Априлки 2013 - тема 9

• 24 696
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
за имената незнам не съм мислила много много за женско ми харесва засега Катерина или Катрин, а за мъжко идея си нямам. аз съм много против детето да се кръщава на някого имам чувството, че взема част от характера на човека. Приятеля ми и баща ми се казват Евгени, но категорично им казах, че няма да е кръстено така. Единствено баща ми беше този, който напираше да се кръсти на него дете и вече има племенницата ми е Елеонора(тогава много харесвах това име и накарах сестра ми да я кръсти така)

# 121
ууу и аз харесвам Катернина Simple Smile

# 122
С две ръце "ЗА" Катерина- третото ми любимо име Grinning

# 123
На мен ми харесват Боян, Николай, Михаил, но таткото е за Станислав твърдо. И май-май така ще е. Мисля да го оставя той да избере, нека се радва, заслужил е Simple Smile
Борис и на мен ми харесва, Ралица също.
Нямам против дете да е кръстено на родителите си, по скоро странно за мен е да е на бабите и дядовците.

# 124
Понеже първото ми дете се роди в чужбина исках да е лесно за произнасяне и писане и да е с буквата ''О''.Затова името Оливия ми допада доста.Сега съм се спряла на Марин или Марина.

# 125
Здравейте  Simple Smile

След малко трябва да си стягам багажчето за болницата,незнам каво трябва да си взема  Rolling Eyes

За имената-Имам предчуствие за момиче ,но ще видим  Wink

Момиче-Сиана/Сияна,Кристин,Анабела,Изабела(но Сиана е на 1во място)
Момче-Даниел,Калоян

# 126
  • Варна
Ох момичета, не мога да смогна, предната тема направо я изтървях.
Бях болна, пък вкъщи по-не ми се чете. Та по повод на настинките-имах много гадна хрема, малко ме болеше гърлото, вдигах и малко температура и така....още не съм напълно излекувана, но съм много по-добре. И тъй като това ми е второ разболяване от последния преглед при АГ-то, в петък нямах търпение....видях си бебчето и всичко е наред, въпреки моите болести Simple Smile Още не знам пол, явно на ФМ - поне си мисля, че тогава ще го видят.
Изписаха ми една хранителна добавка - масло от черен дроб на акула  Mr. Green , това било витамин D - 33лв. опаковката  #Crazy Ама после погледнах, както и да е, може пък да помогне, че и без това лепвам всеки прелетял вирус наблизо  #Cussing out
По повод имената - ние за сега сме твърдо за Моника Simple Smile и така си й викаме, родителите ми, близки приятели, всички така се обръщат Simple Smile пък ако е момче ще е Симеон (само, че не знам защо сме така категорични, че ще си имаме момиче, въпреки, че никой лекар не е изказал предположение още Simple Smile

И последно да се оплача, когато се разболях много ме болеше едната ръка - все едно ще ми изкочат вените, чак ми се повръщаше от болка  Sick След това поодшумя и ме заболяха краката (мускулите на бедрата), пак гадно, почти не можех да спа нощем. И това понамаля, но вчера пак ме заболя ръката! На някой случвало ли му се е? Сигурно няма нищо общо с бременността, но направо си се чудя  newsm78 , а видимо ми няма нищо.

# 127
Изписаха ми една хранителна добавка - масло от черен дроб на акула  Mr. Green , това било витамин D - 33лв. опаковката  #Crazy Ама после погледнах, както и да е, може пък да помогне, че и без това лепвам всеки прелетял вирус наблизо  #Cussing out
Пуснаха ли ти изследвания за витамин Д преди да ти изпишат добавката?

За имената не мога да се включа Simple Smile И двамата не искаме да е кръстено на някой. Обсъждахме малко имена, но никой от двамата няма категорична идея как иска да се казва дребното. Затова решихме да изчакаме да му се види полът и тогава да го мислим Simple Smile

# 128
Охххххххх темата за имената........ Трудна работа!!!! Много се разминаваме с мъжа ми най-често заради звученето на определено име тук и в България.  Thinking В момента накланяме и двамата за момиче към Натали. Аз исках Нина (като майка ми), Ана-Никол (на двете баби) а неговите предпочитания даже и не започваха с Н. За момче .... там вече голям проблем. Абсолютният фаворит на мъжа ми е Александър. Харесвам го, но исках нещо с Н, като Никола или Ник обаче не мога да се преборя за тях. Накрая май ще е с две имена..  newsm78 Искам да знам какво е,че да го мислим по-целенасочено. Ама.... голям зор!

# 129
  • Sofia, Bulgaria
Изписаха ми една хранителна добавка - масло от черен дроб на акула 

Аз знам, че черен дроб не трябва да се консумира през бременността  newsm78 АГ ли ти го изписа?

# 130
  • Варна
АГ-то ми го изписа. Никакви изследвания не са ми правили предварително, или поне не скоро. Като чета из интернет, не е витамин Д (това майка ми го каза-тя е медицинско лице), ами си има и други съставки-като цяло за укрепване на имунната система. Уж не можело да навреди, а само да помогне. Не знам, аз до тук й се доверявам на моята АГ, и го пия лекарството, ще видим ще има ли резултат.

# 131
Аз днес бях на първа ЖК, и ми източиха кръвта за изследвания. В крайна сметка ще правя БХС, другата седмица, сряда, не знам дали не е рано newsm78.

За имената, май ще е с Р (на баща ми), за момичета имам няколко варианта - Ралена, Радина, Радена, Росена, но за момче....хич не ми харесват ooooh!

А иначе сина ми е Александър, а дъщерята Велизара Simple Smile Hug

# 132
Здравейте и от мен следя ви редовно,но не пиша,защото покрай мен няма нищо инт,Ние сме си измислили имена Ася и Мартин,но таткото си му вика Марти и е твърдо обеден,че ще е момче,дано не се разочарова горкия.На 18 ноември сме на видеозон,а на 6.11. при нашата испанска докторка така наречената матрона.От две седмици се опитваме да я открием за едни резултати,но тя си е решила да си ходи на работа,когато си иска.А вие усещате ли вашите бебчета вече,а съм в 17г.с а още нищо не усещам с изключение на една вечер,усетих гъделичкане,но само това един път...а нямам търпение вече Heart Eyes

# 133
Изписаха ми една хранителна добавка - масло от черен дроб на акула 
Аз знам, че черен дроб не трябва да се консумира през бременността  newsm78 АГ ли ти го изписа?
Хм, а каква е причината да не трябва?

# 134
MimsSsy, за болницата - чаршафи, нощница или пижама, чорапи, бельо. Хавлиена кърпа, т.хартия, мокри кърпички задължително, тоалетни принадлежности. Монети за телевизора.
За серклаж ли щеше да влизаш и ти?

Общи условия

Активация на акаунт