Ин витро- клиника Селена №6

• 44 595
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Има ли момичета , живеещи в софия, да са правили или правят процедури в селена. Нека ми пишат на лични, ако биха желали да споделят опит. В момента се чудя дали да се насоча към тази клиника.

поздрави
Нина

# 106
момичета  колко време важат изследванията  от хламидии и  токсоплазмоза  , че аз сега пусках  серология  и секрети  ,но  за тези нищо не ми  казаха дали трябва да ги спускам  отново  .
благодаря ви .

И те важат три месеца  Confused

Chanel*, и при теб ще се наредят нещата, иска се търпение, а ти явно го имаш! Като си спомня аз пък как се дразних и ядосвах, когато отлагахме трансфера, но... било е за добро!  Hug
Абсолютно, всяко зло за добро в крайна сметка   Hug Ще си чакаме търпеливо реда да се запишем и ние в "бременните" редици  Grinning

Успех на всички момичета в процедура или очакващи бебчетата си!   bouquet

# 107

добро утро ! звъннах в клиниката да питам какво влиза  в серологията,че доста се бях шашнала  за хламидиите и  токсоплазмозата  ,но  там  провериха  моите  изследвания които бях  направила миналата  седмица  и се оказа ,че  самия пакет серология  включва  и  тях ,така че сега съм  по-спокойна.
Джорджи,Пантерка  благодаря за  пожеланията  , дано  вече този път  да е успешен  и да стигна  да  заветния  финал и до така мечтаната  цел.
Шанел  мила и аз миналия месец бях  доста  притеснена ,като ми отложиха трансфера но  ще си слушаме  докторите .
Пантерка как е малката  сладурана ?
лека и успешна седмица  мили момичета! Hug

# 108
хайде момичета да ви почерпя днес  newsm38 newsm59

# 109
llana*, да, те са си в пакета. Мислех, че сама си ги пускала някъде изследванията   Hug
Всичко ще бъде наред, трябва само спокойствие и вяра, миличка!  Hug

kamito24, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, а след няколко месеца - най-щастливата майка!   bouquet

# 110

Ками честит рожден ден !  bouquet  bouquet  bouquet
Здраве,късмет  и много  светлина по пътя  ! Ще бъдеш най-щастливата мама ! Дай Боже всекиму  такава двойна радост.

# 111
благодаря ви милички и пожелавам на вас също много успехи и да сте щастливи повече и от мен.при мен едното бебоче го усещам вече и радостта ми е безкрайна. Hug Hug Hug

# 112
Ками  bouquetчестит празник мила.Пожелавам ти леки оставащи месеци ,много здраве .Каквото и да ти пожелая най -хубавото е в коремчето ти.

# 113
kamito24 , Честит Рожден Ден ! Бъди жива и здрава , а след няколко месеца горда мама   bouquet

# 114
Ками, честит рожден ден! Пожелавам ви да сте здрави, спокойни и усмихнати тримата с бебоците и след още малко време да бъдете едно голямо и щастливо семейство   bouquet   party023

ИКСИ, стискам ти палци днес, дано всичко е минало по вода.

На всички момичета пожелавам скоро да завършим, заедно с мен , започнатото  Praynig  Praynig  Praynig

# 115
Камиии честит рожден ден мила, желая ти от сърце най-вече здраве, защото ще ти е нужно за мъниците  bouquet Нека ти е все по-лека бремеността до края и да си много щастлива маминка с две пракрасни сладурчета.
Пантерка как сте с малката кукла Hug
При мен нещата вървят добре-6 ден от стимулацията Grinning

# 116
Ками честит празник и от мен  Hug  bouquet newsm59  ura много, много здраве и само късмет за напред.
llana* ти какви хапове пиеш, нали беше и ти за ЗЕТ? аз днес ходих до Ставрев, че ми е адски зле от тези климари и естрофеми, снощи щях да пукна, абе общо взето и по време на стимулацията видях голям зор и сега отново. Доктора ми намали дозите и дано се пооправя.
Хубав ден на всички момичета  Hug

# 117
Да ви питам момичета някой имил ли е подобен случай при стимулацията. Вече 6 ден,а дозите са все по 300 единици. Ние сме по фонда, но ако така продължа с такива високи дози, дали ще стигнат парите които са отпуснати? Иначе, вече 2 пъти ме гледа и д-р Ненев, освен Ставрев и двамата казват, че нещата вървят добре Simple Smile

# 118
  • In a surreal moment!
Ками - честит РД, бъди здрава  и дано Бог бди над щастието ти!  Heart Eyes  bouquet
Намерих си страхотни шоколадови десертчета без захар, ще ги изпапам за твое здраве с голям кеф!  Flutter Grinning

Благодаря за пожеланията и стиснатите палчета, за сега помагат!  Heart Eyes Hug
При мен има задържан фоликул. Докторката предложи пункция. Приех и още утре ще го разкараме този малък досадник. Пункция на киста, така се води, цена 400лв ми казаха. Отседнахме в Афродита, 44лв за двамата. Обиколих квартала, болниците и спирките, но на читава обява за квартира не попаднах. Разпитвах и що баби срещнах, не, дигат рамене и не знаят. Мъжът ми попита за 6-7 до 10 нощувки може ли да има отстъпка, отговорът е да, от 38 на 32,лв, нещо такова, ако шефа разреши. Може би за стимулацията ще съм в хотела, наистина е много близко и удобно. Ох, мислих, мислих...ще помисля още малко...
Стимулацията ще е по къс протокол. На мен ще ми дойде около 6-ти, значи евентуално на 8-ми трябва да съм тук пак. Средно колко дни продължава, знаете ли? Миналата година по дълъг ми беше точно 10дни.

# 119
ИКСИ, радвам се, че вече сте на старта!  Grinning

Десетина дни продължава стимулацията по къс протокол, може да е 9, може и 13... Според това как растат фоликулчетата ти. Важен е крайният резултат на пункцията, от сърце ти желая хубави и качествени яйчица. Успех!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт