Ин витро- клиника Селена №6

• 44 432
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
значи от тези само вагинален секрет трябва да направя. А други хормони не се ли проверяват пак така периодично като при стимулацията? Rolling Eyes
Вагиналния секрет е много важен Peace Бих те посъветвала да го пуснеш още сега (или когато ти свърши МЦ), преди да започнеш с лекарствата за подготовката! Стискам палци Hug

# 76

Да, секцио ще раждам, сигурно 10- 15 дни преди термин, но нали знаеш, влезнеш ли в 9-ти, очаквай всеки момент. Важното е всичко да е наред:) Ти в Селена ли ще раждаш?
[/quote]

Да , в Селена и аз толкова преди термин. Мисля си , че по едно и също време ще сме там   Peace

# 77
Джордж, Ния, Гига, вие ще сте следващите мами. Колко се хубави миговете около раждането! Peace
Ние си поплакваме с тези колики и на моменти сме доста неспокойни, затова и рядко влизам в темичката.
Иветод, Пантерка, Паола, Тайрисима, Белоснежка, как сте с бебоците? Thinking
От момичетата в процедури очаквам само положителни вести. Praynig
Ками, като мине прегледа, да докладваш за цвета на гащите. Добре ли си вече след гаденето и повръщането? 
Шанел, Ивчег,  Hug Hug Hug!

# 78
Лали с повръщането съм добре вече няма,иначе растем бебоците отговарят за една седмица напред.на 5 съм при Ставрев а на 12 съм при другия си лекар да се надявам че ще видим пола.засега съм много добре  Hug

# 79

Шанел как си ,докъде стигна при теб подготовката  за ЗЕТ .
 Днес и на мен ми взеха  серология ,че и моята беше  остаряла , пуснах и другите хормони  ,да се надявам че  ще са  добре  .
 От днес ми  вкюлчиха  и  климара  лепенки  и  така  в неделя  отново на преглед  .
Дано  са  добри резултатите  и другата  седмица  ще  е трансфера  .  Praynig Praynig Praynig

Джордж, Ния, Гига  кога ви беше термина  , да  не  е около  Коледа или греша ? Предстои ви най-вълнуващата  среща  с малките бебчета.
Лали  важното  е,че  расте  малката Никол . Как са другите бебенца  на  белоснежка ,Ивето  и останалите мами ? 

# 80
lali bali, както се казва, дай Боже всекиму тук, като твоите "грижи" с малката Никол  Hug

llana*, току-що се връщам от преглед, и този месец няма да имам ЗЕТ, лигавицата не е добре. Ще си чакам търпеливо, всяко нещо става с времето си  Simple Smile
На теб стискам палци всичко да е наред и другата седмица да имаш трансфер  Praynig
И ти дълго чака, време е да чуеш благи вести  Hug

Успех на всички останали момичета! И не губете вяра и надежда, светлинка в тунела има за всички ни!   bouquet

# 81
Момичета, някоя от вас знае ли как стои въпроса с процедурите декември месец- около празниците? Конкретно ме интересува, ако отложа ЗЕТ за декемврийския си МЦ дали тогава ще мога да го започна ( при условие, че здравословно всичко е о кей), или заради празниците ще ме отложат за януари?Някой има ли наблюдение от минали години за работното им време тогава?

# 82
Шанел, ти при Ставрев ли беше. Какво е на лигавицата, малка ли е. Колко мм е?

# 83
Шанел, ти при Ставрев ли беше. Какво е на лигавицата, малка ли е. Колко мм е?

Не, при д-р Минев съм аз. Тънка е лигавицата, днес /на 11-ти ден/ нямаше и 7 мм.

# 84
 Шанел на мен миналия месец  за тънката лигавица  ми изписаха  утрогестан  вагинално и така докато до 24 ден , след това като ми дойде  новия  цикъл  слагам  виагра  глобули  .

# 85
llana*, другата седмица пак съм на преглед и тогава ще обсъждаме новата схема лекарства. Сигурна съм, че има начини да се оправи тази пуста лигавица  Grinning При теб имаше ли ефект от Утрогестана и Виаграта?
Моята винаги си е била тъничка.  Simple Smile

# 86
ZU-555 миналата година по Коледа ми беше втория опит тогава работеха за тази година трябва да питаш,защото могат да почиват.попитай няма лошо Hug Hug

# 87
  • In a surreal moment!
Chanel* и всички момичета, които имате проблеми с лигавицата,
препоръчам ВИ да пиете варианта на женската виагра - СЕНСТРА

http://apteka.framar.bg/30015805/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82% … ewton-everett-usa

Миналата година, в началото на стимулацията ми по дълъг протокол, лигавицата ми беше много тънка. Сенстра-та ми я препоръча момиче с нашите проблеми, което е имало подобрение.
Аз пих по 2 табл на ден - сутрин и вечер, за около седмица и стана перфектна за трансфера.
Имах кратка имплантация, но явно заради хидросалпикса, за който тогава нищо не знаехме, нямах бременност. Подарих опаковката, в която имаше още много таблетки на друго момиче с тънка лигавица. Тя забременя и роди близнаци. От своя страна тя подари останалите на друго, което в момента е много бременно.
Може и да е съвпадение, но може и да не  е. Сентстра се води хранителна добавка и няма нужда от рецепта.
Вземете, пробвайте, дано и на вас помогне. Да се надяваме, че и да не помогне поне няма да навреди, поне при нас 4-те ,които познавам и сме го пили няма повреда, напротив.

пп. Ааааа и някакви мощни пориви за кекс не сме имали  Grinning

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 09:31 от ИКСИ

# 88
ИКСИ, благодаря за споделеното  Hug

Скъпичка е тази Сенстра, но ако има ефект, си струва да опита човек. Пък и е безвредна най-важното  Grinning

# 89
ZU-555 миналата година по Коледа ми беше втория опит тогава работеха за тази година трябва да питаш,защото могат да почиват.попитай няма лошо Hug Hug

kamito24 , благодаря ти за информацията  Hug  Hug   bouquet  Сега съм малко по- спокойна, че ако ноември се размина със ЗЕТ, то може да пробвам декември. Като отида при Ставрев, ще питам и за празничното им работно време. А на теб пожелавам вече безпроблемно бременеене   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт