надявам да имаме по-истинско отопление.  Подготвяме по малко нещата...

# 438
Здравейте! Малко "зелена" информация! Какво ще кажете за тези памперси? http://gnappies.co.uk/

# 439
Здравейте! Малко "зелена" информация! Какво ще кажете за тези памперси? http://gnappies.co.uk/

Ами изглеждат като останалите от същият тип.
Ако бебето само пишка, хубаво...ама при ако, това означава че всичко трябва да се отстранява някак ръчно, да се запира, и чак тогава в пералнята.

# 440
Аз ще ползвам многократни, но не знам какви още.
Виж в темата на пазар за многократните пеленки, там ще те ориентират за тези Simple Smile

# 441
Аз ще ползвам многократни, но не знам какви още.
Виж в темата на пазар за многократните пеленки, там ще те ориентират за тези Simple Smile

Ентусиасти сте. )))))

# 442

Ами изглеждат като останалите от същият тип.
Ако бебето само пишка, хубаво...ама при ако, това означава че всичко трябва да се отстранява някак ръчно, да се запира, и чак тогава в пералнята.

Тези предлагат някаква тънка хартиена лента, която се слага отгоре и после се отлепя заедно със съдържанието й и се пуска в тоалетната, това доста улеснява нещата като че ли. И мен това запиране ме притесняваше, защото твърдо съм решила, че няма да ползвам памперси за еднократна употреба, та този вариант ми звучи доста добре

# 443
Albenafeld, то ако е само хартиена лента....дупето на детето на какво ще стане от нея?
Освен ако не сваляш памперса веднага, но няма как да знаеш кога точно пишка. Хайде за другото е по-лесно, ориентира се човек по миризмата. )
Явно тази лента пак е направена на принципа на памперса, с някакво попиване.
Но доколкото гледах на картинката, си изглеждаха точно памучни парчета това, което се слага вътре.

# 444
Привет и от мен !Аз цял ден се разхождах с приятелки ,съпруга ми е командировка и сега съм free JoyПо отношение на детската стая ,мислим бебето да спи в нашата спалня,Януари се местим в къща и сега сме в ремонт ,така че в момента няма да инвестираме в Детска ,първоначално бебешката стаян ще е стая за гости hahaha(за бабите hahaha).За пелените мисля да използвам еднократни,най вероятно.

# 445
Според мен, ако е на принципа на памперса, няма да може да се изхвърля в тоалетната newsm78 знам ли... Аз мисля все пак да заложа на памперси, въпреки, че мога да взема и от този тип пелени, да се пробват, може пък да вършат добра работа

# 446
За щерката не съм ползвала, сега пък съвсем с 2деца, нямам време да пера и наакани пелени. )

# 447
Добро утро мацки.Сверихте ли се часовниците?Аз съм доволна от памперсите на ''памперс'' или ''либеро''.Една приятелка пробва такива-многократни с парче,ама малкия се осира яката,потича навсякъде,не ми се виждам мн.удобни newsm78

# 448
Преди бях доволна от памперс и не смятам да експериментирам с други.
Ще вали ли, слънце ли ще пече.....чудя се към парка или към мола да тръгваме newsm78

# 449
Добро утро и от мен. )
След смяната на времето.
Толкова да го мразя, че няма на къде повече. Сега като се стъмни в 17ч и е направо супер. (((((

При нас вали, но пък току що изгря слънце. ) надявам се да спре дъжда и по-късно да излезем.
От утре ми започва обучение цяла седмица. На всичкото от горе ни искат с лап топи, а моя е на ремонт. Можеха да предупредят и по-рано, а и в крайна сметка хората не са длъжни всеки да притежава такъв. Малко се издразних, по принцип мога да взема един, но не мисля да го правя.

Памперси използвах на памперс, към края пробвах и с пуфис, също не са лоши.
Лятото ползвах от тези оранжевите на памперс, по-тънки са. )

С многократните пелени идеята е добра, но...ако човек си стои повечко време в къщи и излиза за малко.
А аз съм от обичащите разходки и да са на вън (особено като имаш и по-голямо дете, което е свикнало да е на вън) и не виждам как за 2-3часа детето няма да е подгизнало с тази пелена. И да я сменя, трябва да я съхранявам някъде докато се приберем.

Общи условия

Активация на акаунт