Априлки 2013 - тема 9

• 24 785
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро!
Мирама,така е срещите са много хубави и май колкото повече ние мамите искаме да видим пола,толкова повече бебоците се крият  Grinning. А за усещанията- и аз постоянно усещам разни гъделичкания,потупвания,но все още не знам дали това е бебо...особено пък някой път ги усещам по-нагоре в корема и ми се вижда невъзможно да е от него Simple Smile

# 421
  • София
Здравейте!
Аз пък нощес сънувах, че усещам бебето Crazy Определено много ми се иска да почна да го усещам.  Heart Eyes
Ох, у нас в едната част на апартамента (северната) тази сутрин е такъв студ, че пуснах духалката заради детето. Явно вече ще чакаме да пуснат парното. То аз хем искам, хем не искам да го пускат, пак добре, че беше такова топло времето до момента...

# 422
Добро утро и от мен!
аз на 30 страници да се появя отново Wink едвам ви изчетох #Crazy

изненадата за близнаците - направо нямам думи! толкова готино! аз много исках да имам близнаци, винаги съм искала, а от двете страни в рода има, ама не се случи сега. за следващ път не знам дали толкова много ще искам  Whistling
за имената - сложно ще е при нас, ама ще го измислим. със сигурност няма да е от изброените досега
за пола - и на мен ми е много любопитно какво е, въпреки че съм 99% сигурна, че е момче, ако се окаже момиче, ще изненада всички Simple Smile

иначе всичко си е наред, вторник сме на преглед да видим колко сме пораснали.

усмихнат ден на всички, нищо, че е хладно  Hug

# 423
Добро утро.Това време взе да се разваля-гадничкоооо,ние гледаме с малката детско и след малко ще ходим до някой мол да потича с приятече.До после.

# 424
Привет и от мен! Времето на вън ,наистина е гадно ,Аз цял ден си бях отделила за кафенца на слънчице  с приятелки,цяла седмица си мечтаех  Praynig,.Да Ви питам нещо мойте колеги на работата,постоянно ме критикуват,  че не съм яла достатъчно.Аз ям само когато ми се яде ,предполагам и Вие,хапвам горе долу по нещо на 2-3 часа ,междухраненето най вече плодове де BlushПо отношение на усещането за бебето,и аз понякога се чудя дали ето но нз още.До няколко седмици ще започнем ясно да с ги осещаме Money

# 425
Привет и от мен! Времето на вън ,наистина е гадно ,Аз цял ден си бях отделила за кафенца на слънчице  с приятелки,цяла седмица си мечтаех  Praynig,.Да Ви питам нещо мойте колеги на работата,постоянно ме критикуват,  че не съм яла достатъчно.Аз ям само когато ми се яде ,предполагам и Вие,хапвам горе долу по нещо на 2-3 часа ,междухраненето най вече плодове де BlushПо отношение на усещането за бебето,и аз понякога се чудя дали ето но нз още.До няколко седмици ще започнем ясно да с ги осещаме Money
и мен майка ми все ме критикува, че не ям. аз си хапвам когато съм гладна понякога 2 пъти на ден понякога 4 пъти зависи колко стабилно ям, мисля си, че ако на организма ми не му стига храна ще усещам повече глад

# 426
Имам един въпрос към раждалите вече мами...защо по време на кърменето се пълнее?Навсякъде където чета за качените кг по време на бременност,мамите пишат,че са качили доста кг когато са кърмили..та ми стана интересно каква е причината Simple Smile

# 427
Здравейте!
Да ви питам, тези които сега ще стават мами за 1-еи път смятате ли да правите стая на бебето или ще изчакате. А за мамите за 2-3ти път, как постъпихте миналия път?
 Simple Smile baby_neutral baby_neutral

