Ин витро- клиника Селена №6

• 44 609
  • 740
  •   1
Отговори
# 135

Наистина бавят доста резултатите независимо за какво са , аз миналата седмица пусках серология  пълната  . От миналата седмица звъня всеки ден ,че уж са готови но не ,  доста се изтормозих при условие че са пуснати отдавна  ,а  утре ще ми  е трансфера . Днес вече  са готови и всичко  е в норма ,но  аз три дни се изтормозих от мислене . Трябва да е по-настоятелен човек ,няма как .

Надявам се моите снежинки  да ме харесат този път и да си останат в мен на топло  за  9 месеца ,дай Боже ! Praynig

llana*  успех утре. Поздравления за хубавите резултати от изследванията.  Упорит човек си и твоите снежинки ще усетят любовта ти към тях и ще си останат в "уютното коремче на мама "  Hug Peace

# 136
  • In a surreal moment!
Прибрах се, пункцията на кистата мина ОК.
Сега чакам да ми дойде и на втори ден се паркирам в Афродита.
Нямам друг план за сега.

# 137
икси, късмет и скорошни добри резултати ще очакваме от теб!:) Praynig

# 138
запис   Wink

# 139
ИКСИ, късмет и попътен вятър и от мен Simple Smile

papa2011, привет Simple Smile Прочети темичката, ще се увериш че е много плодовита Simple Smile

# 140
llana*,успех днес Praynig.
Папа,очаквам от теб добри новини Hug.
Икси,стискам палци.
Ив,как е Божидар?
Ние растем ,дебелеем ,инатим се  Laughing,такива хубави работи.Минаваме всеки ден  през любимата ни темичка Селена и стискаме палци на всички.

# 141
llana* стискам ти силно палци днес , успех  Praynig /и не само днес /Аз чак в петък съм на преглед за първи път след началото на цикъла ми, пада се 10 ден и изобщо незнам кога ще ми е трансфера дано всичко да е наред  Praynig

# 142
Здравейте мили момичета.Прочетох темичката относно Виагра глобулите и Сенстрата и реших и аз да споделя малко.При първият ми опит миналата година и аз бях с отложен трансфер поради завишени хормони след стимулацията и след това имах тънка лигавица.Какво ли не изчетох за тази лигавица и някъде, не помня бях попаднала на тези глобули Виагра и при един от прегледите попитах д-р  Ставрев за тях и се оказа,4е не е чувал за тях и като ,че ли малко се изнерви ,че го питам - и ми каза ,че след като съм чела за тях да си ги слагам ....., ако не ми помогнели,нямали да ми навредят.Стана ми много тъпо /с две думи -как може да му се баркам в работата/.
Изписа ми Виагра хапчета и Сенстра,която ми казаха ,че я няма в аптеките и си я закупих от Клиниката-струваше 70лв опаковката.
И накрая незнам  колко ми помогнаха тези лекарства, но резултатът беше отрицателен.Дали проблемът беше лигавицата или нещо друго не стана ясно!
Сега за вторият опит започнах с Марвелон и вече го свърших и чакам да ми дойде МЦ и да отивам на преглед да видим дали ще започваме.
Едно нещо ме притеснява- не помня миналата година как беше, но за сега още не са ми взимали никакви секрети и на мъжа ми не са му правили спермограма-тази година . Незнам дали като са я изследвали веднъж -не е нужно повече...?
Възможно ли по време на стимулацията, ако я почнем -да направя тези иследвания или първо трябва да са направени и тогава да се започне стимулацията?

# 143

Едно нещо ме притеснява- не помня миналата година как беше, но за сега още не са ми взимали никакви секрети и на мъжа ми не са му правили спермограма-тази година . Незнам дали като са я изследвали веднъж -не е нужно повече...?
Възможно ли по време на стимулацията, ако я почнем -да направя тези иследвания или първо трябва да са направени и тогава да се започне стимулацията?

Не ти ли дадоха списък с необходими изследвания преди започване на стимулация?
Аз имах микробиология от 01.10.12, но тъй като не започнах стимулация, продължих с марвелона и сега чакам пак МЦ. Обадих са да питам дали ще ми важат тези изследвания и ми казаха, че не. Днес направих нови.

Мисля, че ще е добре да се обадиш и да питаш.  newsm78

# 144
dessislavka, на мен и на партньора ми ни пуснаха изследванията когато ми свърши марвелона и бях на 2 ри ден от цикъла на преглед, а секретите след като ми свърши цикъла на 2 чист ден. Успех на този опит  Praynig Hug . Сега пак ще пускам нови секрети, понеже съм с отложен трансфер

# 145
Момичета, да се похваля и на вас...вече имаме номерче 18263 newsm44!!!! Знам, че ще чакаме дълго, но пък като знам за какво е се изпълвам с любов цялата!!! Няма да спра да чета и да се информирам, а и да следя как сте всички вие в процедура и кой до къде е стигнал и как върви...!!!  Praynig Praynig Praynig

# 146
Момичета, да се похваля и на вас...вече имаме номерче 18263 newsm44!!!! Знам, че ще чакаме дълго, но пък като знам за какво е се изпълвам с любов цялата!!! Няма да спра да чета и да се информирам, а и да следя как сте всички вие в процедура и кой до къде е стигнал и как върви...!!!  Praynig Praynig Praynig

Честито, smatche. Пожелавам ви времето от сега до заповедта да мине много бързо  Hug

# 147
ZU - 555, благодаря, миличка! Пожелавам и на теб късмет и успех! Praynig

# 148
smatche, честито номерче и бързо да дойде вашият ред!  Hug

llana*, какво става с теб? Сигурно сега си почиваш, чакаме новини от теб!  Hug

# 149
  • UK

smatche   честито ти номерче  Hug Да ти донесе късметче   bouquet На всички момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт