Ин витро- клиника Селена №6

• 44 663
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Честито двойно щастие Гига!
Да са ви живи и здрави Георги и Сияна и много радост да ви носят!

# 556
giga82, честити ти мъничета.Да са живи и здрави!Бързо възстановяване на теб и много апетит на малката Сияна.Колко е хубаво  да валят бебета  newsm68. Ния, очакваме те  Hug

# 557
Гига, честити ти рожби мила. Сега се гледкайте с Гошко,а малката Сиянка ще си я приберете попораснала. Много хубави новини. Hug

# 558
giga82, да са ти честити рожбичките!!!   bouquet

Пожелавам подобно щастие на всяка една от нас!

Минаха и моята стимулация и пункция, но отложихме трансфера  Sad Сега отново чакане .... вече нямам търпение. Надявах се на новогодишен подарък  Embarassed

# 559
  • UK
giga82, да са ти честити рожбичките!!!   bouquet

Пожелавам подобно щастие на всяка една от нас!

Минаха и моята стимулация и пункция, но отложихме трансфера  Sad Сега отново чакане .... вече нямам търпение. Надявах се на новогодишен подарък  Embarassed
pi_pi Hug Ние нашите подаръци ще си ги вземем догодина (надявам се) Praynig

# 560
За следващата Коледа  Praynig Ще чакаме. Важен е крайният резултат!

# 561
Гига, честита двойна радост!   bouquet
Да са ви живи и здрави Георги и Сияна, много щастие ви желая!  Hug

Пи пи, и аз съм на мнение, че догодина всички, които не успяхме през настоящата, ще получим своите подаръци!  Hug

# 562
Гига,честито, мамче!Вече чаках с нетърпение вести от теб и малките съкровища. Да са ви живи и здрави, много да ви радват. За близнаци са с добри пропорции  Simple SmileНе се притеснявай, че мъничката е малко по-дребна, нали е дама  Crazy Много скоро ще си я вземете и нея, пък тогава ще почва големия купон, като при нас.
Моите сладури вече се заглеждат по играчки, но заедно с това започна да ги гони и скуката. Само ме следят с поглед и искат постоянно внимание, а мама е сама и гледа да свърши нещо из къщи.Чакам с нетърпение таткото да се прибере на обяд или вечер, та да ги развлича. Добре, че имаме вече режим на спане, та поне след обяд от 13 до 16 часа у нас има мир и спокойствие. Пожелавам на всички ви такива проблеми, като нашите, и то в най-скоро време  Grinning

# 563
Гига  newsm44 newsm44 newsm44 много се радвам за вас,да са ти честити бебчетата и много да ви радват  bouquetсамо хубави и усмихнати момента отсега нататък и никога усмивката да не слиза от лицето ти. Hug

# 564
Гига честито мила , да са здрави и много щастливи Георги и Сияна !  bouquet  bouquet
Нека всички получим такива коледни подаръци като твоя ,поне по едно бебче !

# 565
Гига, честити ти син и дъщеря! Да са ви живи, здрави, да растат весели, умни и добри деца!
Пипи, почини си малко и се наслади на празниците, пък януари или февруари ще си направиш трансфера. Моята пункция беше на 02.12. миналата година, отложи ми док трансфера, но на 28.01. тази година го направихме и сега си гушкам бебобината.
Шанел, Кокона, 2013 година ще бъде вашата късметлийска година! Hug
Тичам, че плачем.

# 566
  • Пловдив
Честито на всички мами. Усещането е невероятно. Аз самата родих два дни преди настъпването на новата година.  Heart Eyes То усещането по всяко време е страхотно..... Нямам много време да пиша в последно време, но чета и се радвам за всички.  Hug

На тези, на които им предстои процедура и/или трансфер пожелавам успех, а на онези, на които предстои нов опит, заради неуспех / оф, хич не я обичам тази дума/, не губете вяра. Вярвайте в успеха и той ще дойде.  Hug

Весели коледни и новогодишни празници. Нека вълшебството на коледната нощ сбъдне всичките ви мечти.
  santa2

# 567
Здравейте момичета! На 12.12.2012. се родиха моите безценни Коледни подаръци Георги 2860, 50см. и Сияна 1900, 46см. Малката още е там, за да качи малко грамчета. Ще си я вземем след няколко дни. С Гого ни изписаха вчера. Сега свикваме заедно. В Селена се видяхме с Джордж с която родихме в един и същи ден. Вече чакаме резултат и от Ния, а също така и много положителни тестчета Hug Hug Hug Весели Коледни празници от нас, много усмивки и сбъднати мечти през идващата година!!! Hug
Честито Гига!Да са ти живи и здрави бебоците.Пожелавам ти само положителни емоции и много късмет!

# 568
Добро утро!
Честито на Джордж и Гига, нека бъдат здравички и много обичани малките съкровища.
Това са най-хубавите моменти, всичко друго се забравя щом прегърнем малките душици.
Лиана ,какво става с теб? къде ти е лентичката? Надявам се че си добре е богородичка те закриля.

Весели Коледни и новогодишни празници мили момичета.Нека магията на коледа сбъдне мечтата ви, бъдете живи и здрави и се радвайте на хубавите моменти.

# 569
Джордж,Гига,честити бебенца.Да са ви здравички и ви радват .
Пипи,нова година-нов късмет.Аз мисля че 2013 ще е още по плодородна година.
Икси Hug.
Лали,Велка,Ив ,Разел,Белоснежка,целувки на бебоците.

Общи условия

Активация на акаунт