Ин витро- клиника Селена №6

• 44 646
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Chanel*, kokona.../.благодаря ви много! И на вас много късмет!!!  bouquet  Kissing Heart

# 151
# 152
Smatche, честито ти номерче. Ще видиш че с вяра и търпение времето до запаведта ще мине светкавично бързо Hug
Късмет на всички момичета!

# 153

момичета минавам на бързо да ви кажа как мина трансфера ,върнаха ми  3 снежинки и сега започва голямото чакане .Доста време чаках докато ми направят трансфера 3 часа ,направо беше кошмарно  и то с пълен мехур ,след това ми слагаха и катетър ,минах  през целия  лукс така да се каже.Но важното е да стане,  а за перипетиите ще ги забравим, като видим  нашите бебчета .
Благодаря ви милички за    палците  , дано  този да е успешен . Praynig Praynig Praynig

Хайде ще чакаме  ,и другите  да се включат с добри новини ! Успех на всички мили момичета в процедура, или за ЗЕТ .  Hug Praynig

# 154
llana*хайде миличка пожелава ти моя резултат,стискам ти палчета Hug Hug Hug

# 155
llana* пожелавам ти положителен резултат след по- малко от две седмици.Твой ред е да минеш към бременните и ти да ни поръсиш с вълшебен прашец  Simple Smile  Hug

# 156
Ilana, пожелавам ти от все сърце след две седмици да ни зарадваш с положителен резултат  Hug

# 157
Ilana*, късмет, миличка! След две седмици ще чакаме EFP след това preggo и накрая  newsm30 !!! И да го предадеш и на нас!!! Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 158
llana*  Praynigстискам палци.

# 159
llana*, стискам силно палци  Praynig
Smatche, честито ти номерче и много късмет и стиснати палци и на теб  Praynig
Момичета,  Hug

# 160
момичета моля за помощ днес ми изписаха марвелон от 5 тия ден и ако всичко е наред ще почваме  newsm68но имам въпрос трябва да направим задължителните изследвания за тях трябва ли да си запиша час при доктора за мен и мъжа ми предварително  или можем да отидем и на място на регистратурата да кажем за какво сме? newsm12

# 161
момичета моля за помощ днес ми изписаха марвелон от 5 тия ден и ако всичко е наред ще почваме  newsm68но имам въпрос трябва да направим задължителните изследвания за тях трябва ли да си запиша час при доктора за мен и мъжа ми предварително  или можем да отидем и на място на регистратурата да кажем за какво сме? newsm12

eimi77, само за спермограма или посявка на мъжа ти трябва предварително записан час. Кръвните изследвания за двама ви - може да отидете до обяд на място и ще ви обслужат. Твоите микробиология и цитонамазка се вземат на първи чист ден, отново без час. Ако нещо бъркам, нека другите да ме поправят. Успех  Hug

# 162
Ако материала за спермограма и посявка се отделя вкъщи не е нужно да записвате час, а  микробиологията и цитонамазката са ми ги правили по различно време на цикъла  Hug

# 163
Ако материала за спермограма и посявка се отделя вкъщи не е нужно да записвате час, а  микробиологията и цитонамазката са ми ги правили по различно време на цикъла  Hug

Благодаря за бързия отговор  Grinning не знаех че материала може да се отделя и вкъщи  smile3506 а да знаеш в една стерилна чашка ли трябва да е и до колко време трябва да се занесе в клиниката

# 164
Отделя се в едно стерилно контейнерче, запомня се часа на отделяне и се носи в лабораторията максимално бързо, но не повече от 15-20 мин.

Общи условия

Активация на акаунт