# 428
Да почерпя, че днес помъдрявам Wink

# 429
  • Пловдив
kotarache_87, аз лично не съм напълняла от това, че кърмя Mr. Green
До 10тия месец на дребния бях под теглото, което забременях, като не съм се лишавала от нищо (не мога да си представя да ми се яде нещо и да не си го хапна Rolling Eyes Blush). Може би и по-бързо щях да си възвърна формата, но целта ми беше именно тогава (Кръщенето) и не съм си давала зор Mr. Green

Шаварче, предния път някъде към края на осмия месец (на бременността) вече бяхме готови с детската стая, но кошарката и повивалото си бяха при нас в спалнята.
Плановете бяха, малкия като навърши 6 месеца, да го отделим в стаята му, но де факто това се случи 9тия му месец, защото баща му беше в командировка 4 месеца и сметнах, че ще ми е по-лесно, а и ще съм по-спокойна, ако дреб си спинка при мен в спалнята Simple Smile
От тогава си спи самостоятелно в стаята и когато сме на гости някъде и се наложи да спим в една стая, определно не му е комфортно Rolling Eyes
Сега мислим, бебето да е при нас в спалнята и към 6тия му месец, да го местим в детската стая... Ще видим какво ще излезе, че сметки без кръчмар... hahaha

Пловдивски мами и бъдещи такива - ние пропускаме срещата днес (ако изобщо има такава newsm78). В това време не ми е за открит ДЦ Naughty

ani27, честит празник   bouquet  

# 430
kotarache_87, не знам какво си чела, обаче аз никога не съм била толкова слаба, колкото бях като кърмех активно (42кг., а преди забременяването - 50  Shocked ). Може би всичко е до нагласа. Освен това кърменето спомага за по-бързо прибиране на корема  Peace

Шаварче, не сме правили детска стая поради причината, че нямаме свободна. Ако имахме сигурно бихме направили, но определено не бих оставила малко бебе да спи само в отделна стая.. Може би след годинката бих правила опити да го отделям.

ani27nbirthday

# 431
  • София
Изобщо не съм пълняла по време на кърменето, даже обратното. Може би се получава така при жените, които се водят от "максимата", че докато кърмят трябва да ядат по мноооого и все калорична храна... не знам.

Ние в момента започваме детската стая за каката. Другата седмица ще идват майстори за стените, боядисване, после ламинат. Толкова ме е яд, понеже комплекта мебели, които бяхме избрали преди време вече не са налични, а няма да има и поръчки! Единствената останала мостра пък има проблем с гардероба!  #Cussing out Сега ни е много трудно да си харесаме друга, даже и днес по мебелни магазини обикаляхме. И за капак детето насред обиколката почна да вдига температура! ooooh! И сега настроението ми е ужасно просто...
ani27, Честит празник! Почерпката много ми хареса, благодаря!  Simple Smile  bouquet

# 432
Днес ми е много гадно, боли ме глава и ми все ми се спи, а тук времето е хубаво. Все пак се разходихме малко, с дребния, но сега пак ми е гадно, надявах се като се върна от вън да съм по-добре. Последно ще пробвам с кафе, и ако не стане ще пия парацетамол.

За детската стая, каката и направихме такава, когато стана на 1годинка, защото тогава се пренесохме в ново жилище. А малкия някъде май след 5-ия месец го отделих. Сега не знам как
ще е..

Ани27, честито много здраве и успехи пролетта Wink

# 433
Здравейте и от мен. )
Ние си бяхме на село, че празнувахме на дядо ми рождения ден. ) Хапнахме стабилно и сега вече обратно в къщи. )

# 434
и мен напоследък много ме боли глава...пия си по 1 панадол,но при мен е и от многото работа напоследък.
Пловдивски мами-днес отидох на Лаута от 15.30 до 16.10,ама не се засякох с никой,ама пък добре си релаксирах,повървях доста пеш,поразходих се,седнах си ан спокойствие,направо ми се избистри главата след тежката седмица.
И аз от 2-3 дни усещам бебето като подръпване леко не тошно движение.

Общи условия

Активация на акаунт