Ин витро- клиника Селена №6

• 44 658
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  Моето номерче е 18256
 Praynig

# 166
  • UK
  Моето номерче е 18256
 Praynig
Честито ти номерче, да ти донесе много късмет Hug

# 167
Отделя се в едно стерилно контейнерче, запомня се часа на отделяне и се носи в лабораторията максимално бързо, но не повече от 15-20 мин.

Добавям, че температурата на материала трябва да остане същата, за да няма " грешни" резултати.

# 168
# 169
Отделя се в едно стерилно контейнерче, запомня се часа на отделяне и се носи в лабораторията максимално бързо, но не повече от 15-20 мин.

Добавям, че температурата на материала трябва да остане същата, за да няма " грешни" резултати.

newsm10

# 170
Ками, честит рожден ден на патерички, миличка! Да си жива, здрава и другата година през април най-щастливана мама на света! Hug Hug Hug newsm59 newsm38
Лана, успех на кръвния тест! Praynig
Честити номерца от фонда на момичетата, които чакат! Peace
Девойки, не се сърдете, но чета по диагонал, защото времето ми е много ценно.
Ивчег, нещо ми се губиш? Thinking

# 171
  Моето номерче е 18256
 Praynig

Честито номерче, ili7372. Нека това бъде твоето число и ти донесе  newsm30

# 172
  Моето номерче е 18256
 Praynig
желая ти успех мила,нека това е твоето късметлийско номерче.

# 173
 Дано !Това да е за последно ! Praynig

# 174
Моето номерче е 18263 newsm44! Някой знае ли какво означава Решение на Обществения съвет: Прието заявление това ми дава на страницата...

# 175
Моето номерче е 18263 newsm44! Някой знае ли какво означава Решение на Обществения съвет: Прието заявление това ми дава на страницата...

Здравей, това е първата стъпка, после следва "Предстоящо разглеждане от Обществения съвет" и "Одобрена"

# 176
милички заминавам да купувам розови гащи Hug Hug Hug

# 177
 kamito 24 честито, миличка! stork-girl Сега розови гащи, а после рокли, на мама обувките и така...браво!  bouquet

# 178

Или7372 честито ти номерче ,нека ти донесе много късмет ! Praynig
Камито24 честити  розови  гащички мила ,много се радвам за теб ,най-щастливата мама !
  bouquet
Шматче до 2-3 месеца вече ще си одобре от обществения съвет ,след това до 10 месеца ще получиш обаждането от фонда ,поне аз толкова чаках ,сега може да има промяна .

Днес ми е 5 ден от трансфера , вече нищо не усещам нито тежест,нито придърпвания все едно че нищо не е имало. Гледам много да не мисля ,каквото ще става такова ,въпреки гледам позитивно на нещата . Има още 7 дена ,но ще чакам .

# 179
Здравейте мили дружки, искам да споделя,че  започнах стимулацията вече-днес ми е 3 ден -Гонал-250 и Мерионал-150.Този опит съм с такава терапия.Надявам се да е успешна. А м/у другото пуснахме  серологията и цитогенетичните изследвания на мен и на мъжа ми и чакаме резултатите.
Днес занесохме и материал за спермограма и посявка от вкъщи.Казаха ни ,че в сряда ще са готови резултатите на спермограмата .
А също искам да попитам има ли някой от вас да е на стимулация с Гонал и Мерионал и дали има някакви оплаквания като главоболие или нещо друго.Попитах акушерката днес дали е възможно да е от тези лекарства това главоболие и тя ми обясни ,4е поприннцип се покачвало кръвното от Гонала и е възможно ,но все пак да се консултирам с лекаря.Утре съм на преглед и ще попитам.
За сега е това от мен.Стискам палци на всички и дано има само радост  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт