Ин витро- клиника Селена №6

• 44 437
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
ZU-555 миналата година по Коледа ми беше втория опит тогава работеха за тази година трябва да питаш,защото могат да почиват.попитай няма лошо Hug Hug

kamito24 , благодаря ти за информацията  Hug  Hug   bouquet  Сега съм малко по- спокойна, че ако ноември се размина със ЗЕТ, то може да пробвам декември. Като отида при Ставрев, ще питам и за празничното им работно време. А на теб пожелавам вече безпроблемно бременеене   Simple Smile

ZU-555
Ако научиш за работния им график през празниците на Декември, моля те, били споделила и тук?  :bouquet:
ИКСИ
тази сентра newsm78 глобулите, които изписват при д-р Стаменов ли е всъщност?

# 91
  • Пловдив
Всеки лекар си има отделен график, не е общ за болницата. Д-р Минев, например, работи почти непрекъснато, освен ако не е извън страната. Мен ме е преглеждал на 31 декември, на именният си ден, после на Великден...... а когато трябваше да раждам, понеже терминът ми беше около нова година, каза, че ако трябва и в новогодишната нощ ще дойде. Нямало да му е за пръв път.  Laughing

По принцип лекарите вече би трябвало да знаят дали ще отсъстват. Питайте ги като ходите на преглед. Аз така винаги гледах да се информирам по-отрано, за да няма издънки в последния момент.  Peace

# 92
Извинявам се че така нахлувам в темата ви ноо тука е по ефтина,
има ефект
http://www.vitafocus.net/bg/contacts.html

# 93
Извинявам се че така нахлувам в темата ви ноо тука е по ефтина,
има ефект
http://www.vitafocus.net/bg/contacts.html

Благодаря ти за съдействието  Hug Но гледам, че са в София... Поне и ти казваш, че има ефект  Grinning

# 94
  • In a surreal moment!
Не помня добре, но миналата година купих опаковка СЕНСТРА за около 34лв, мисля, някъде там.
Взех я от един забутан квартал в София, че по централните аптеки я нямаше.
ИКСИ[/b] тази сентра newsm78 глобулите, които изписват при д-р Стаменов ли е всъщност?

Оооо, НЕ! Глобулите на Стаменов са мъжка виагра, омесена с нещо възелинесто и са вагинални. Една глобула беше към 9лв миналата година, когато аз ги купувах, ако правилно си спомням, че купувах 3 пъти и еше все на различна цена. От тези глобули нямах никакъв ефект, никакъв!
Въпреки скъпотията и трудността за поставяне и цапането на гащите.
Къде по-лесно е да ис преглътнеш с малко водичка хапчето ,къде е да се чуплезиш да си го ръгаш намкъдеси. Аз съм доста пълна и това упражнение ме съсипваше, да не говорим и как ми пареше и жулеше. Със сенстрата се родих и се радвам, че послушах момичето и смело пих!

пп. Да ви се похваля - взех всички кръвни изследвания - супер са! Диабета е под контрол, а ТСХ-то е просто мечта, никога не е било толкова добре. Пу-пу-пу да не се самоуручасам  Grinning
В понеделник 10.30 сме при д-р Топалова! Дано Бог е с нас и успеем да направим една успешна стимулация! Praynig

# 95
ИКСИ, чудесни новини!  Grinning Ще стискаме палци в понеделник и успешен старт с д-р Топалова!  Hug

# 96

Момичета и аз да ви споделя за виагра глобули .Сега ги ползвам в момента и съм доволна не съм имала оплаквания  . Ще ги слагам 8 дни по  2 на ден . 16 бр. са 70 лв.  препоръчами ги  доктор Топалова били по -ефикасни .

# 97
Да помогна с малко информация за графика през декември - аз ходя при д-р Минев. От 26.12.2012г. ще бъде извън страната  Peace

# 98
Запис  и от мен в новата тема.Честито на всички с положителни тестчета ,а на останалите кураж и не губете надежда Hug

# 99
ИКСИ , на теб и на останалите в процедура...мисля ви и ви пожелавам много успех!!!! аз да се похваля, че за момента всичко е наред!!! По служебен път от клиниката ще изпратят документите във фонда и другата седмица ще се похваля с номерче и цопваме да чакаме / има няма седем месеца/ заветното обаждане! Но ще съм тук, ще ви следя и ще се моля заедно с вас, момичета!!! Praynig Praynig Praynig

# 100
  • UK
Ехаааа, колко много инфо се е появило за тези глобули Crazy Мерси за споделеното момичета  bouquet Нали все пак те се приемат в подготовка преди ЕТ само, а не, задължително и по всяко време? Малко ме притеснява и прочетеното по отношение на тях  Thinking... че преди бях пила една мака с женшен Mr. Green амииии да ви кажа, бая мерак ме беше налегнал Joy
Стискам палци на всички! ИКСИ браво за резултатите, по учебник ще са нещата при теб, този път Hug

# 101
здравейте !
 Току що се прибирам от преглед и вече  ми дадоха  втората рецепта  за подготовка за трансфера с всички лекарства ,даже вече  ги изпих нещо взе да ми става лошо  не ме слуша  главата и ми е малко  замотано ,но  явно е от  много  хапчета.
Хормоните са норма и така  в сряда  ще  имам  отново  преглед  и ако  нещата  с  наред ще има трансфер . Досега бях  спокойна  ,но нещо  взе  да  ми става  притеснено ,дано този  път имам късмет  и да успея  до  финал .
ИКСИ  успех  мила  утре ,имаш стинсати  палци !
 На останалите  мами  Камито, Джорджи, Гига, Ния  лека бременност  до края, а на момичета  в процедура  много успех ! Hug Praynig да  имаме  всички най-прекрасните бебенца !
 Ние го заслужаваме това щастие ,макар и по-трудния  път на успеха !

# 102
ИКСИ, чудесно е, че си вкарала изследванията в норма! Никак не е лесна работа, от личен опит знам, но когато човек е воден от мечтите си- всичко се нарежда! Успех, мила Hug
llana*, много се радвам и за теб Hug Щом са ти дали втората рецепта, всичко ще е наред и ще си прибереш мъниците в сряда! Стискам палци Hug
Chanel*, и при теб ще се наредят нещата, иска се търпение, а ти явно го имаш! Като си спомня аз пък как се дразних и ядосвах, когато отлагахме трансфера, но... било е за добро!  Hug
Сигурно пропускам някой, но моля да ме извини! Стискам палци на всички и се вълнувам с вас. Hug
Тази виагра звучи интригуващо  Laughing- не бях чувала дори...ще взема да я пробвам и аз с точното й предназначение, когато й дойде времето... Laughing

# 103
Икси,браво,сега всичко ще е наред ,в добри ръце си Praynig.
llana*,твоите бебчета те чакат за да им е топличко  цяла зима Praynig.
smatche ,на теб пожелавам времето да минава по бързо до обаждането.
Паола,Джордж,Шанел.Ками,Иветата как сте ?Лали сигурно няма много много време.

# 104
момичета  колко време важат изследванията  от хламидии и  токсоплазмоза  , че аз сега пусках  серология  и секрети  ,но  за тези нищо не ми  казаха дали трябва да ги спускам  отново  .
благодаря ви .

Общи условия

Активация на акаунт