Ин витро- клиника Селена №6

• 44 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
ИКСИ, аз бях по къс протокол- 11 дни на гонал 150 единици+ меногон 75 единици( ако не се лъжа) и последните няколко дни добавиха още една инжекция( че тези ми бяха малко  Simple Smile ), която не помня каква беше. Имаше едно момиче, с което се засичахме там- нейният протокол беше също къс, но продължи 7 дни. Общо взето зависи от това как всяка една от нас отговаря на стимулацията. Успех с пункцията и стимулацията  Hug

# 121
Да ви питам момичета някой имил ли е подобен случай при стимулацията. Вече 6 ден,а дозите са все по 300 единици. Ние сме по фонда, но ако така продължа с такива високи дози, дали ще стигнат парите които са отпуснати? Иначе, вече 2 пъти ме гледа и д-р Ненев, освен Ставрев и двамата казват, че нещата вървят добре Simple Smile
.ще стигнат спокойно,аз втория ми опит беше така с по 300 единици.

# 122
kamito24, честит рожден ден! Пожелавам ти след няколко месеца да бъдеш най-щестливата майка на най-сладките бебчета!

Да ви почерпя и аз  newsm59  party023  Gift

Днес приключвам с марвелона и се надявам този месец хормоните да са в норма и да започнем. Понеже ми е за първи път, надявам се и за последен, ми е доста притеснено  Embarassed

# 123
mkton  и аз се подготвям за ЗЕТ ,от 3 ден на цикъла приемам естрофем,фолиева киселина,омега, аспирин протект ,от 8 ден вече се увеличиха хаповете естроферма вече стана 3*1 след това  4*1 , климара лепенки 3 бр. , от 13 ден вече тежката  част  клексан,доксициклин, утрогестан,преднизолон ,дуфастон . На моменти и на мен ми е  едно такова  замаяно т.е общо взето  зле се чувствам ,но след толкова хапчета .
ти кой ден  си  от подготовката  ? При мен евентуално ще  е в сряда ,но първо ще имам преглед или ако  не в четвъртък .важното е да успеем този път  да имаме положителен резултат и ревлив финал. Praynig
ИКСИ мила не се притеснявай и аз бях  по къс протокол  за 11 дни .Гонал Ф 275,мерионал и цитротайд. Ивче не се притеснявай  за лекарствата  ще ти стигнат  и няма да доплащаш  последните дни ще ти намалят дозите .

# 124
Честит рожден ден на Ками и от мен.Пожелавам ти здраве,късмет и много любов!

# 125
pi-pi  Gift,   честит рожден ден и на теб! Пожелавам ти здраве и много щастливи мигове и не забравяй, че мечтите се сбъдват! Аз съм в същото положение като теб, стискам палци да ни е за пръв и последен път този опит Praynig

# 126
pi_pi, честит рожден ден и на теб! Много здраве ти желая преди всичко, а догодина да празнуваш с бебче на ръце!   bouquet

И моят опит е първи, малко на майтап ми минава всичко, не знам какво да очаквам, но пък се надявам да не се явяваме на "поправителен"  Mr. Green  Hug

# 127
pi_pi  Hug  bouquet nbirthday  ura ми да ти пожелая и на теб много , много здраве и много късмет естествено  Hug
llana*, аз ако трябва да пия и още работи и сигурно ще се гътна  Shocked Embarassed От 2 ри ден на цикъла съм на естрофем 3 х1  + климара по 2 лепенки за по 5 дни и другите фолиева, витамини и  аспирин протект, днес ми е 5 ден и и ми е много зле /все ми се вие свят и ме боли глава, от време на време ми прималява/ от тези естрадиоли и Ставрев ми ги намали на по една лепенка и по една таблетка естрофем, в петък съм на преглед и дано не се налага да пия още работи много зле ми понасят всичките тези хормони  Embarassed офффф наистина важното е да успеем /аз много се притеснявам момичета, това моето не е нормално/
iv4eg, и аз бях по къс протокол и стимулацията ми беше 10 дни /гонал +мерионал, не съм много убедена дали така бяха, защото, когато много питам и много се втелясвам/като последните 3-4 дни включиха и трета инжекция, аз пък изобщо не съм мислила дали ще стигнат парите /и аз съм по фонда/
Приятна и спокойна вечер на всички  Hug

# 128
 bdbaloni Ками  !!!
 Успешен финал с бебетата !!!Жива и здрава  !!!

# 129
Момичета да ви питам и друго, за колко дни излизаше резултат от еякулат. Питам защото пуснахме на моя днес и ми казаха, към петък чак за резултат. Струва ми се много време.

# 130
Момичета да ви питам и друго, за колко дни излизаше резултат от еякулат. Питам защото пуснахме на моя днес и ми казаха, към петък чак за резултат. Струва ми се много време.
И нашите резултати се забавиха толкова, даже да не кажа и повече  Rolling Eyes

# 131
4-5 дни за резултат от еякулат.

# 132

Може да се обадиш в сряда да питаш дали са готови. Анализът им е 24 часа (това е максималната преживяемост на сперматозоидите, която изследват). Казват по- дълъг срок, защото имат много работа и нямат време да въведат резултатите в системата. За цитогенетичните изследвания се отнася същото- анализа се прави за 15 дни, а те казват месец. Препоръчвам да им се обадиш, ако си като мен притеснена и нетърпелива за резултата, но ако не си толкова емоционална- изчакай до петък  Hug

# 133
Благодаря ви момичета Hug PraynigСтискайте палци всичко да е ок.

# 134

Наистина бавят доста резултатите независимо за какво са , аз миналата седмица пусках серология  пълната  . От миналата седмица звъня всеки ден ,че уж са готови но не ,  доста се изтормозих при условие че са пуснати отдавна  ,а  утре ще ми  е трансфера . Днес вече  са готови и всичко  е в норма ,но  аз три дни се изтормозих от мислене . Трябва да е по-настоятелен човек ,няма как .

Ивче, Мктон  всичко ще  е наред и при вас с изследванията  .
Ивче кога ще ти  е пункцията  или още не се знае,  Мктон при теб кога се очертава да е ЗЕТ ? Много палци от мен  Praynig Praynig
Надявам се моите снежинки  да ме харесат този път и да си останат в мен на топло  за  9 месеца ,дай Боже ! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт