Ин витро- клиника Селена №6

• 44 659
  • 740
  •   1
Отговори
# 180

Или7372 честито ти номерче ,нека ти донесе много късмет ! Praynig
Камито24 честити  розови  гащички мила ,много се радвам за теб ,най-щастливата мама !
  bouquet
Шматче до 2-3 месеца вече ще си одобре от обществения съвет ,след това до 10 месеца ще получиш обаждането от фонда ,поне аз толкова чаках ,сега може да има промяна .

Днес ми е 5 ден от трансфера , вече нищо не усещам нито тежест,нито придърпвания все едно че нищо не е имало. Гледам много да не мисля ,каквото ще става такова ,въпреки гледам позитивно на нещата . Има още 7 дена ,но ще чакам .
миличка аз бях така,търсех признаци,но нямаше такива,така че гледай да си спокойна и ще видиш че резултата е положителен.хайде твой ред е снежковците се топлят при теб.  bouquet

# 181
Здравейте мили дружки, искам да споделя,че  започнах стимулацията вече-днес ми е 3 ден -Гонал-250 и Мерионал-150.Този опит съм с такава терапия.Надявам се да е успешна. А м/у другото пуснахме  серологията и цитогенетичните изследвания на мен и на мъжа ми и чакаме резултатите.
Днес занесохме и материал за спермограма и посявка от вкъщи.Казаха ни ,че в сряда ще са готови резултатите на спермограмата .
А също искам да попитам има ли някой от вас да е на стимулация с Гонал и Мерионал и дали има някакви оплаквания като главоболие или нещо друго.Попитах акушерката днес дали е възможно да е от тези лекарства това главоболие и тя ми обясни ,4е поприннцип се покачвало кръвното от Гонала и е възможно ,но все пак да се консултирам с лекаря.Утре съм на преглед и ще попитам.
За сега е това от мен.Стискам палци на всички и дано има само радост  newsm10
втория ми опит беше с Гонал,на мен ми действаше добре,трябва да попиташ все пак,на мен единствено ми се пишкаше повече от него.

# 182
Камиииииии,честити розови гащи,много е хубаво да купуваш роклички.
Или,много се зарадвах като видях поста ти.Стискам палци ,този път ще е твоят.
Ллана,имам хубаво усещане за теб.
Деска,хубави фоликулчета да си отгледаш  Praynig.Аз бях с Гонал и Меногон,главоболие нямах,но е нормално да го имаш.
Стиснати палци на всички .

# 183
  • In a surreal moment!
Здравейте, желая на всички нерви да си изчакат номерчетата, да дочакат положителен тест и разбира се раждане!  Heart Eyes Peace

Аз пак имам въпросче. Като ми дойде, на втори ден трябва да съм в Пловдив за начало на стимулация, къс протокол ,така каза д-р Топалова, обаче...Да се обадя ли да си запиша час за преглед или .... как се процедира?

Ками - чудесна новина! Живи и здрави!  Heart Eyes

# 184
ИКСИ обади се и си запиши час за по сигурно,че нали знаеш каква е лудница в клиниката.

# 185
Икси, щом ще започваш стимулация не ти трябва час.Като се качиш горе, само казваш на регистратурата ,че си 2 ден от цикъла за преглед и започване на стимулация и това е . Желая ти успех  Hug

# 186
Зравеи те момичета.Днес бях при д-Р Ставрев на преглед.Тая седмица започвам 11 седмица.При мен се хванаха 3 ембриона.единия щяхме да го редуцираме.,но днес се оказа че сам се редуцирал.На това се надяваше доктора от само себе си да се редуцира.Но като ми видя другите 2 бебета каза че отговарят на 7 седмица и половина а аз сам в началото на 11.В петак ме иска пак на преглед и ми каза че ще видим кво ще правим.Малко сам притеснена.Имали момичета като моя проблем с изоставането на бебчетата. Rolling Eyes

# 187
kamito24 , честито!  stork-girl stork-girl  Пожелавам ви целият ви живот да е розов с принцеските, не само гащите  Hug

ИКСИ, и аз не съм записвала час за 2-ри ден, казваш на регистратурата и те придвижват до лекаря.  Praynig

dessislavka, аз бях с гонал, нямала съм главоболие(но пък бях с по-малка доза). Да не би при теб да е от вълнение   newsm78 Успех!  Praynig

smatche ,виждаш ли, че се случват нещата  Hug Ей сега ще отлети времето и ще се вълнуваш около стимулацията  Simple Smile

marina1111 , дано всичко да е наред с мъничетата.  Praynig

llana* , ти си следващата с положителен резултат. След теб сме ние на опашката  Simple Smile Пожелавам ти спокойствие и хубави емоции още 7 дни,а след това и девет месеца  Hug

# 188
  • In a surreal moment!
Да, разбрах , благодаря на всички, обаче пак се сетих нещо - сутринта на втори ден гладна и жадна ли трябва да отида? Имам предвид, че може би някакви кръвни изследвания ще ми се взимат? Или да си закуся?

# 189
Да, разбрах , благодаря на всички, обаче пак се сетих нещо - сутринта на втори ден гладна и жадна ли трябва да отида? Имам предвид, че може би някакви кръвни изследвания ще ми се взимат? Или да си закуся?

Моят съвет, ИКСИ е: отиди гладна, ако можеш. На мен ми пуснаха само хормони тогава, но включително и ТСХ, а за него както знаеш не трябва да е консумирано кафе. На четвърти ден пък ме изненадаха с ПКК и глюкоза( пак на гладно).

# 190
  • UK
Икси започваш ли стискам силно Hug marina1111 Hug Дано в петък всичко е наред Praynig На всички момичета стискам силно палците!  bouquet

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 10:10 от kokona20

# 191
милички заминавам да купувам розови гащи Hug Hug Hug
Честито Ками! Да са ти живи и здрави принцесите и много късмет!

# 192
  • UK
милички заминавам да купувам розови гащи Hug Hug Hug
Честито Ками! Да са ти живи и здрави принцесите и много късмет!
Ехаааа 2 кукли Heart Eyes разкош  Hug Ками честито мила   bouquet

# 193
ИСКИ теб те следя какви ги вършиш и се радвам че започваш вече.
Успех и тоя път докрая.

# 194
Ками, честити ти розови щъркелчета! HugКами, страхотна лентичка имаш! Peace
Марина,  Praynig Praynig Praynig!
Деси, моята стимулация беше само с Гонал 300 единици, странични ефекти съм нямала никакви. Peace
Икси, за втория ден не съм записвала никога час, просто отивах в клиниката. Hug
Лана, още малко търпение и ще видиш двете чертички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт